Şimdi Ara

◄DH MAC KULÜBÜ| Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel► (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.439
Cevap
64
Favori
169.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler.hemen yükledim ama sistem izin vermedi.Bilinmeyen yerden indirildiği için çalıştırılamiyor uyarısı verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

teşekkürler.hemen yükledim ama sistem izin vermedi.Bilinmeyen yerden indirildiği için çalıştırılamiyor uyarısı verdi.

"elma--->sistem tercihleri--->güvenlik-gizlilik---->genel---->şuradan indirilen uygulamalara izin ver----->app store ve kimliği belirli geliştiriciler" yaparak deneyin.
  • Teşekkürler
    Zaten mac ilk başladığımda ayarlamalardan o kısımı düzeltmiştim.Yani zaten dediğiniz seçenekte.
  • o zaman uygulama üzerinde "kntrl" tuşuna basılı tutup tıklayın. Bu şekilde "aç" diyebilirsiniz.
  • Magic mouse'da yosemite bluetooth kopma sorunu var, mouse 1 haftalık acaba mouse'tan mı kaynaklanıyor yoksa yosemite'den mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharky25ant

o zaman uygulama üzerinde "kntrl" tuşuna basılı tutup tıklayın. Bu şekilde "aç" diyebilirsiniz.

Teşekkürler.Yükledim nihayet.
    Fakat safari de etkinleştiremedik.Nasıl aktif hale getirebiliyoruz ?
  • ( Hep soru soruyor gibi oluyor ama .. :)

*Şu İcloud çalışma mantığını bir türlü benimseyemedim.

İphone-İpad ile çektiğim fotoğrafları anında mac de göremiyorum.Veya diğer türlüsü..Bu bir sorun mu ?

Mac & İphone & İpad herhangi birinde olan videoları filmleri diğerinde göremiyorum.iTUNES dan aldığım filmler hariç tabi.İlla kablolu bağlantı ile yüklemem mi gerekiyor ? İcloud sistemi burada devreye girmesi gerekmez mi ? İcloud drive alanı da 5 gb.İlla ekstra depolama alanı mı almam gerek ?

İcloud drive depolama alanı her açtığımda artıyor.Kendi kendine yedekliyor sanırım ? "Ben hiçbir ayar yapmamıştım oysa"..
    Harici disk de ayrıca depoladığım fotoğraf videolarımı icloud drive klasörüne atıp sonra direk silebilir miyim güvenle ? Yani yine her yerden ulaşabilecek miyim bu fotoğraflara ?

Time Machine yedekleme için nereyi seçmem uygundur ? Harici seçeyim diyorum ama hep takılı olmayacak.

• Arkadaşlar elimde iMac 21.5" bilgisayarımın Apple Yetkili Servis tarafından çıkarttırdığım (4+4) 8GB DDR3-1600 MHz Orjinal Apple ramler boştadır.
    8+8 olacak şekilde 16 ya yükselttim.
    Sadece bu işlemin montajına 150 tl ödedim (Kayıtları var)
    iMac veya MacBook Pro ya takabilirsiniz.
    İlgilenenler PM atabilir.

Apple Store fiyatı 680 TL dir.

Çok çok uygun bi rakama vericem ramleri.
  • iPhone kullanmıyorum, ancak kişilerim google hesabımdan mac'e eşitlendi otomatik olarak. Telefon numaramı imessage'a eklemeyi başaramadım onun için sanırım iphone kullanıyor olmak gerekiyor, ancak facetime da kullanamıyorum. iPhone kullanan arkadaşlarımı facetime üzerinden arayamıyorum, facetime kullanmak için apple kimliğine sahip olmak yeterli sanıyordum onun için de mi iphone sahibi olmak gerekiyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playmaker10 -- 28 Haziran 2015; 17:43:14 >
  • ARKAŞLAR BİR SÜRÜ YAZI VAR KONU İLE İLGİLİ AMA BİR TÜelÜ YAPAMADIM HERHALDE 10 Dan FAZLA DVD YAKTIM ŞİMDİYE KADAR MAC BİLGİSAYARIMA WİNDOWS YÜKLİM DEDİM DVD TAKTIM HDD DEKİ HERSEYİ SİLİP WİNDOWS YUKLEDİM AMA STABİL CALISMIYOR TEKRAR ESKİYE CEVİRMEK İSTİYORUM İNTERNETTEN MAC OS İNDİR DVDYE YAKTIM CİHAZA TAKIYORUM DVDYİ ACILISTA ALT TUSUNU BASILI TUTUYORUM AMA DVD GÖRÜNMÜYOR SADECE HARDISK GÖRÜNÜYOR NE YAPABLİRİM YARDIM EDİN LÜTFEN BİRİ ANLATSIN YAW YOKSA KALDIRIP COPE ATCAM ARTIK O KADAR CANIMI SIKTI
  • İBO4747 kullanıcısına yanıt
    USB den yükleyemiyor musunuz?
    ya da su belki işinizi görürhttp://www.sihirlielma.com/2011/05/23/disk-bicimlendirmek-formatlamak/
  • quote:

Orijinalden alıntı: TESTTT

ya da su belki işinizi görürhttp://www.sihirlielma.com/2011/05/23/disk-bicimlendirmek-formatlamak/

cihazın hdd sıfır şu an windows yüklü başka hiçbirşey yok mac os taneser yok yani ? baştan bi disk oluşturup mac os format atmam lazım
  • Windows'taki idm programı gibi neredeyse her türlü izlediğimiz videoyu indirebilecek bir indirme yöneticisi tavsiyeniz var mı?
  • Siyah Nur kullanıcısına yanıt
    Internet downloadeerr managr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz programı arattrınca direkt idm çıkıyor google'da. Link verebilir misiniz?
  • arkadaşlar çok temiz ve evde az kullanılmış imac (21,5) bilgisayarımı macbook almak için satacağım. İlgilenen olursa linki burada.

• quote:

Orijinalden alıntı: İBO4747

quote:

Orijinalden alıntı: TESTTT

cihazın hdd sıfır şu an windows yüklü başka hiçbirşey yok mac os taneser yok yani ? baştan bi disk oluşturup mac os format atmam lazım

Hocam dvd yada usb olmadan da sıfırdan mac os x yüklemesi yapabilirsiniz. Belirttiğiniz gibi açılışya alt tuşuna bastığınızda açılan bölümlerden biride recovery kısmıdır. Bu kısıma girin apple id niz ile giriş yapacağınız appstore üzerinden online olarak sıfırdan kurulum yapabilirsiniz.

• Merhaba arkadaşlar
    Elimde powermac G5 var ama ethernet ile bir turlu internete baglayamadm bagladigim zman ise makina dusunuyor sürekli ve baska bi islem yapmiyor kapatıp acmak gerekiyor kasadan sorun nedir?

• Avukat arkadaşlar uyap ve mac sorununu nasıl aşıyor. Windows kurmak hem maliyeti hem de uyaptan dolayı macbook alıp çoğunlukla windows bölümünde zaman geçirince macbook almanın ne kadar mantığı var deneyimlerini avukat arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

• Arkadaşlar ben üniversiteye geçtim ve proje vb. durumlarda kullanacağım bir dizüstü gerek.Maclere hevesliyim ama fiyatlar çok fazla.Amerikadan falan alsam ucuza bulabilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.