Bildirim
DH Koreli kız sevenler kulübü [ SS destekli] 50 Kişi olduk . (5. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
[simage]photo.donga.com/udata/photonews/image/200610/19/58010_0.01895100.jpg[/simage]
Makyajsız gerçek koreliler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekle benide -
-
-
şimdi mesela bu korelilerin kuzey modelleri ile güney modelleri arasında görünüş farkı oluyor mu -
quote:
Orijinalden alıntı: Treth
ekle la ekle. Ben sizden bir adım öne geçip koreli sevgili yapma şerefine nail olmuş biri olarak haklı yerimi istiyorum
Sen evli değil miydin hocam? -
tam konuyu açtım babam içeri girdi gördü
allah belanızı versin -
Yaz beni başkan yaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Benide ekle. -
Bilym görmeywnler gorsn bro
Koreliden ne anlıyosunuz anlamıyorum ne demişler kadının kalçalısı yemeğin salçalısı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 2 Haziran 2014; 23:18:10 > -
Güzeller de 30dan sonra tip kalmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Exvision
quote:
Orijinalden alıntı: Treth
ekle la ekle. Ben sizden bir adım öne geçip koreli sevgili yapma şerefine nail olmuş biri olarak haklı yerimi istiyorum
Sen evli değil miydin hocam?
Boşandım. Ama bir kız arkadaşım var bu hesabı ortak kullandığımız okumaz inşallah -
Ekleeeeeeeeee
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryuzaki Hideki -- 2 Haziran 2014; 23:22:31 > -
Ekle koçum
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X