Şimdi Ara

..:..:DH KOVA BURCU ERKEKLERİ..:..: hadi beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet butun kovaları buraya bekliyorum bir cesit fan clup.

üyelerimiz:

1)DigitalFortress
    2) ALONSO_06
    3)Powermove
    4)ali277
    5)SilverQuasar
    6)Magnesium
    7)1nvdr
    8)West
    9)CRimiNaLs
    10)Graduate
    11)Fuckulteli
    12)kadir_tr2
    13)lvnt937

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BakiMercimek -- 5 Mart 2010; 22:09:57 >

• ekle
  • up up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: BakiMercimek

up up up
    fan değilim ama kova burcuyum ekle beni de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALONSO_06

fan değilim ama kova burcuyum ekle beni de

Alıntıları Göster
    Amaç ne bilmiyorum ama Kova burcuyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

Amaç ne bilmiyorum ama Kova burcuyum.

Alıntıları Göster
    amaç dh deki kova burcu olan insanları bulmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: BakiMercimek

amaç dh deki kova burcu olan insanları bulmak

Alıntıları Göster
    Bende kova burcuyum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bu kız kim?? (Gif içerir)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali277

Bende kova burcuyum

Alıntıları Göster
    ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hekim

ekle

Alıntıları Göster
    Burçlara inanmıyorum ama ekle dostum. Bi sinerji oluşturalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

Alıntıları Göster
    Hepimiz kovayız.Ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

Alıntıları Göster
    2 şubat kova burcuyum ekleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnesium

Alıntıları Göster
    kovayız her türlü giderimiz var

ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnesium

Alıntıları Göster
    4 şubat kova burcuyum ekle, xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRimiNaLs

4 şubat kova burcuyum ekle, xD

Alıntıları Göster
    31 Ocak 1986
  • burçlara inanmam ama kova burcuyum, ekle beni de belki kova burcu erkek arayanlar bulur bizi :D :D

2 şubat soğuk bir kış günü ışığı görmüşüm;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 5 Mart 2010; 22:14:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

burçlara inanmam ama kova burcuyum, ekle beni de belki kova burcu erkek arayanlar bulur bizi :D :D

2 şubat soğuk bir kış günü ışığı görmüşüm;)
    Kova burcuyum. Ukalayım gurur duyuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

burçlara inanmam ama kota burcuyum, ekle beni de belki kota burcu erkek arayanlar bulur bizi :D :D

Biri yapsın şu espriyi yoksa ben yapıcam hadi çabuk ben yapmadan yapın
  • ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_tr2

ekle
    Bende kova burcuyum, bir faydası olacak ise ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvnt937

Bende kova burcuyum, bir faydası olacak ise ekle

Her yıl gizli mekanımızda toplanıp kova günleri yapıyoruz. Birbirimize kovalar dolusu şekerler,içkiler ikram ediyoruz. Yiyoruz içiyoruz, eğleniyoruz. Fakat kulübümüz gizlidir. Sonra mesela mahallede sana takılan bi çocuk mu var? hemen özel kova düdüğünü çalışyosun, anında geliyoruz yanına. Tabii sana takılan da kovaysa müdahale etmiyoruz. Kendi içimizde yasalarımız var. Kamu kurum ve kuruluşlarında veya herhangi bir özel kuruşta sana ayrıcalıklar tanıyabiliyoruz. Lobi, seçim kampanyaları, kulis, ihalelerde kova işbirliği yapıyoruz. Yani birbirimize destek oluyoruz. Mesela şu anda en büyük örneği verirsek; Obama da bir kova ve bizim kulis ve diğer tüm seçim faliyetleri ile başkan seçildi.

