Şimdi Ara

DH Ko Ekibi İletişim [ANA KONU][GÜNCEL: NOSTALJİ] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.257
Cevap
4
Favori
36.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün destan isminde myko açıldı birazdan girip göz atıcam servera. Yorum yaparım server hakkında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

my-ko.net açıldı arkadaşlar bende denemelik girdim uskonun yeni sw koxp dolu ,buraya girdim görevli falan güzel sıkmıyor leveli kolay itemde çok aşırı zor değil userde var czde paso kapışma var ben sevdim gelin

Koxp sıkıntı olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yani demek istedigim uskonun yeni swsi açıldı ama koxp dolu oynayamadık :) bu mykoda koxp yok valla güzel server adam kesince abys falan geliyor 300 adam kes trina al gibi görevleri var 60 kolay

Değişik bir denemek lazım, hangi ırksın?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

quote:

yani demek istedigim uskonun yeni swsi açıldı ama koxp dolu oynayamadık :) bu mykoda koxp yok valla güzel server adam kesince abys falan geliyor 300 adam kes trina al gibi görevleri var 60 kolay

Değişik bir denemek lazım, hangi ırksın?

karusum ben nick uzun biraz ulaaan diye arkadaş açıp verdi 60 oldum bile fena user var her slota 2 3 parti dalıyor şuan eventleride güzel

Giremedim oyuna ya :S login ekranında böyle bir id yok diyor kabul etmiyor girişi.

• Beyler NT2Gaming adında bir pvp şuan oynuyorum tavsiye ederim.
    link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chronicle -- 5 Temmuz 2014; 18:50:21 >
  • Ekip dağıldı sanırım ramazanda sıkıntıdan patliyoruz.
  • Beyler dün akşam başladım 59 lvlim dh clanı varsa gelirim birlikte oynayabiliriz SixpoundeR nickim oyunda olan varsa pm atsın
  • quote:

Çok fazla kişiyiz, yaş ortalamasıda iyi. Bu kadar insan, herkesin okey olduğu bir serverda başlamamız lazım. EXP-Item muhabbeti dönmeyen PK ya yönelik, direk vent girip pk ya çıkabileceğimiz server arayışları başlasın ne dersiniz

@Sánchez

@Mishakal

@Infernall

@vidanj

bende homeko oynayalım

• quote:

Çok fazla kişiyiz, yaş ortalamasıda iyi. Bu kadar insan, herkesin okey olduğu bir serverda başlamamız lazım. EXP-Item muhabbeti dönmeyen PK ya yönelik, direk vent girip pk ya çıkabileceğimiz server arayışları başlasın ne dersiniz

@Sánchez

@Mishakal

@Infernall

@vidanj

Vallahi mesajını yeni görüyorum.

Hocam ben suan dediğim gibi Knight Kingdom oynuyorum isterseniz sizde baslayın.

Olmadı hepimizin ortak bir sw buluruz.

• my-ko.net nasıl beyler oldko.net öldü gibi birşey artık USER kalmadı kolluk falan yaktık clanca sürekli bowl dönüyoruz boss kesiyoruz ama bir amaç kalmadı user olmayınca :)

bu myko.net yourko mu oluyor 2 si aynı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arph -- 7 Temmuz 2014; 11:55:59 >
  • Arkadaşlar biraz inceledim de şuan en iyi server gerçekten my-ko.net herşeyden önce oynanması için en büyük sebep ve yeterde artar bile :) breth ve piana nın olması. User sayısı da oldukça fazla +6 +7 fp +6 md ile şuan sıralamada olan assaslar var eğer başlyacaksanız bu serverda başlamanızı tavsiye ederim. Ben Oldko daki bütün itemlerimi yakıp akşam bu serverda başlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arph -- 7 Temmuz 2014; 13:45:42 >
  • Oldko dan bisey olmaz dedik bize savundunuz emeklerinize yazık

• Eğer forum olarak bi server belirleyebilirsek ben de gelebilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • My-ko.net e girdim sabah iyi gibi duruyordu sc veriyor baslangicta bir de üstün dizili baslarken wormlar +5 taki atiyor

• ben de varım yeni bi mykoda başlamaya ;) my-ko.net in db si gerçekten çok güzel ama geç kaldık başlamak için. osko açılana kadar da başka adam gibi server açılmaz gibi geliyor bana..
  • quote:

Gec kalmadiniz en iyisi myko net useri 4 gundur azalmadi gece gunduz 800u var cz moradon alayi dolu attila bekleyen sade 10kisi var moradonda rahat 250 300kisi var czde bi okadar var gec kalmadiniz mesela ben tum itemleri yakmistim bugun biraz takildim eskisinden iyi dizdim gb bile kastim pek basinda da durmadim ,ticaret akiyo is sizde bitiyor yani

Irk nedir? Bir de ben mage açtım. Asaslar daha iyi sanırım serverda

• quote:

ben karusum nick biraz karışık kendim açmadıgım için :D okçuyum level kasmadığım halde 61 olacam sıkmıyor yani kolay kasarsınız mage team olsa mage iyi

ve şuan bir priest düzgün oynayan birde warrior olsa 2 3 saat beraber takılsak birsürü item kasılır.

İsmim nickim ile aynı bana ulaşabilir misiniz. Orcum

• My-ko.net'te mage team yapalım?

• My-ko.net te bitek ben human actim heralde

• Sánchez kullanıcısına yanıt
    Harika olur. Birisi clan kursun toparlanalım

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.