Şimdi Ara

◄DH MAC KULÜBÜ| Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel► (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.439
Cevap
64
Favori
169.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

quote:

Orijinalden alıntı: karahan06

quote:

beyler mid 2011 13 inch air kullanan var mı?

Bende var

oyun falan yükledin mi hocam hiç? HD3000 var dimi sende de?

Pek oyun oynamam ama worms yüklemiştim biraz kasıyordu oyun için tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: In-ception

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Albus Dumbledore

Yosemite 10.10.2 güncellemesi yayınlandı

10.10.2'de Wi-Fi sorunları düzüliyor mu arkadaşlar? Kendi kişisel kullanımızda

Ben de 2013 imac te wifi kopma sorunu daha beter oldu ben de Maverics se döndüm

Dün yükledim 10.10.2'yi ne herhangi bir kopma sorunu ne de yavaşlama sorunu yaşadım. Sadece kapanış hızlanmış fakat açılış sanki yavaşlamış 5-6 sn gibi o kadar yani. Henüz çöken bir uygulama da olmadı belirteyim.

Bende 2011 macbook air de var onda sıkıntı yok anlamadım valla

• Paralells Desktop'ı %50 indirimli olarak nasıl satın alınacağını öğrenmek istiyorsanız PM
  • MacbookPro için harici bluray yazıcı kullanan arkadaşlar tavsiye edeceğniz marka model ?
  • Arkadaşlar merhaba,

sonunda bu hedeflediğim cihazımı aldım çok şükür;

[MacBook Pro Retina 15.4''

| Intel Core i7 2.5 GHz

| 16 GB 1600 MHz DDR3 Ram

| 512 SSD

| NVIDIA GeForce GT 750M 2048 MB]

aranıza katılmak, bilgi ve tecrübelerinizden

yararlanmak isterim. Gerçekten ayrı bir keyifmiş Macbook Pro, ekranıyla, hızıyla. Her ne kadar iOS u yıllardır kullanıyor olsakta mac dünyası başka.

Şuan hangi uygulamalar olmazsa olmaz araştırma içindeyim. Torrenti çok kullandığımdam en sevdiğimde utorrent onu kurdum. Bluray filmleri sıkıntısız alt yazıları ile izleyebilmek için

program arıyorum. Fikirlerinizden istifade etmek isterim. Ayrıca kaliteli uygulamaları derli toplu bulabileceğim torrent siteleride arıyorum yardımlarınızı beklerim.

Bu arada benide DH mac grubuna dahil ederseniz sevinirim.

• Maverick 10.9.4 dmg var elimde bu dmg dosyası ile bir yükleme diski oluşturabilir miyim, oluşturabilirsem nasıl yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elrohir77

Arkadaşlar merhaba,

sonunda bu hedeflediğim cihazımı aldım çok şükür;

[MacBook Pro Retina 15.4''

| Intel Core i7 2.5 GHz

| 16 GB 1600 MHz DDR3 Ram

| 512 SSD

| NVIDIA GeForce GT 750M 2048 MB]

aranıza katılmak, bilgi ve tecrübelerinizden

yararlanmak isterim. Gerçekten ayrı bir keyifmiş Macbook Pro, ekranıyla, hızıyla. Her ne kadar iOS u yıllardır kullanıyor olsakta mac dünyası başka.

Şuan hangi uygulamalar olmazsa olmaz araştırma içindeyim. Torrenti çok kullandığımdam en sevdiğimde utorrent onu kurdum. Bluray filmleri sıkıntısız alt yazıları ile izleyebilmek için

program arıyorum. Fikirlerinizden istifade etmek isterim. Ayrıca kaliteli uygulamaları derli toplu bulabileceğim torrent siteleride arıyorum yardımlarınızı beklerim.

Bu arada benide DH mac grubuna dahil ederseniz sevinirim.

utorrent yerine Transmission'u tavsiye ederim. Hem reklamsız hem native.