Sanata büyük önem veriyoruz. Bu dallarda okuyan öğrencilerimize burs veriyoruz. Bizim burslarımızla okuyan bazı sanatçılar ve aydınlar;

Adalet Ağaoğlu Bülent Somay Fazıl Hüsnü Erdem Işıl Kasapoğlu Nilüfer Göle Şirin Tekeli
    Adnan Ekşigil Burhan Şenatalar Fehim Caculi İzzeddin Çalışlar Nimet Tanrıkulu Sırrı Sakık
    Ahmet Boratav Büşra Ersanlı Feray Salman Jülide Kural Nuran Terzioğlu Soli Özel
    Ahmet Çakmak Çağlar Keyder Ferda Balancar Kadir Cangızbay Nurhan Yentürk Suavi Aydın
    Ahmet Çiğdem Canan Tolon Ferda Keskin Kemal Birlik Okan Dağlı Şükrü Erbaş
    Ahmet Evin Celal Başlangıç Ferhat Kentel Kemal Gökhan Gürses Oktay Özel Süleyman Göncü
    Ahmet İnsel Celalettin Can Ferhat Tunç Kemal Göktaş Ömer Faruk Gergerlioğlu Sungur Savran
    Ahmet İsvan Cem Mansur Feridun Andaç Kezban Hatemi Ömer Laçiner Süreyya A Antmen
    Ahmet Kuyaş Cem Özdemir Feridun Yazar Komet Gürkan Coşkun Ömer Madra Süreyya Berfe
    Ahmet Soysal Cem Yegül Fethiye Çetin Koray Çalışkan Ömer Taşpınar Suzan Samancı
    Akif Kurtuluş Cemil Koçak Figen Batur Koray Düzgören Oral Çalışlar Tahir Elçi
    Akın Birdal Cengiz Aktar Fikret Adanır Korhan Gümüş Orhan Kemal Cengiz Tahsin Yeşildere
    Aksu Bora Cengiz Alğan Fikret Başkaya Kutluğ Ataman Orhan Koçak Tanıl Bora
    Alaz Kuseyri Cengiz Çandar Fikret İlkiz Kuvvet Lordoğlu Orhan Miroğlu Tarhan Erdem
    Alev Ebuzziya Cezmi Ersöz Fikret Toksöz Lale Akgün Orhan Silier Tarık Ziya Ekinci
    Alev Er Çiğdem Mater Filiz Ali Lale Mansur Osman Köker Temel İskit
    Ali Akay Coşkun Aral Filiz Kerestecioğlu Lale Tayla Osman Murat Ülke Tuba Çandar
    Ali Arif Cangı Cüneyt Solakoğlu Filiz Koçali Levent Yılmaz Oya Aydın Turgut Tarhanlı
    Ali Bayramoğlu Deniz Türkali Füsun Üstel Leyla İpekçi Oya Baydar Ufuk Uras
    Ali Kazancıgil Dersu Yavuz Altun Gencay Gürsoy Leyla Neyzi Özgür Gökmen Ufuk Yaltıraklı
    Ali Nesin Derya Alabora Gila Benmayor Leyla Zana Özlem Dalkıran Ümit Cizre
    Ali Yurttagül Derya Sazak Gönül Dinçer Mahir Günşiray Özlem Ertan Ümit Fırat
    Alper Görmüş Dilek Güven Görgün Taner Mahmut Temizyürek Öztürk Türkdoğan Ümit Güney
    Amberin Zaman Dilek Kurban Gülay Göktürk Mebuse Tekay Pelin Batu Ümit Kardaş
    Arzu Başaran Dogan Bor Gülçin Santırcıoğlu Mehmet Arda Perihan Mağden Ümit Kıvanç
    Asaf Savaş Akat Doğan Özgüden Güllü Aybar Mehmet Demir Pınar Selek Ümit Şahin
    Aslı Erdoğan Doğan Tarkan Gülnur Acar Savran Mehmet Güleryüz Piyale Madra Umut Özkırımlı
    Asu Maro Doğu Ergil Gülseren Onanç Mehmet Soylu Ragıp Duran Ünal Ünsal
    Atila Eralp Ebru Erkekli Gülsün Karamustafa Mehmet Uluğ Ragıp Zarakolu Uygur Kocabaşoğlu
    Atilla Birkiye Ece Temelkuran Gülten Kaya Mehmet Ural Ramize Erer Vasıf Kortun
    Atilla Tuygan Edhem Eldem Gün Zileli Mehmet Yaşın Rasim Ozan Kütahyalı Vedat Yıldırım
