Arkadaşlar, Amerika'ya gidiyorum da bir sorum olacaktı. Mac'lerinizde Türkçe klavyenin olmaması sorun yarattı mı sizde hiç? Ya da bu sorunu nasıl hallettiniz? Tavsiye eder misiniz, yoksa şimdiki aklınız olsa Türkçe klavyeli bir bilgisayar mı alırdınız?
Yardımlarınız için teşekkürler.
yok kardeşim hiç bir sorun yaşamadım sadece alışman gerekiyor o kadar
quote:
Orijinalden alıntı: Kagnaroos
Arkadaşlar, Amerika'ya gidiyorum da bir sorum olacaktı. Mac'lerinizde Türkçe klavyenin olmaması sorun yarattı mı sizde hiç? Ya da bu sorunu nasıl hallettiniz? Tavsiye eder misiniz, yoksa şimdiki aklınız olsa Türkçe klavyeli bir bilgisayar mı alırdınız?
Yardımlarınız için teşekkürler.
Hangi modelini alacaksın?
Vatanda yüzde 25 indirim var 13" i5 li model 2460 tl.Abd'den 2160 tlye falan geliyor.300 tl için hem 1 yıllık garanti hem Tr klavyeden hemde elektrik girişi değişik.Burdan alman daha faydalı bence böyle fiyat varken...
Yeni macbook air'lara diktim gozumu. Turkiye'ye 300-400 TL farkla gelirse kesinlikle buradan alirim. Ama Bilkom urunlerin uzerine ortalama ~1000 TL koyuyor maalesef...
Tabii o kadar para verip de ıçşöüğ yazamamak da koyar adama. Bu eksige degecek bir cihaz midir bunlar?
macbook
Intel Core 2 Duo 2 GB DDR 250 GB SATA (5400 Rpm) HDD NVIDIA GeForce 320M DDR3 256MB Ekran Kartı Mac OS X 10.6 Snow Leopard
Daha kutusu açılmadı :D
Mac mini Dual core , 256 mb grafik card , 4gb ram , os x leopard Benide ekleyin
________________________________________ Mac King
Oyun canavarları Mac burda hadi gelin Muahhahah
macbook pro 13.3
Beni de ekleyin
MacBook Air 13' Late 2010, 1.86 Core 2 Duo, 4 GB RAM, 128 GB SSD.
Arkadaşlar beni de ekleyin..Macbook Air 13 1.86 ghz core 2 duo 2 gb ram...
Size bir sorum olacak,aleti daha 4 ay evvel aldım ama öyle 7 saatlik bir pil ömrü falan görmedim..Herhangi bir flash tabanlı siteye girince ya da bir video falan oynatınca o sağ yukarda gözüken saat/pil orantısı 4.00 saatlere sonra 3.40 lara falan düşüyor yani stabil değil..Macbook air i olan arkadaşların pil ömürleri nasıl acaba? Sizce yeni çıkan i5 işlemcilii airler ile bu benimki arasında dağlar kadar fark var mı? Bu alet benim gözümde çok hızlı ve problemsiz..Sırf klavyesi ışıklı işlemcisi i5 diye cihazı yenilemek sizce ne kadar mantıklı arkadaşlar?
quote:
298 - Kuray - [MacBook Pro 2011 15'' | Intel i7 Quad 2 GHz Sandy Bridge | 120 GB SSD | 500 GB HDD (DataDoubler) | 8 GB RAM | Radeon HD6490M | Thunderbolt | OS X Lion ] 299 - henry5700 - [MacBook 13" | Intel Core 2 Duo | 2 GB DDR3 | 250 GB SATA (5400 Rpm) HDD | NVIDIA GeForce 320M DDR3 256MB Ekran Kartı | Mac OS X 10.6 Snow Leopard] 300 - bahax121 - [Mac Mini | Dual core | 256 MB Grafik Card | 4 GB Ram | Mac OS X Leopard] 301 - bekir27 - [MacBook Pro 13"] 302 - Seb_gymn - [MacBook Air 13' Late 2010, 1.86 Core 2 Duo, 4 GB Ram, 128 GB SSD] 303 - besiktas - [Macbook Air 13" | Intel Core 2 Duo 1.86 Ghz | 2 GB Ram]
Eklendi,DH Mac Kulübüne hoşgeldiniz :)
Yeni Lion Andromeda Galaxy Wallpaper lı imzalar ilk sayfada bulunan imza kısmına eklenmiştir...Kullanmak isteyenler kodları ilk sayfadan ya da aşağıdan edinebilir
İmza : (İmza Kurallarına uygun boyut ve formattadır.)
Macbook Pro özellikler: 2GB DDR3 Ram; İntel core 2 2,0; 160 GB HDD; 256MB ekran kartı .13'' ekran .Elimde kısıtlı bilgi var bu özelliklerde ki macbook pro 2.eli ne kadar eder?