Şimdi Ara

DH Konu Dışı, Asosyal Miyiz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir arkadaşım var ve DH'ye üye değil ama konu dışından felan haberdar. Bazen onun yanında girip konu dışında keyifli saatler geçiriyorum fakat ben ne zaman mutlu olsam bana "Konu dışında takılanların çoğu asosyal, bilgisayar başından kalkmayan ve fazla arkadaşı olmayan insanlar, konu dışının o sitede çok tutan bir forum olması çok garip, nerdeyse herkes orda, ne buluyorsunuz orda anlamıyorum, hiç ciddi bir konu yok, hep makara hep makara" diyor. Biraz düşündüm ve bunun böyle olmasından korktum. 3 yıllık arkadaşımla ilişkimiz soğudu. Selamı kestim. DH Konudışını ve bu ekibi çok seviyorum. Gerçekten de dediği gibi miyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfRed41 -- 28 Temmuz 2009; 0:46:01 >

•  DH Konu Dışı, Asosyal Miyiz ?

Owww Yea Man

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forza21 -- 28 Temmuz 2009; 0:48:37 >
  • 575 kayıtlı üye, 1029 misafir
  • quote:

Orijinalden alıntı: forza21

Oww yea Man

+1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolfRed41

Gerçekten de dediği gibi miyiz ?

Soru mu bu şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanYeE -- 28 Temmuz 2009; 0:50:52 >
  • malesef dostun hakli sabahtan aksama kadar hic bi is yapmadan burda outuruyoruz.cogumuzun gercek hayatta arkadaslari bile yok.boyle toplanip bi yere gidicek arkadaslari bile yok.bazilari agir asosyal bazilari sadece asosyal bazilari zorunluluktan asosyal.yani bu hayat zor yasamak zor.ama biz burda gayet mutluyuz memnunuz halimizden
  • Arkadaşını yan yatırmayı hiç denedin mi ?
  • Asosyallık bır dönemdır gençler, elbet geçer
  • Dibine kadar asosyaliz..
  • Herkez Asosyal ama ben tam tersine feci sosyal insanım ama geneli Asosyal insanlardan oluşuyor.
  • Arkadaşın Da Buradan Haberdar . Demekki 0nun Da Burda Bi Kuyruk Acısı Varmış .
  • Hiç değilimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _LoveMe_

Arkadaşın Da Buradan Haberdar . Demekki 0nun Da Burda Bi Kuyruk Acısı Varmış .

Ziyaretçilerden birisi o ama söylemiyo gibi geliyo bana da, sırf bu yüzden uyuz oluyorum.
  • asosyal olduğumuz halde lafa gelince asosyal olmamaızı söylemeye utanıyoz bu bi gerçek.
    ben de dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: gradyo

asosyal olduğumuz halde lafa gelince asosyal olmamaızı söylemeye utanıyoz bu bi gerçek.
    ben de dahil

Asosyal olmak forumda takılmaksa , bu suça ortak olun tamam .
  • Konu disi adi ustunde.Ciddi bir konu yok,hep makara hep makara diye soylemis.Ne bekliyordu ki.Surekli ciddi konu okumak istiyorsa kultur-bilim de takilsin.
  • quote:

quote:

asosyal olduğumuz halde lafa gelince asosyal olmamaızı söylemeye utanıyoz bu bi gerçek.
    ben de dahil

bi sosyologmu bulsak psiklogmu arşatırmaları lazım bu konu dışı ekibi kendimce hep kalite, espirden anlayan
    tipler ama neden asosyal kalıyo istisnalar kaideyi bozmaz

• quote:

quote:

quote:

ben de dahil

bi sosyologmu bulsak psiklogmu arşatırmaları lazım bu konu dışı ekibi kendimce hep kalite, espirden anlayan
    tipler ama neden asosyal kalıyo istisnalar kaideyi bozmaz

Eğer Bi psikolog istersen bizim aşşaki mağallede var buyur gel sana bi Dh li kıyağı da yaparız ??

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.