    Atilla Yayla Elif Özge Aydınalp Günay Göksu Özdoğan Melek Göregenli Resat Kasaba Victor Ananias
    Aydan Baktır Emine Algan Gürhan Ertür Meltem Ahıska Reşit Canbeyli Viki Çiprut
    Aydın Cıngı Emine Uşaklıgil H Gökhan Özgün Mesut Saganda Roni Margulies Yahya Madra
    Ayhan Aktar Emrullah Beytar Habib Bektaş Mine G. Kırıkkanat Şahin Alpay Yalçın Ergündoğan
    Ayhan Bilgen Enis Batur Hadi Uluengin Mithat Sancar Samim Akgönül Yaman Tarcan
    Ayla Gürsoy Enver Aysever Hakan Tahmaz Mücteba Kılıç Şanar Yurdatapan Yaman Yıldız
    Ayşe Batumlu Erdağ Aksel Haldun Dostoğlu Müfit Özdeş Şebnem İşigüzel Yasemin Çongar
    Ayşe Berktay Erdal Yavuz Hale Akay Muharrem Erbey Şebnem K.Fincancı Yasemin Göksu
    Ayşe Buğra Eren Keskin Hale Bolak Boratav Muhsin Kızılkaya Şebnem Sönmez Yavuz Bingöl
    Ayşe Erkmen Ergin Cinmen Hale Soygazi Murat Aksoy Şehbal Şenyurt Yavuz Önen
    Ayşe Erzan Ergün Eşsizoğlu Hale Tenger Murat Belge Selahattin Demirtaş Yeliz Kızılarslan
    Ayşe Gözen Erkan Goloğlu Halil Berktay Murat Çelikkan Selçuk Demirel Yiğit Bener
    Ayşe Gül Altınay Erkan Şen Halil Ergün Murat Gökhan Selim Deringil Yiğit Ekmekçi
    Ayşe Kadıoğlu Erol Katırcıoğlu Hasan Cemal Murat Morova Sema Kaygusuz Yıldıray Oğur
    Ayşe Önal Erol Özkoray Hayrettin Kaya Murat Paker Sema Kılıçer Yıldırım Türker
    Ayşegül Aldinç Ersin Salman Hidayet Şefkatli Tuksal Murathan Mungan Semih Kaplanoğlu Yıldız Önen
    Aziz Gökdemir Ertuğrul Kürkçü Hıdır Geviş Mustafa Arslantunalı Semih Poroy Yıldız Ramazanoğlu
    Barış Pirhasan Esra Mungan Hüsamettin Onanç Mustafa Suphi Erden Semra Somersan Yücel Erten
    Baskın Oran Evin Doğu Hüseyin Hatemi Mustafa Yasacan Şenol Karakaş Yücel Sayman
    Bejan Matur Ezel Akay Hüsnü Öndül Mutlu Tönbekici Şerafettin Elçi Yusuf Alataş
    Bekir Coşkun F. Levent Şensever İbrahim Betil Naci Kutlay Serpil Sancar Zafer Yenal
    Belma Akçura Fahri Aral İbrahim Kaboğlu Nadire Mater Serra Yılmaz Zeynep Çelik
    Bengi Yıldız Faik Akçay İhsan Dağı Nail Satlıgan Şevket Pamuk Zeynep Direk
    Beral Madra Faruk Bildirici İlban Ertem Necmiye Alpay Şeyhmus Diken Zeynep Gambetti
    Berat Günçıkan Faruk Bilici İlhami Algör Nedim Gürsel Şeyla Benhabib Zeynep Kadirbeyoglu
    Betül Tanbay Fatih Özgüven İnci Eviner Neşe Düzel Sezai Sarıoğlu Zeynep Tanbay
    Bilge Contepe Fatma Müge Göçek İnci Hekimoğlu Nevin Sungur Sezai Temelli Ziya Halis
    Bülent Atamer Fatma Tülin İpek Çalışlar Nil Mutluer Sezgin Tanrıkulu Zozan Özgökçe
    Bülent Aydın Fatmagül Berktay İrvin Cemil Schick Nilgün Toker Sibel Özbudun Zühtü Erkan

Gibi faliyetlerimiz var. Ayrıntılı bilgi için pm den ulaşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 6 Mart 2010; 3:33:09 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.