Şimdi Ara

◄DH MAC KULÜBÜ| Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel► (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.439
Cevap
64
Favori
169.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Imac 21.5" 3.06 Ghz Intel i3 4Gb Ram 500 GB Hdd Ati HD4670 256mb Ekran Kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 25 Ocak 2011; 1:20:53 >
  • beni de kaydedin beyler

macbook pro 13'' 2.66 ghz
  • hayirli olsun arkadaslar, ilgili arkadas en kisa zamanda sizi de kaydedecektir.

MAC dunyasina hos geldiniz :)
  • 231 - teksalih - [MacBook 13'' | Intel Core 2 Duo | 4 GB Ram | 500 GB HDD]
    232 - sezersunar - [MacBook Air 13.3" | 128 GB SSD]
    233 - .:BBR:. - [iMac 21" | Intel i3 3.06 Ghz | 4 GB Ram | 500 GB HDD | Ati HD 4670 256 MB]
    234 - hatred - [MacBook Pro 13'' | Intel Core 2 Duo 2.66 Ghz]

Hoşgeldiniz arkadaşlar,Mac'leriniz hayırlı olsun

teksalih,mesajını gördüğüm gibi eklemiştim seni,sadece tek senin mesajı olduğu için hemen ardından mesaj atmak yerine başka kullanıcıların da mesajlarını beklemeyi tercih ettim,yoksa neden eklemeyeyim canım

• quote:

Orijinalden alıntı: O.Beverly

231 - teksalih - [MacBook 13'' | Intel Core 2 Duo | 4 GB Ram | 500 GB HDD]
    232 - sezersunar - [MacBook Air 13.3" | 128 GB SSD]
    233 - .:BBR:. - [iMac 21" | Intel i3 3.06 Ghz | 4 GB Ram | 500 GB HDD | Ati HD 4670 256 MB]
    234 - hatred - [MacBook Pro 13'' | Intel Core 2 Duo 2.66 Ghz]

Hoşgeldiniz arkadaşlar,Mac'leriniz hayırlı olsun

teksalih,mesajını gördüğüm gibi eklemiştim seni,sadece tek senin mesajı olduğu için hemen ardından mesaj atmak yerine başka kullanıcıların da mesajlarını beklemeyi tercih ettim,yoksa neden eklemeyeyim canım

basliktaki kullanici sayisini da duzenlerseniz cok guzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: confuest

basliktaki kullanici sayisini da duzenlerseniz cok guzel olur

Düzgün zaten,eğer 9. sayfadakinden bahsediyorsan,o değişmiyor.Çünkü bu sayfa açıldığında sayı 211 di örneğin
  • teşekkürler eklediğiniz için. hoşbulduk...

yanarım yanarım yıllardır windows kullandığıma yanarım
  • merhaba arkadaşlar bende PC imle vedalaşıp aranıza katıldım benide dahil edermisiniz ilk defa mac kullanıcam cihazı yeni aldım bilkom garantili vitrin ürünü biraz indirimli "Apple MacBook Pro 13.3-inç 2.66GHz Intel Core 2 Duo (Q TR Klavye, 4GB Ram, 320GB, GeForce 320M sizlerden faydalanacağıma eminim teşekürler
  • belki de aranizdaki en eski kullanıcı benim... neredeyse 20 yıl olacak... Listeye ekleyin bakalim beni de. Şu an iMAc kullaniyorum.
    iMac 2.66 Ghz Intel Core 2 Duo / 2 GB RAM / 300 GB / 20"
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root- -- 28 Ocak 2011; 17:15:08 >
  • Teşekkürler arkadaşlar, nazar değdi çok sevdiğim makime, ufak bi çizik oluştu. taşıma kılıfı almayı düşünüyorum ne önerirsiniz?
  • quote:

235 - mag357 - [Apple MacBook Pro 13'' | Intel Core 2 Duo 2.66 GHz | Q TR Klavye | 4 GB Ram | 320 GB HDD | Nvidia GeForce 320M]
    236 - elcompany - [iMac 20'' | Intel Core 2 Duo 2.66 Ghz | 2 GB Ram | 300 GB HDD]

Hoşgeldiniz arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 30 Ocak 2011; 0:37:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatred

Teşekkürler arkadaşlar, nazar değdi çok sevdiğim makime, ufak bi çizik oluştu. taşıma kılıfı almayı düşünüyorum ne önerirsiniz?

gefroce 320 m ekran kartıyla neler yapılabilir?2011 de hal modası geçmiş kartları kullanmayı apple nasıl kendine yakıştırıyor anlamıyorum.bendeki asusta gt 425 m olmasına rağmen bazen oyunlarda kasıyor.gt 540m yolu göründü bana
  • Bende laptopla mac arasında kaldım, ama mac istiyorum almak,iyi bir şey arıyorum, önereceğiniz varmı?
  • notebook olarak mı asustaki gt425m

hal boyleyse eger zaten notebook ların amacı oyun oynamak degil hayatınızı kolaylastırmak. bu yuzden oyun için ancak desktop dusunulebilir :))

oyun icin zaten notebook almayın.

quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

Teşekkürler arkadaşlar, nazar değdi çok sevdiğim makime, ufak bi çizik oluştu. taşıma kılıfı almayı düşünüyorum ne önerirsiniz?

gefroce 320 m ekran kartıyla neler yapılabilir?2011 de hal modası geçmiş kartları kullanmayı apple nasıl kendine yakıştırıyor anlamıyorum.bendeki asusta gt 425 m olmasına rağmen bazen oyunlarda kasıyor.gt 540m yolu göründü bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcff -- 2 Şubat 2011; 21:44:47 >

• Ekleyiver arkadaşım. MacBook 13.3'' | Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz | 2 GB Ram | 250 GB HDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

Arkadaşlar,tartışmak istiyorsanız yeri burası değil,lütfen daha dikkatli olalım.

237 - gece görüşü - [MacBook 13.3'' | Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz | 2 GB Ram | 250 GB HDD]

gece görüşü,hoşgeldin aramıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 3 Şubat 2011; 10:54:49 >

• Beni de listeye ekleyin lütfen :)
    Bu başlığın eski sahibi, listenin ilk sırasındaki Batuhan Beyazıttan satın aldığım mac minim ile aranıza katılıyorum, 2,4ghz 5gb ram ;)
  • benide ekleyin lütfen

Macbook pro 13.3'' 2.4 GhZ intel core duo2
  • Hocam beni de eklersen sevinirim IPhone 4, MacBook, Mac Mini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mateman -- 9 Şubat 2011; 16:25:25 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.