malesef yeterli sayıya ulaşıldı ve artık listeye ekleme yapılmayacak
17 Şubat kova burcuyum ekle benide...
konya burcu ne ya
24 Ocak ekle beide
Ekle benide :D
ekle bakem
ekle hocam
Ekle dicektim, adamı çizmişler.
quote:
Orijinalden alıntı: SilverQuasar
quote:
Orijinalden alıntı: lvnt937
Bende kova burcuyum, bir faydası olacak ise ekle
Her yıl gizli mekanımızda toplanıp kova günleri yapıyoruz. Birbirimize kovalar dolusu şekerler,içkiler ikram ediyoruz. Yiyoruz içiyoruz, eğleniyoruz. Fakat kulübümüz gizlidir. Sonra mesela mahallede sana takılan bi çocuk mu var? hemen özel kova düdüğünü çalışyosun, anında geliyoruz yanına. Tabii sana takılan da kovaysa müdahale etmiyoruz. Kendi içimizde yasalarımız var. Kamu kurum ve kuruluşlarında veya herhangi bir özel kuruşta sana ayrıcalıklar tanıyabiliyoruz. Lobi, seçim kampanyaları, kulis, ihalelerde kova işbirliği yapıyoruz. Yani birbirimize destek oluyoruz. Mesela şu anda en büyük örneği verirsek; Obama da bir kova ve bizim kulis ve diğer tüm seçim faliyetleri ile başkan seçildi.
Sanata büyük önem veriyoruz. Bu dallarda okuyan öğrencilerimize burs veriyoruz. Bizim burslarımızla okuyan bazı sanatçılar ve aydınlar;
Adalet Ağaoğlu Bülent Somay Fazıl Hüsnü Erdem Işıl Kasapoğlu...
Gibi faliyetlerimiz var. Ayrıntılı bilgi için pm den ulaşabilirsin.
Hacı naptın
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SilverQuasar
quote:
Bende kova burcuyum, bir faydası olacak ise ekle
Her yıl gizli mekanımızda toplanıp kova günleri yapıyoruz. Birbirimize kovalar dolusu şekerler,içkiler ikram ediyoruz. Yiyoruz içiyoruz, eğleniyoruz. Fakat kulübümüz gizlidir. Sonra mesela mahallede sana takılan bi çocuk mu var? hemen özel kova düdüğünü çalışyosun, anında geliyoruz yanına. Tabii sana takılan da kovaysa müdahale etmiyoruz. Kendi içimizde yasalarımız var. Kamu kurum ve kuruluşlarında veya herhangi bir özel kuruşta sana ayrıcalıklar tanıyabiliyoruz. Lobi, seçim kampanyaları, kulis, ihalelerde kova işbirliği yapıyoruz. Yani birbirimize destek oluyoruz. Mesela şu anda en büyük örneği verirsek; Obama da bir kova ve bizim kulis ve diğer tüm seçim faliyetleri ile başkan seçildi.
Sanata büyük önem veriyoruz. Bu dallarda okuyan öğrencilerimize burs veriyoruz. Bizim burslarımızla okuyan bazı sanatçılar ve aydınlar;
Adalet Ağaoğlu Bülent Somay Fazıl Hüsnü Erdem Işıl Kasapoğlu...
Gibi faliyetlerimiz var. Ayrıntılı bilgi için pm den ulaşabilirsin.
Hacı naptın
Biliyorum, bu gizli bir birlik ve bunun için üslerim bana ceza kesecek ama bıktım artık. Kovalar olarak halka açılmalı gerçekleri paylaşmalı yeni kovalar bulmalı ve bünyemize katmalıyız. Güçlenmeliyiz.
6 subat add xD
quote:
Orijinalden alıntı: c4nb0
6 subat add xD
Bundan daha azları için adam öldürmüşlüğüm vardır. Türkçe'nin katline göz yumamam. Ama şanslısın ki 6 Şubatta doğmuşsun. Yani sen de bir kovasın.
Ekle 7 Şubat
11 şubat ekle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme