Şimdi Ara

◄DH MAC KULÜBÜ| Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel► (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.439
Cevap
64
Favori
169.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmac aldım eklerseniz sevinirim
  • products.office.com
    Office 365 for Mac, Office for Mac
    http://products.office.com/en-US/mac/mac-preview

2015 ortasına kadar office 2016 for mac ücretsiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demirmkn

http://products.office.com/en-US/mac/mac-preview

2015 ortasına kadar office 2016 for mac ücretsiz.

3 Ay ücretsiz yani. ( bi an 2016 ortasına kadar sandım.
  • General. kullanıcısına yanıt
    haci O caps lock olayi benimde ilgimi cekti sonradan cozdum ama cok seri sekilde basarsan tepki vermiyor ayarlamis adamlar yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathpan

Arkadaşlar Yosemite güncellemesi sonrasında wifi problemi yaşıyordum. Farklı modemlerde denediğimde bazılarında olmadığını fark ettim. Evimde uydunet netmaster modem vardı ve Yosemite sonrası hiç bağlanmıyordu nerdeyse. Modemin wifi ağı da çok yetersiz geldiği Belkin Router almıştım ve onu bağladıktan sonra wifi problemi kalmadı. Aklınızda olsun Belkin router ve Zyxel modem ile wifi problemi yaşamadım. Yeni modem alacak yosemite kullanıcıları i için bir tercih sebebi olabilir.

Bende wifi problemi yaşıyorum hem evde (huawei modem superonline fiber) hem ofiste (cisco modem ttnet adsl) hangi router'dan aldınız ? Link gönderebilir misiniz? Kesin çözüldü mü problem ?
  • http://www.kliksa.com/urun/belkin-f9j1105as-n450-450-mbps-4-port-kablosuz-modem-router/980005859?gclid=Cj0KEQjwrPqnBRD56dGe1o_WlZsBEiQAb5ugtzdV31F1O21E1Rq07XWAztkqeOAepT7sX1nndlLHtHIaAtHo8P8HAQ
    Hocam modem bu ben uydunetin netmaster modemine bağladım ve sorun halloldu. Ama bu her makine için geçerli mi bilemem. Bir denemek lazım bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathpan

http://www.kliksa.com/urun/belkin-f9j1105as-n450-450-mbps-4-port-kablosuz-modem-router/980005859?gclid=Cj0KEQjwrPqnBRD56dGe1o_WlZsBEiQAb5ugtzdV31F1O21E1Rq07XWAztkqeOAepT7sX1nndlLHtHIaAtHo8P8HAQ
    Hocam modem bu ben uydunetin netmaster modemine bağladım ve sorun halloldu. Ama bu her makine için geçerli mi bilemem. Bir denemek lazım bence.

Ilgınc ya halbuki modemlerde zaten router özelliği var..
    Bu sorun canımı sıkmaya başladı bazen evde, bazen iş yerinde kopuyor, bazen uykudan uyandığında cihaz baglanmıyor.
    yanında normal pc var tık demeden çalışıyor. ama bazende bütün gün hiç kopmuyor..

• Şu mac lerde görev yöneticisine nasıl ulaşıyoruz adı nedir
  • 10.10.3 güncellemesi geldi
  • arkadaşlar merhaba. yosemite kullanıyorum. safariye girdiğimde sürekli reklam yazılımları açılıyor. bunların önüne geçmemin bir yolu var mıdır. ilginiz için teşekkürler.
  • mahoonur kullanıcısına yanıt
    ad - b-lock gayet yeterli olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MACaraon -- 15 Nisan 2015; 20:49:46 >
  • Arkadaslar merhaba.
    Osx sisteminin yapisinin windowstan daha farkli olarak islemci gucune odakli oldugu biosunun buna gore tasarlandigi ne derece dogru?

Bu ara bi mac almak istiyorum da ona gore konfigurasyon sececem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepulturgay

Arkadaslar merhaba.
    Osx sisteminin yapisinin windowstan daha farkli olarak islemci gucune odakli oldugu biosunun buna gore tasarlandigi ne derece dogru?

Bu ara bi mac almak istiyorum da ona gore konfigurasyon sececem.

Ben çok uzun süredir kullanmıyorum fakat söylediklerinizin bir kısmı doğru.

Benim bildiğim kadarıyla Mac Os, işlemci ve bellek üzerine yüklenen bir sistem. Bios yapısı ne derece farklıdır bilmiyorum ama işlemci mimarisi kesinlikle farklı. Sistem belleğe çok ihtiyaç duyuyor hatta forum içerisinde bir kullanıcı SSD' nin de bazı durumlarda bellek görevi gördüğünü ve donanım tercih edilirken en az 256 GB SSD ile tercih edilmesi gerektiğini söylemişti.

Bir diğer farkettiğim konu ise, eskiden çok oyun oynayan biri olarak, Mac ve Microsoft için geliştirilen aynı oyunun sistem gereksinimleri arasındaki fark oldu. Bir tarafta oyun en az 9800 GT isterken bir diğer tarafta tümleşik ekran kartı olan intel iris model bir kartı istiyor (özellikler varsayımdır.). Bu da asıl işlemi işlemcinin yaptığını gösteren bir unsur bence.

Şimdiki aklım olsaydı kesinlikle 16 gb bir macbook pro alırdım ve en azından işlemciyi bir kademe yükseltmeye çalışırdım.

Umarım yardımcı olabilir söylediklerim.

• Yardimci oldu hocam tesekkur ederim.

Zaten ssd nin hizinin da kapasiteyle arttigi soyleniyor. Ram zaten en az 8 alin deniyor.

Aklima bazen 1.2lik yeni macbook geliyor da o yuzden bu soruyu soruyorum.

• sepulturgay kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, yapacağınız işe göre seçmek en mantıklısı. Ben yazılım geliştirmek ve photoshop için 13" MacBook Pro tercih etmiştim. işimi hayli hayli görüyor.

• • 2.7 GHz Çift Çekirdekli Intel Core i5, 3.1 GHz'e kadar Turbo Boost
    • 16 GB 1866 MHz LPDDR3 SDRAM
    • 256 GB PCIe tabanlı Flash Depolama
    • Intel Iris Graphics 6100
    • Force Touch trackpad
    • Aksesuar Seti
    • Arkadan Aydınlatmalı Klavye (Türkçe Q-Klavye) ve Kullanma Kılavuzu (Türkçe)

Hele sukur aldık macbook ))

Havale ıle 5.126 şira oldu , yk den havale ucretı alırlar mı dıyordum almadılar ))

Alırken 2,9 mu alsan acaba dıyordum 2,7 aldık umarım pişman olmam

• arkadaşlar macosX üzerindeki Numbers programından anlayan varsa yardımcı olabilir mi ? Numbers & Excel ile ilgili bi konum var. yardım lazım.

http://forum.donanimhaber.com/m_105118920/f_//tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: judith

quote:

Orijinalden alıntı: slapbas

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slapbas

quote:

Arkadaşlar merhaba,

İş gereği Macbook Air 13" almayı ciddi ciddi düşünüyorum.

Ancak Office ile uyumu nasıl ? Bazı yerlerde fontlarda kayma olduğunu duydum.

Ayrıca çevrenizde e-imza programlarını kullanan var mı Macbook ile ? Sıkıntısı olanlar varmış.

Cevaplarınız gerçekten çok önemli

Saygılar.

Vala abi office programlarından yana daha kımseden bir sikayet duymadım bende yalnız office programları hepsı ingilizce turkce surum yok sanırm kolay kolay cıkmazda o biraz zorluyor bagzen. Format kayma problemı ise oncekilerde win 2003 -97 formatıyla kaydetme secenegi vardı ama kımse o secenege göre kayıt etmıyordu belgelerını snra gidip pc de acınca sonuc husran :( ama war yanı ben sıkıntı yaşamadım hiç. E-imza bilmıyorum denemdım hiç--- ayrıca Mac ın kendıne ozgu keynote pages gibi office programı war emın ol daha kullanışlı we daha başarılı %100 uyumlu office programları ile almaman için bi sebeb yok :)))

Bende MacBook Pro 15'' Miid 2012. i7 serisi war :) gayet memnunum :)

Ya avukatlık işte maalesef tek işimiz döküman ve e-imza.

Maalesef Java ile çakışıyormuş çalışmıyormuş.

Dertliyim o konuda ne yapsam diye.

Türkçe desteği yok mu ?

Yok yok abi ben vazgeçeyim.

yok abi vala uzun suredirde cıkarmıyorlar :))) bence sen pc den sasma ama ilaada mac kullanıcam dersen al bir mac kendı içinnde hazr windo. kurulumu war 2 işletim sistemı ilee kulanabılırsın hem mac ile hemde win ile pc acılınca sana soryor ne wereyim abime gibisinden :D

Dostum o dediğin paralel desktops mu ?

hocam biraz gec oldu ama yok degil mac in kendi içinde win. kurma bölumu hdd yi 2 ye bölup bi tarafında orjnal mac bi tarafında orjnal win kullanabiliyosun cift işletim sistemi sekli ama eger istersen paralel deskop ta kurabilirsn işini cok kolay gorur :)

• macbook olayına geçmek üzereyim ama kafamdaki sorulardan bazılarına net yanıt alamadım ya da bana çok karmaşık geldi.

Outlooktaki maiilerimi kayıpsızca mac ortamına aktarabilirmiyim? pst dosyasını alsam sonra yeni gelecek makineye atmak mümkün mü?
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.