Şimdi Ara

◄DH MAC KULÜBÜ| Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel► (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.439
Cevap
64
Favori
169.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: photographer86

Bende bende

APPLE MacBook P8600 2.4Ghz -2048MB-13.3"-250GB-256MB 320M-DVD/RW-CAM-BT-SNWLeopard

Benim için güncelleme yapabilir misin? MacBook Air'im var artık

MacBook Air: İntel Core2 Duo 1.86ghz / 2 Gb Ram / 13.3" / Nvidia 320M / 250 Gb SSD
  • Macbook Pro i7
    15'' 8Gb Ram
    500 GB 7200 Rpm HDD
  • 120. siradayim guncelleyebilirsen MBP 15` Quad i7/4GB/750GB/1GB 6750
  • bende 121 oldum galibaa :D

Macbook Pro Unibody 15" i7 2.0 Ghz 500gb hdd 4gbram
  • quote:

120 - Canka1 – [MacBook Pro 15'' | Intel Core i7 | 4 GB Ram | 750 GB HDD | 1 GB 6750 AMD Radeon]
    242 - photographer86 - [MacBook Air 13'' | Intel Core 2 Duo 1.86 Ghz | 2 Gb Ram | Nvidia 320M | 250 Gb SSD]

Güncellendi,iyi günlerde kullanın...

quote:

247 - seenant - [MacBook Pro 13'' 2011]
    248 - Carpediem - [MacBook Pro 15'' | Intel Core i7 | 8 GB Ram | 500 GB 7200 Rpm HDD]
    249 - tuner106 - [MacBook Pro 15" | Intel Core i7 2.0 Ghz | 500 GB HDD | 4 GB Ram]

Ekledim,hoşgeldiniz arkadaşlar,iyi günlerde kullanın...

• Sonunda aldım beyler. Hatta şu an Mac'imden yazıyorum. MacBook Pro 17'' - Intel Core i5 2.53 gzh - 500 GB HDD - 4 GB Ram. My Mac My Rules :)
  • selamlar,
    uzun zamandır almak istediğim macbook pro'yu nihayet Allah(C.C.)ın izniyle aldım.
    Macbook pro. 2.53 ghz 2 gb ram 250 gb hdd li ikinci elde olsa bir mac'ım oldu. hamdolsun.
    fakat kullanmada programlarında , program kurmaya kaldırmaya eklemeye söylemek gerekirse herşeyine acemiyim.
    kısa yoldan ve sıkı bir şekilde öğrenmem lazım.
    tavsiyelerinizi bekliyorum.
    forumu takip edeceğim. fakat sabah 06.30 akşam 21.00 arası hayatım işte ve yolda geçmesinden dolayı hafta arası ancak akşamları ve mesaiye kalmazsam hafta sonları
    tekrar selamlar
    inşaallah hayırlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerismail -- 18 Mart 2011; 5:39:41 >
  • mac'imi projeksiyona bağlıyorum hdmi kabloyla. mac görüyor projeksiyonun markasına modeline kadar yazıyor ama yansıtma yapmıyor. türkçe mac kullanıyorum ne yapmam lazım. projeksiyona bağlanmazsa benim için bi anlamı kalmaz günde 4-5 film izleyen birisiyim. yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Arkadaşlar, bende şuan güzel bir HP Lap-Top var. Oyun için falan uygun oldukça.

Ancak ben sadece internet ve multimedya amaçlı kullanıyorum LapTop'ı.

Maclerin de çok kullanışlı olduğu söylenyor.

Şunu sormak istiyorum.

Macbook Air alsam bu dediklerim için yeterli midir? Aynı zamanda bazı programlar için Windows 7 kurabilirim belki. 2 GB Ram ve 1.86 ghz işlemci sorun çıkarır mı?

Yoksa hemen hemen yakın fiyatlara satılan bir Macbook Pro mu bakmalıyım acaba? Onlarda da bazılarında Onboard kart var sanırım. Yeterli olur mu bu dediklerim için?

Bildiğim kadarıyla sistem düşük gibi gözükmesine rağmen Snow Leopard ile üst düzey performans veriyor Macbooklar.
  • http://i164.photobucket.com/albums/u34/byarfy/Screenshot2011-03-22at42226PM.png

17'' i7 2,6 mbp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arfy -- 22 Mart 2011; 16:24:57 >
  • Herkese merhabalar,

Gruba beni de dahil ederseniz memnun olurum.

