Şimdi Ara

DH Ligi Kuruyoruz [OFM] [Kura Çekimli Yapıldı] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
3
Favori
6.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeadLy1907

Ekle hocam

Ekledim hocam.
  • Bende varım
  • benide ekle
  • Ekledim arkadaşlar. Lig başlarken bir yere kaybolmamanız dileğiyle
  • 12 kişi olmuşuz. 8 kişi kalmış onlarda gelirse tamamdır Tabii kaybolmadıkları sürece. Benim ligim 3-4 gün sonra bitiyor. Sizleri bekleyeceğim.

Takımlar random.org dan seçilecekse bence şöyle yapılabilir. 20 kişi tamamlandı. Kişi listesinde benim adım 5. sırada ya. İngiltere Ligi takımlarını sıralayalım sonra kişi listesinin sayısını girip random.org a. mesela bana 10 geldi. 10. sıradaki takım benim olsun. Böyle mi olacak?
  • Ekle hafız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yer kaldıysa katılabilirim
  • Liste güncellendi.
  • yaz benide hocam
  • Beni de yaz hocam lig başlayınca her gün düzenli olarak girerim ben. Lig başlamadan önce haber verirsen daha iyi olur.
    Nickim garfield.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoNKaLe -- 6 Mayıs 2013; 9:12:49 >
  • Liste güncellendi. Birkaç gün önceden herkese haber verebilirim. Umarım o zamanda eksik olmaz.
  • sanırım yakında 20 olacağız ligi 1 haziran değil de daha erken kursak ya da 20 kişi tamamlanınca kursak daha iyi olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

sanırım yakında 20 olacağız ligi 1 haziran değil de daha erken kursak ya da 20 kişi tamamlanınca kursak daha iyi olmaz mı?

Maalesef hocam liglerimiz bitiş tarihi uymuyor, buradaki çoğu kişininde öyle. Bu kadar süre önceden açmış olma sebebim herkesin kendini ayarlaması ona göre. Başka lige filan girmemesi.
  • Şuan yöneticisi olduğum ligde gördüğüm bi sıkıntı var burda da paylaşayım, sondan 4-5 takım istifa etmiş bugün

Arkadaşlar baktınız ligde hedefinizden uzaklaştınız, oyuna girmemek veya istifa etmek falan olmasın lütfen, son güne kadar beraber götürmeliyiz, ona göre katılın yani, son haftaya kadar mücadele içinde olalım, en sonuncu olan arkadaş bile ona göre kendine bi pay çıkarıp tecrube kazanır en azından...
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Şuan yöneticisi olduğum ligde gördüğüm bi sıkıntı var burda da paylaşayım, sondan 4-5 takım istifa etmiş bugün

Arkadaşlar baktınız ligde hedefinizden uzaklaştınız, oyuna girmemek veya istifa etmek falan olmasın lütfen, son güne kadar beraber götürmeliyiz, ona göre katılın yani, son haftaya kadar mücadele içinde olalım, en sonuncu olan arkadaş bile ona göre kendine bi pay çıkarıp tecrube kazanır en azından...

+1 kesinlikle

• Benide yaz dostum.
  • bende varım oyundaki adım aynısı bunun
  • Ekle hocam bende varim

• Liste güncellendi. Son 1 kişi kaldı listemizde, fakat ben yedek olarak 2-3 kişi daha almayı düşünüyorum. Şimdi ulaşamadığımız olur, gelmeyen olur onun için. Eğer yer olursa gelebilecek elemanlarda ekleyeceğim.
  • ekle hafız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.