Şimdi Ara

DH Konu Dışı WhatsApp Sohbet Grubu [Kısa Dönem Alımlar Başladı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok uzun bir aradan sonra tekrardan merhaba,

Grubumuzda geçen zamanın doğal bir sonucu olarak kemik tayfa var ve alım yapma konusuna sıcak bakan arkadaşlar oldu. Kısa bir süreliğine alımları açıyorum. Yalnız ilerleyen dönemlerde eleme olabilir -malum herkesin muhabbeti/arkadaşlığı aynı olmuyor- bundan dolayı sitem etmemenizi en baştan rica ediyorum.

Teşekkürler

Ekleme: Unutmuşum. Katılmak isteyen arkadaşların konuya "Ekle" yazıp pm'den numarasını atması yeterli. Sadece konuya yazan veya sadece PM atan talipleri malesef boş gönderiyoruz. Minik bir gerekliliği bile umursamayanlar genelde toplum içinde sorun kaynağı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CVenturas -- 17 Haziran 2017; 21:46:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CVenturas

Arkadaşlar merhaba,

Geçenlerde omerzm93 nickli arkadaşımız bir WhatsApp grubu kurdu ve tutuldu. Muhabbet etmeye ve birbirimizi daha iyi tanımaya başladık. Ama ne yazıkki grup oldukça doldu ve 2. Bir gruba ihtiyacımız oldu. Biz de Bu hizmetten Kimse mahrum olmasın dedik ve 2. Grubu Açıyorum Herkese hayırlı uğurlu olsun :)

Katılmak isteyen Arkadaşlar numarasını pm atsın ve konu altına listeye ekle yazsın. 2. Grup için alımları Ben yapıyorum bana pm atın.

Teşekkürler.

ekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• up

• pm attm..

Whatsapp kurdum 40 kuruşumu aldı, sms olmadığı içinmi aldı anlamadım. Eskiden kuruyordum almuyordu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßeyaßan

pm attm..

Whatsapp kurdum 40 kuruşumu aldı, sms olmadığı içinmi aldı anlamadım. Eskiden kuruyordum almuyordu ?

Ilk kayıt olurken doğrulama mesajı atıyor Telefon otomatik olarak ondan gitmiştir daha gitmez hocam. Ekliyorum Şimdi

• quote:

Arkadaşlar merhaba,

Geçenlerde omerzm93 nickli arkadaşımız bir WhatsApp grubu kurdu ve tutuldu. Muhabbet etmeye ve birbirimizi daha iyi tanımaya başladık. Ama ne yazıkki grup oldukça doldu ve 2. Bir gruba ihtiyacımız oldu. Biz de Bu hizmetten Kimse mahrum olmasın dedik ve 2. Grubu Açıyorum Herkese hayırlı uğurlu olsun :)

Arkadaşlar gün itibari ile arkadaşımız ilk grubu dağıttı tekrar toplayacağını da söyledi fakat Ben dağıtıp toplamayı doğru bulmuyorum. Bu grup kapatılmayacaktır katılabilirsiniz.

Katılmak isteyen Arkadaşlar numarasını pm atsın ve konu altına listeye ekle yazsın. 2. Grup için alımları Ben yapıyorum bana pm atın.

Gruptakiler:

1-CVenturas
    2-Zıplangıç
    3-Trauser
    4-claudefive
    5-Amedra
    Ve 3 forum nickini unuttuğum arkadaş daha var şu an.

Teşekkürler.

eklermisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 8 Mayıs 2013; 16:52:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç kullanmadım da bu whatsapp ücretli mi ve internet gerektiriyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: > ConfusedChild

Hiç kullanmadım da bu whatsapp ücretli mi ve internet gerektiriyor mu ?

Sadece internet.

• Ekle bro

• quote:

Orijinalden alıntı: elaerdem

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Arkadaşlar gün itibari ile arkadaşımız ilk grubu dağıttı tekrar toplayacağını da söyledi fakat Ben dağıtıp toplamayı doğru bulmuyorum. Bu grup kapatılmayacaktır katılabilirsiniz.

Gruptakiler:

1-CVenturas
    2-Zıplangıç
    3-Trauser
    4-claudefive
    5-Amedra

Teşekkürler.

eklermisin.

Pm'den numaranı rica edecektim hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elaerdem

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Gruptakiler:

1-CVenturas
    2-Zıplangıç
    3-Trauser
    4-claudefive
    5-Amedra

Teşekkürler.

eklermisin.

Pm'den numaranı rica edecektim hocam

Alımlar devam ediyorsa bende gelebilirim ey a dostlar

• Ekle hocam
  • benide ekleyin hocam ya :D

• quote:

Arkadaşlar gruptakilerin de isteği ile şimdilik gruba yeni eleman almıyoruz. Iyi kaynaştık ortam güzel oldu ve bozulsun istemiyoruz. Ileride düşünürsek biz size haber vereceğiz :) Anlayışınız için teşekkür ederim.

Nyse sz dolusnz glb .ss
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhankaldırım

benide ekleyin hocam ya :D

Numaranızı Pm yoluyla iletmeniz yeterli üstteki 2 arkadaş şu an aramızda.

• 16 Kişi olduk 20de kapatıyorum arkadaşlar fazla kalabalık olmaması için.
  • quote:

16 Kişi olduk 20de kapatıyorum arkadaşlar fazla kalabalık olmaması için.

numarayi pm atiyorum

• Hop

• ek yerleştirme puanları ne zaman açıklanır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.