Şimdi Ara

DH Konu Dışı WhatsApp Sohbet Grubu [Kısa Dönem Alımlar Başladı] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VVISDOM

ek yerleştirme puanları ne zaman açıklanır

Barajı geçeni alıyoruz direk test sürüşüne

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekle
  • Hocam alımlar var mi ben mesaj attim ekle de yazdim alinmadi

• kaysanıza ben de geliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruzwelts

kaysanıza ben de geliyim

En iyi yaptığım sey kaymak

• Ekle

• VanpeL[TR], MrCrossover ve Ruzwelts nickli arkadaşlar gruba katıldılar. Alımlar devam ediyor..

• PM attım hocam
  • BYYUNUSX nickli arkadaş aramıza katıldı, Cheerub nickli arkadaş teknik sorunlar nedeniyle şu anlık alınamıyor

• ekle benı

• Alımları durdurduk birazdan detaylı bilgi vereceğim

• Gruplarına girdim. Ama çoğu ateist, kemalist ve boş kafalı kişilerle dolu. Girdiğimde kısa bir sürede karşımda ateist ve kemalistler çıktı. Tabii ben müslüman olduğum için dalga geçmeler boş konuşmalar başladı. Gruptaki yetkili olarak gözükenlerin müslüman gözükenlerden, müslümanca düşünmesinden ne kadar iğrendiklerini gördüm. Bir arkadaş senin beynini yıkamışlar gel sorununu çözelim dedi ve konuştuk. Israrla bana kendi düşüncesinin doğru olduğunu bana buna inanmamı gerektiğini söyledi. Ben de kendi fikrimi anlattım o düşüncesini kabul ettiremediği için seviyesizleşti boş konuşmaya başladı. Oradaki yönetici kılıklıların da müslüman olmaması sonucu tartıştığım arkadaşı bırakıp sadece beni gruptan attırmışlardır. Gruptan atılmadan önce dini ve siyasi tartışmam bitince daha kimseyle tartışmaya girmeyeceğimi belirtmeme rağmen ve o konunun bitmesinden 10 dakika geçmesine rağmen hala benimle dalga geçmeler, tehdit etmeler. Ve sonuçta yönetici olarak girenlerin çoğu müslüman olmadığı için beni de gruptan atmış bulunmaktadırlar. Budur bunların saygı ve sevgi çerçevesi.. Dine inanmıyor olabilirsin ama inanan var ona saygın olsun..

Burdan da tekrar tüm ateist ve kemalist ne kadar kişi varsa beni blocklayabilirler. Gruplarında adam akıllı 2 kişi yok. Yani boş konu.. konuya sadece ateist ve kemalistler ya da düşüncesi hemen değişebilcek kişiler alın diye yazın da giren pişman olmasın..

Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaşak

Gruplarına girdim. Ama çoğu ateist, kemalist ve boş kafalı kişilerle dolu. Girdiğimde kısa bir sürede karşımda ateist ve kemalistler çıktı. Tabii ben müslüman olduğum için dalga geçmeler boş konuşmalar başladı. Gruptaki yetkili olarak gözükenlerin müslüman gözükenlerden, müslümanca düşünmesinden ne kadar iğrendiklerini gördüm. Bir arkadaş senin beynini yıkamışlar gel sorununu çözelim dedi ve konuştuk. Israrla bana kendi düşüncesinin doğru olduğunu bana buna inanmamı gerektiğini söyledi. Ben de kendi fikrimi anlattım o düşüncesini kabul ettiremediği için seviyesizleşti boş konuşmaya başladı. Oradaki yönetici kılıklıların da müslüman olmaması sonucu tartıştığım arkadaşı bırakıp sadece beni gruptan attırmışlardır. Gruptan atılmadan önce dini ve siyasi tartışmam bitince daha kimseyle tartışmaya girmeyeceğimi belirtmeme rağmen ve o konunun bitmesinden 10 dakika geçmesine rağmen hala benimle dalga geçmeler, tehdit etmeler. Ve sonuçta yönetici olarak girenlerin çoğu müslüman olmadığı için beni de gruptan atmış bulunmaktadırlar. Budur bunların saygı ve sevgi çerçevesi.. Dine inanmıyor olabilirsin ama inanan var ona saygın olsun..

Burdan da tekrar tüm ateist ve kemalist ne kadar kişi varsa beni blocklayabilirler. Gruplarında adam akıllı 2 kişi yok. Yani boş konu.. konuya sadece ateist ve kemalistler ya da düşüncesi hemen değişebilcek kişiler alın diye yazın da giren pişman olmasın..

Teşekkürler...

Bu dindar larda da bi bi kendini acıdırma bi ağlama geldin bana saldırdın biz sana laf bile atmadık şimdi git başka yerde acindir kendini

• quote:

