Bildirim
DH Koreli kız sevenler kulübü [ SS destekli] 50 Kişi olduk . (7. sayfa)
Karaca Owen Rectangle Large Bambu Kesme Tahtası : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1Z8M9PM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
10 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
bulundugum sınıfta koreli kız var -
asyalılara ne kadar aşık olsam da kore hep yapmacık ve gereksiz gelmiştir bana hepde öyle olucak sanırım benim için -
Beni başlara yazmazsan darılırım -
Gecen ay istanbulda tanisip rehberlik etmistim 2 koreli kiza. Cok tatli ve cana yakin kizlardi. Baya gezdirdim onlara istanbulu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ekle -
yaz beni :) -
zamanında nippon konu açmıştı japonya severler olarak.http://forum.donanimhaber.com/m_49220592/mpage_17/tm.htm konunun linki.
vaybe ne zamanlardı.
Edit: imageshack'te sıkıntı mı var? resimleri yüklemeye çalışıyorum ama olmuyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6B037E8D -- 3 Haziran 2014; 15:08:56 > -
Başlık güney kore kızları ama içerik hep japon kızları.
Yazmayın. Japonların canları cehenneme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reaktans -- 3 Haziran 2014; 2:27:44 > -
Beni de yaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
töbe bismillah -
Okula giderkene güzel gidiyor fotolar
Ekle
yaz listeye, japonlar başta olmak üzere asyalı kızları çok seviyorum -
-
hızlıresim'e eklediğin tüm resimler 1-2 yıl içinde silinecek biliyorsun degil mi ? imgur yada tinypic gibi sitelere ekle hepsini -
Tamam beyler geldim hepinizi ekliyorum + 10 dk ya yeni ss ler atacam.
Evlenecegim kiz kesinlikle asyali olacak :D nasi tatlilar sunlara bak yaaaa ekle benidee
yaz yazz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X