• Yosemite 10.10.2 yukledim nete giremiyorum kopuyor acil yardim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bende doncem Nasil donubilirim yardimci olurmusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 7 Şubat 2015; 2:41:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERKKA35

quote:

quote:

quote:

Açılışta alt tuşuna basılı tut recovery bölümünden disk utility bölümünden hard diski formatla sonra maverics yükle

• Modemden, evde time capsul ile bağlanıyorum, kusursuz; iş yerinde bağlantı sürekli kopuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar yaza dogru laptop almayi dusunuyorum.macbookpro15' veya monster tulpar t5 v4.1 almayi dusunuyorum.ikisi cok farkli klasmanda farkindayim.gunde 2-3 saat oyun oynarim geri kalan zamanim film-dizi-fb-tw falanla geciyor. macos cok cekici geliyor ama beni cs:go veya dotada uzermi? med-high oynatirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DijitalArmut

arkadaslar yaza dogru laptop almayi dusunuyorum.macbookpro15' veya monster tulpar t5 v4.1 almayi dusunuyorum.ikisi cok farkli klasmanda farkindayim.gunde 2-3 saat oyun oynarim geri kalan zamanim film-dizi-fb-tw falanla geciyor. macos cok cekici geliyor ama beni cs:go veya dotada uzermi? med-high oynatirmi?

cs go veya dota oynuyorsa sıkıntı yok mac tercih et derim kesinlikle ikisini de high oynarsın 13" mac air mid 11 var benim onda bile sıkıntı çıkarmıyorlar. Oyun oynamak istiyorsan benim gibi ps4 al dizi film izliyorum ben de genelde mac'imde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BERKKA35

quote:

quote:

quote:

Açılışta alt tuşuna basılı tut recovery bölümünden disk utility bölümünden hard diski formatla sonra maverics yükle

Hocam dedigin gibi yapsam direk mavericks cikiyomu yoksa indirmem lazimmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Demirmkn

Modemden, evde time capsul ile bağlanıyorum, kusursuz; iş yerinde bağlantı sürekli kopuyor.

time capsule nedir hocam nasil yapiliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DijitalArmut

arkadaslar yaza dogru laptop almayi dusunuyorum.macbookpro15' veya monster tulpar t5 v4.1 almayi dusunuyorum.ikisi cok farkli klasmanda farkindayim.gunde 2-3 saat oyun oynarim geri kalan zamanim film-dizi-fb-tw falanla geciyor. macos cok cekici geliyor ama beni cs:go veya dotada uzermi? med-high oynatirmi?

cs go veya dota oynuyorsa sıkıntı yok mac tercih et derim kesinlikle ikisini de high oynarsın 13" mac air mid 11 var benim onda bile sıkıntı çıkarmıyorlar. Oyun oynamak istiyorsan benim gibi ps4 al dizi film izliyorum ben de genelde mac'imde.

saol yorum icin. isi degerleri yuksek olmazmi oyle? kucucuk fani var yani guclumu sogutmasi?

• DijitalArmut kullanıcısına yanıt
    Çok rahat oynatır. Aynı zamanda alete ikinci işletim sistemi olarak Windows da kurulabiliyor. Windows destekli oyunları da o şekilde oynayabilirsin. Ben bu şekilde kullanıyorum.

• Albus Dumbledore kullanıcısına yanıt
    saol dostum dikkate alicam

• Cihaz bu, 700-900 tl civarı aynı zamanda harici hdd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Seyahatte CanonSX600 ile 4:3 olarak çekilmiş fotografları, Mid2010 OSX.10.9.5 iMac'de, 16:9'a nasıl çevirebilir / veya 16:9 slideshow olarak HDTV'de nasıl oynatabilirim?
    Yanlış yerde sorduysam kusura bakmayın, yardımlarınızı bekliyorum.
    'ön izleme' kullanarak boyut değiştirebildim, resimler çok olunca epeyce de vaktimi aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhuguler -- 9 Şubat 2015; 17:19:04 >
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.