Bildirim
DH'li Turkcell'liler Ayda Kaç GB Bedava Kullanıyor ? (4. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
benim de 13, ensendeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen geçebilirsin hocam Bip Yarışı haftalık 5 GB'larla
Ana paket 20 gb bip salla kazan filan derken 30u görüyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Benim daha fatura çıkmadı. Tahminim 20-30 çıkacak çünkü bu ay ev internetini yukselttigim için gerek duymadım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
haftalık 2 sefer 2 gb gnc, bip yarışı 3-4 haftadır haftalık 5 gb, bip yıldızları 1 gb, bil kazan ve 2 kim gb ister ayda 2-3 gb min, goller cepte yeşil paket haftalık 8 maç ortalama 2-3 gb, paycell gnc ekstra ptesi hediyesi falan 4-5 gb, salla kazan fazlası vardır gerçi ama 4 gb diyelim ortalama, kendi tarifem 14+5 gb
16+20+4+2+4+4=50 gb min ekstra net kazanıyorum, goller cepte ücretli gerçi aylık 8-10 gb getiriyordur, toplamda 79-80 gb netim var, birde bu ay ekstra haftalık sosyal paket de kullanmıştım 5 gb.bunların dışında sürpriz nokta,ek sallakazan hakkı, görevden gb onları fazla yapmadığım için saymıyırum. -
Ayda ne kadar İnternet kullandım ve ne kadar hediye İnternet kazandım nereden görebilirim?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefon ayarların da yazar hocam veyahut menüyü aşağıya indirin Mobil Veri yazısı çıkar, ona basılı tutun ne kadar kullandığınız çıkar karşınıza.
-
Youtube go felan bir video film kanalları da var bişey indirseydiniz,spotify vs varsa müzik eklerdiniz listenize.
Güldürdünüz 🤣🤣
6gb kaldı
Gnç çatlattan 1gb daha geldi 7gb etti
Telefonu sıfırladım yahu galerim çöp dosyalar çöp olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
-
-
-
ana paket 10 gb
fatura kesim tarihine 7 gun var
75 gb kullanmisim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X