Şimdi Ara

DH Ligi Kuruyoruz [OFM] [Kura Çekimli Yapıldı] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
3
Favori
6.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BéTo

evet bir grup da medya olsun

• 1 hazirana daha çok var neden o kadar ileri bir tarih seçtin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msezen18

1 hazirana daha çok var neden o kadar ileri bir tarih seçtin

Benim ligim bittide bazı arkadaşlar ligde hala ligleri bitsin toplanalım diye uzun bir tarih belirledik. Benim menajer işsiz bekliyoruz bakalım

• Arkadaşlar kura için henüz karar veremedim, nasıl bir yol izleyeceğime. Bu konuda ne tarz önerileriniz var? Herkes fikrini beyan ederse çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Quid -- 10 Mayıs 2013; 23:44:37 >
  • Arkadaşlar kura için henüz karar veremedim, nasıl bir yol izleyeceğime. Bu konuda ne tarz önerileriniz var? Herkes fikrini beyan ederse çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Quid -- 10 Mayıs 2013; 23:46:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyeja

Arkadaşlar kura için henüz karar veremedim, nasıl bir yol izleyeceğime. Bu konuda ne tarz önerileriniz var? Herkes fikrini beyan ederse çok sevinirim.

Her takima bir numara verilip random.org dan cekilis yapilabilir benim aklima bu geldi
  • random.org iyidir bence de
  • Arkadaşlar açıkçası ben en az 2-3 fire vereceğimize kesin gözüyle bakıyorum. Sizin durumunuz ne? Hala istekli misiniz ligimize katılmak için?
  • Burdayız burda hemen başlasa.
  • Ben varım ligde sorun yok

• bende gelmek isterim.
  • Ben de burdayım

• quote:

Arkadaşlar açıkçası ben en az 2-3 fire vereceğimize kesin gözüyle bakıyorum. Sizin durumunuz ne? Hala istekli misiniz ligimize katılmak için?

Evet sizden haber bekliyorum
  • quote:

Arkadaşlar açıkçası ben en az 2-3 fire vereceğimize kesin gözüyle bakıyorum. Sizin durumunuz ne? Hala istekli misiniz ligimize katılmak için?

Bekliyoruz.
  • beni en çok tedirgin eden şey kura çekildikten sonra bazılarının bana istediğim takım çıkmadı ben oynamıyorum gibi bir çocukluk yapmaları. ama içimizde böyle birinin olduğunu da sanmıyorum.
  • yer varsa ben de katılmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

beni en çok tedirgin eden şey kura çekildikten sonra bazılarının bana istediğim takım çıkmadı ben oynamıyorum gibi bir çocukluk yapmaları. ama içimizde böyle birinin olduğunu da sanmıyorum.

İnşallah olmaz öyle bir şey. Bugün veya yarın yapacağım kurayı bakalım.
  • Son attığı mesaj bize katılma mesajı olan, o süreden beri foruma giriş yapmayan. 9 gündür hiç bir aktivitesi olmayan ImRuzgar'ın yerine yedekler 1.sıradan Endorfinli Melankolik arkadaşımız eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Quid -- 11 Mayıs 2013; 17:25:55 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.