Gruplarına girdim. Ama çoğu ateist, kemalist ve boş kafalı kişilerle dolu. Girdiğimde kısa bir sürede karşımda ateist ve kemalistler çıktı. Tabii ben müslüman olduğum için dalga geçmeler boş konuşmalar başladı. Gruptaki yetkili olarak gözükenlerin müslüman gözükenlerden, müslümanca düşünmesinden ne kadar iğrendiklerini gördüm. Bir arkadaş senin beynini yıkamışlar gel sorununu çözelim dedi ve konuştuk. Israrla bana kendi düşüncesinin doğru olduğunu bana buna inanmamı gerektiğini söyledi. Ben de kendi fikrimi anlattım o düşüncesini kabul ettiremediği için seviyesizleşti boş konuşmaya başladı. Oradaki yönetici kılıklıların da müslüman olmaması sonucu tartıştığım arkadaşı bırakıp sadece beni gruptan attırmışlardır. Gruptan atılmadan önce dini ve siyasi tartışmam bitince daha kimseyle tartışmaya girmeyeceğimi belirtmeme rağmen ve o konunun bitmesinden 10 dakika geçmesine rağmen hala benimle dalga geçmeler, tehdit etmeler. Ve sonuçta yönetici olarak girenlerin çoğu müslüman olmadığı için beni de gruptan atmış bulunmaktadırlar. Budur bunların saygı ve sevgi çerçevesi.. Dine inanmıyor olabilirsin ama inanan var ona saygın olsun..

Teşekkürler...

oooo manyaak laaf manyak laf

• quote:

Orijinalden alıntı: melfuranyus

Hocam grub kuruyorsunuz güzelde,bence başlıca kriterlerin olması gerekiyor : yaş gibi mesela ?

14 YAŞ ALTI DİREK kick lendiğinden sorun olmuyor şuana kadar kural koymadık hiç bir sorunda yaşamadık gerçi üstte vaşak isimli arkadaş biraz sorun yaratı ama kick lendiğinden şuan gene güzel bir grubumuz var
  • kendımı acındırmak? Dıl anlatımını ıyı dınlememıssın. Acındırdıgım noktayı goster. Sız bu ulke bızler oldukca sızler bısı yapamıcaksınız dıyenler. Hayatları boyunca sacmalayan felsefecılere ınananlar. Sızler ınandıklarınızla kalacak olmıcak dedıgınız seyler olucak. Sızın gıbı dusuk sevıyelı ınsanların ortamında durmak sarjı erken bıtırmekten baska bısı deıl..

Ilk baskasının fıkrıne saygı duy kı senınkıne de saygı duyulsun.. Bombolos felsefecılerın uydurduguklarına kolay ınanan bos bır beyne sahıpsınız. Asıl yapılması gerekenlerı yapabılcek kapasıtede olmadıgınız ıcın ısınıze gelene kacanlarsınız. Iyı kı de olum dıe bısı var sızlerden kurtuluyor bu dunya. Kendını bu dunyaya adayan. Mal mulk yalan al bırazda sen oyalan.. Neyse bombolos ınsanlarsınız cevaplayın hıcbızaman dogruları anlıcak kapasıtede olmıcaksınız.

• quote:

kendımı acındırmak? Dıl anlatımını ıyı dınlememıssın. Acındırdıgım noktayı goster. Sız bu ulke bızler oldukca sızler bısı yapamıcaksınız dıyenler. Hayatları boyunca sacmalayan felsefecılere ınananlar. Sızler ınandıklarınızla kalacak olmıcak dedıgınız seyler olucak. Sızın gıbı dusuk sevıyelı ınsanların ortamında durmak sarjı erken bıtırmekten baska bısı deıl..

Ilk baskasının fıkrıne saygı duy kı senınkıne de saygı duyulsun.. Bombolos felsefecılerın uydurduguklarına kolay ınanan bos bır beyne sahıpsınız. Asıl yapılması gerekenlerı yapabılcek kapasıtede olmadıgınız ıcın ısınıze gelene kacanlarsınız. Iyı kı de olum dıe bısı var sızlerden kurtuluyor bu dunya. Kendını bu dunyaya adayan. Mal mulk yalan al bırazda sen oyalan.. Neyse bombolos ınsanlarsınız cevaplayın hıcbızaman dogruları anlıcak kapasıtede olmıcaksınız.

ilk paragraf için

bomboş felsefecilerden hangisini okudun ki biliyorsun din bile bir felsefedir aslında ama beynin bunu idrak edecek kadar çalışmıyor zaten cennete inananlar bu dünya cehenneme çevirenlerdir bil istedim

2. paragraf için

ben ateist olduğumu açıkladım zaten grup arkadaşlarım biliyordu eskiler hiç polemik tartışma yapmadık üstüne bile basılmadı siz yeni gelenlere açıkladığımda sen direk geldin bana saldırdın birazdan attığın mesajları editleyeceğiz numaraları gizlemekle uğraşıyoruz sorununu burada değil özelden tartış git başkasına ağla geldin benimle kavga ettin yalanmı senin hiç bir şeyle tartışmadığım halde şimdi bi git seninle uğraşacak kadar boş zamanım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 26 Ağustos 2013; 23:26:11 >

• quote:

kendımı acındırmak? Dıl anlatımını ıyı dınlememıssın. Acındırdıgım noktayı goster. Sız bu ulke bızler oldukca sızler bısı yapamıcaksınız dıyenler. Hayatları boyunca sacmalayan felsefecılere ınananlar. Sızler ınandıklarınızla kalacak olmıcak dedıgınız seyler olucak. Sızın gıbı dusuk sevıyelı ınsanların ortamında durmak sarjı erken bıtırmekten baska bısı deıl..

Sirf bu mesajin bile neden atildigini aciklamaya yeter. Saldirganliginin siddeti cok yuksek ve insan gibi tartissak bile lafi evirip cevirip insani pisman ediyorsun.

Bence dogru olani yapti grup yoneticisi, tesekkur ediyorum ona da.

• Ekle beni

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.