Şimdi Ara

◄DH MAC KULÜBÜ| Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel► (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.439
Cevap
64
Favori
169.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hp X4000b bluetooth mouse kullanan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben mimari işlemler için bir Mac istiyorum ama gördüğüm kadarıyla hemen hemen tüm modeller onboard karta sahip ayrı Kartı olanlarda 7000 tl civarında ben bu kadar para yatırmak istemiyorum açıkcası kullanacağım programlar autocad revit archittecture allplan photoshop falan yani bunlarda ekran Kartı istiyor , sizin öneriniz nedir nasıl bir cihaz alayım hangisi yeterli olur arkadaşım ABD de yaşıyor Türkiye'ye gelirken getirecek ona göre model söylerseniz sevinirim birde bu atıyorum İntel hd 4000 diyo bu ekran Kartı Windowsta çok randımanlı çalışmıyor ama bunda bir farkı var mı bilmiyorum alacağım bilgisayar performanslı çalışmalı , yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim
    Mesela son 2 Sıradaki bilgisayarlar bana mantıklı geliyor Windows mantığıyla bence diğerleri biraz uyduruk kalıyor dediğim gibi grafik işiyle uğraşacağım için koşulum performans sorun yaratırım bu programlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptantrojan -- 9 Mayıs 2015; 14:30:02 >

• Merhabalar daha önce yazıldımı bilmiyorum ama 2011 yılı Macbook Pro larda yaşanan ekran kartı problemi nedeniyle Apple ücretsiz Anakart değişimi yapıyor.
    Arıza geç farkedildiği için değişimler yeni yapılıyormuş. Cihazı bir teste sokuyorlar ve testten arızanın kaynağı olarak ekran kartı çıkarsa anakart ücretsiz değişiyor.
    Daha önceden bu arıza nedeniyle anakartı değiştirenlere de faturası ile belgelemek koşuluyla para iadesi yapılıyormuş.
    Arıza cihaz açılışında başlangıç çubuğu dolmadan direkt beyaz ekranda kalmasıyla belli oluyor ve cihaz açılmıyor.
  • Merhaba

air lere retina ekranın gelmesi ile ilgili bi duyumu/tahmini olan var mı?
    nette araştırdım bulamadım.
  • elimdeki macbook pro mid-2012 satmak istiyorum. ilgilenenler yazabilirler.

bir de fiyat nasıl acaba makul mu

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-macbook-pro-i5-8-gb-256-gb-ssd-213171806/detay/
  • Mac gercekten baska bır olaymıs

Şimdi siz tecrübelı kullanıcılara sorjm sudur kı ; kesınlıkle yuklemyın mac sisteme zarar veren yavaslatan bır yazılımlar hangılerı ?

Bır ara okumustum apple store dan yuklenen bır yazılım vardı guvenlı ıyı gorunen ama sistemi mahveden bır program vardı sılınmıyordu falan yanlıs mı htırlıyorum acaba ? ))

• kesinlikle uzak durmanız gereken program mackeeper
  • sharky25ant kullanıcısına yanıt
    Evet buydu simdi hatırladım
    Tesekurler

• Thunderbolt monitör kullanan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ingrid

13 inch air almayi dusunuyorum basit photoshop islemleri ve gunluk islemler icin ikullanacagim hafiflik ve pil omru beni ceken seyler arasinda tavsiye eder misiniz?

Photoshop vs benzeri uygulamalar konusunda bilgi sahibi oldunuz mu ? Kaldırıp kaldırmayacağını bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

quote:

Orijinalden alıntı: Ingrid

13 inch air almayi dusunuyorum basit photoshop islemleri ve gunluk islemler icin ikullanacagim hafiflik ve pil omru beni ceken seyler arasinda tavsiye eder misiniz?

Photoshop vs benzeri uygulamalar konusunda bilgi sahibi oldunuz mu ? Kaldırıp kaldırmayacağını bilmiyorum.

Bilgi bulamadım, ableton live logic gibi programlar da kullanacaktım performans sıkıntısı olur dediler vazgeçtim, pro alana kadar pcye devam
  • buraya yazdıklarıma da genelde cevap gelmiyor ama ben yine de yazacam:

skype kurdum ve masaustunde disk gibi bir simge oluştu.

bundan kurtulmanın bir yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepulturgay

buraya yazdıklarıma da genelde cevap gelmiyor ama ben yine de yazacam:

skype kurdum ve masaustunde disk gibi bir simge oluştu.

bundan kurtulmanın bir yolu var mı?

üzerinde sağ tıklayıp diski çıkar diyin ve gitsin
  • sharky25ant kullanıcısına yanıt
    Godiyor da tekrar acinca yine geliyor.

Chrome yukledim boyle bir sorun olmuyor.

Ben takintiliyim bu konuda masaustunde hic bir sey olmaz benim

• İpad mını ye attıgım bır filmi iphone ya da macbook da goremıyoeum ? Itunes acıyor ama orada gorunmuyor ? Yıne aynı sekılde macbook da ıtunes attıgım bır vıdeo yu ipad iphone da goremıyorum ? Sadece satın aldıgım fılmleri görebılıyorum o kadar

Nedir bunun çözümü ? Eşleştirme de yaptım oysa

• safari tarayıcı var.
    wd harddisk takmıştım bir yazılım yüklemişti.
    üst tarafa bir ikon attı insan beyni şeklinde.üherleyini sildim uninstall ettim ama bu ikondan kurtulamıyorum

nasıl silerim acaba?

teşekkürler

• Merhaba arkadaşlar, ben macbookpro 15' almayı düşünüyorum ama kafamda bazı soru işaretleri var. Harici ekran kartlı mı olsun yoksa sadece irisprolu mu?

Bu 2015 modelindeki amd r9370x ekran kartı nasıl? değer mi? Çok fazla oyun oynayacak biri değilim. Birkaç basit oyun dışında sanmıyorum. Tutup windows kuracağımıda sanmıyorum. Steamdeki bazı oyunlar ve apple storedaki iyi oyunlar dışında oyun oynamam. Bunun için irispro yeterlimidir?

Şu kesin ki mutlaka 512gb ssdli olacak.

Tabi ne zaman alacağım belirsiz. Hemen alamayabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayerinc -- 8 Haziran 2015; 17:15:40 >
  • Arkadaşlar merhaba yeni mac kullanıcısıyım bir türlü başlangıç diski oluşturmadım :(

mavericks e geri dönmek istiyorum başlangıç diski konusun da yardımcı olurmusunuz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürekli kullandığım torrent sitesi vardı.Bu siteye mac sistemde girdiğimde bana uyarı veriyor yeni pencereler açılıyor mackeper virüs bulduğunu belirtiyor.Mackepeer yüklemem gerekiyormuş.Kanmıyorum tabi :) Ama sinir bozucu.Nasıl engelleyebilirim ? Ya da torrent sitesi önerisi olan varsa iyi olur.Kickass.to artık giriş yapmam çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

sürekli kullandığım torrent sitesi vardı.Bu siteye mac sistemde girdiğimde bana uyarı veriyor yeni pencereler açılıyor mackeper virüs bulduğunu belirtiyor.Mackepeer yüklemem gerekiyormuş.Kanmıyorum tabi :) Ama sinir bozucu.Nasıl engelleyebilirim ? Ya da torrent sitesi önerisi olan varsa iyi olur.Kickass.to artık giriş yapmam çünkü.

Addblock yükle

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.