Benim bebek ise şöyle;
    MacBook Air 11" (1.4 GHz Intel Core 2 Duo 2 GB DDR3)
  • Macbook Pro i7 2.66Ghz 500GB HDD, 4GB RAM GT330M
  • Merhabalar,
    Macbook Pro almayı düşünüyorum. 17", core i7'li...
    Çok iddialı bir cümle kurmak istemezdim ama bence bir bilgisayarın performansını RAM'den ziyade HDD belirler.
    İyi bir HDD bilgisayardan zevk almanızı sağlar. Saniyeler süren yazma ve okuma işlemleri, size doyumsuz bir haz verir.
    Bu nedenle alacağım Mac'e HDD ya da SSD upgrade etmek istiyorum.
    Bu işlem için tavsiye edeceğiniz bir bayi var mı?
    Bayilerde upgrade edilen disklerin markası, özellikleri nelerdir?
    Dışarıdan disk alarak "garanti kapsamında" upgrade yaptırabilir miyim?
    Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetfahriguven

Merhabalar,
    Macbook Pro almayı düşünüyorum. 17", core i7'li...
    Çok iddialı bir cümle kurmak istemezdim ama bence bir bilgisayarın performansını RAM'den ziyade HDD belirler.
    İyi bir HDD bilgisayardan zevk almanızı sağlar. Saniyeler süren yazma ve okuma işlemleri, size doyumsuz bir haz verir.
    Bu nedenle alacağım Mac'e HDD ya da SSD upgrade etmek istiyorum.
    Bu işlem için tavsiye edeceğiniz bir bayi var mı?
    Bayilerde upgrade edilen disklerin markası, özellikleri nelerdir?
    Dışarıdan disk alarak "garanti kapsamında" upgrade yaptırabilir miyim?
    Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

web'den sipariş verirseniz upgrade yapma imkanınız var ssd'e. store'da config'le oynayabiliyorsunuz alıcagınız ürünle ilgili

• Bir sorum var

Mac air larda rahat oyun oynanabiliyormu?
  • Beni de eklersen sevinirim :)

[Macbook Pro 13’’ | 2.4 Ghz Intel Core 2 Duo | 4 Gb Ram | nVidia 320M | 250 Gb HDD]
  • Eski jenerasyonlarda mini display port üzerinden ses aktarımı yapamıyorduk.
    Bu sene çıkan yeni jenerasyonda thunderbolt adında devrim yapan bir teknoloji bizleri bekliyor.
    Thunderbolt veri aktarımıyla sınırlı değil, bu port ses ve görüntü aktarımı da sunuyor. Üstelik müthiş bir hızla...
    Benim sorum burada netlik kazanıyor: "Thunderbolt'la birlikte başka bir panele görüntü aktarırken ses de aktarabilecek miyiz?"
    Üreticilerin verdiği özelliklere bakılırsa böyle bir şey olmaması için hiçbir engel yok. Hatırlayalım, mini display port'un da ses aktarım özelliği vardı ancak bunlar macbook'larda ses aktarımı yapamıyorlardı, bizleri audio aut bağlantısıyla uğraştırıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetfahriguven -- 28 Mart 2011; 13:32:47 >
  • Model Name: MacBook Pro
    Model Identifier: MacBookPro6,2
    Processor Name: Intel Core i5
    Processor Speed: 2,53 GHz
    Number Of Processors: 1
    Total Number Of Cores: 2
    L2 Cache (per core): 256 KB
    L3 Cache: 3 MB
    Memory: 4 GB
    Processor Interconnect Speed: 4.8 GT/s
    Boot ROM Version: MBP61.0057.B0C
    SMC Version (system): 1.58f16
    Serial Number (system): W804908PAGV
    Hardware UUID: CF42C43D-1F64-5A72-8370-DA5B11F35F45
    Sudden Motion Sensor:
    State: Enabled

Benide Ekleyin Lütfen
  • MacBook Pro 13.3'' | Intel Core i5 2.3 Ghz | 4 GB Ram
    araniza bende katildim
  • Beni de yaz

[MacBook Pro 15'' | Intel Core i7 2.2GHz Quad-Core | 8 GB Ram | 240 GB SSD | 1 GB 6750 AMD Radeon]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 30 Mart 2011; 16:12:36 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.