Şimdi Ara

◄DH MAC KULÜBÜ| Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel► (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.439
Cevap
64
Favori
169.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

309 - Evolution - [MacBook Pro 13'' | Intel Core i5 2.3 Ghz | 4 GB Ram | 320 GB HDD | Mac OS X 10.7 Lion]
    310 - Àhmet - [iMac 27" | Intel Core i7 3.4 GHz | 8 GB 1333 MHz DDR3 Ram | AMD Radeon HD 6970M 2048 MB | 1 TB HDD]
    311 - Tayfun73 - [iMac 21.5" | Intel Core i7 2.8 GHz | 4 GB Ram | 1 TB HDD]
    312 - mrchad - [MacBook Pro 13'' 2011 | Intel Core i5]
    313 - By_KeReMM - [Mac Os X]
    314 - dayseeh - [MacBook Air]
    315 - acemielektrocu - [MacBook Pro 17" | Intel Core i7 2.2 GHz | 4 GB Ram | 750 GB HDD]
    316 - _turhany_ - [Macbook Pro 13" 2011 | Intel Core i5 2.3 GHz | Intel HD 3000 | 4 GB 1333 MHz DDR3 Ram | 320 GB HDD]
    317 - underwater - [MacBook Pro 13.3" | Intel Core i5 2.3 GHz | 8 GB Ram | 320 GB HDD]
    318 - AhmedKaymakcı - [MacBook Pro 13" | Intel Core i7 2.7 GHz | 8 GB Ram]
    319 - sharky25ant - [MacBook Air 13" | Intel Core i5 1.7 GHz | 4 GB RAM | 128 GB SSD]

Eklendi, kulübe hoşgeldiniz arkadaşlar, iyi günlerde kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: sharky25ant

quote:

Orijinalden alıntı: leopard10

quote:

Orijinalden alıntı: sharky25ant

beni de ekler misiniz ?

macbook air 13" - 1,7 GHz i5 - 4 GB RAM - 128 GB HDD

o nasıl hdd oluyor ssd olması lazım

pardon :) al alışkanlığı :)) tabiki SSD

Pmdeki ni orda cevaplayamadim simdi cevaplayım Ben ürünü Türkiye'den almadım ürün Amerika'dan geldi ama Türkiye'den alınanlarda turkiye tipi çıkması lazım sen aldığın yere bi sor yada soyle sana bir Apple turkiye ucu adptoru versinler

• Beni de eklermisiniz. 9 yıldır kullanıyorum. G4, G5, Mac, Mac pro ve simdi iMac

Şuan kullandığım cihazda Mac OS X Version 10.6.8 yüklü

Cihaz iMac

3.4GHz Quad-Core Intel Core i7

8GB 1333MHz DDR3

2TB Serial ATA Drive

AMD Radeon HD 6970M 1GB GDDR5
  • beni de beni de ekleyin :)

Macbook Air 13.3 '' İntel core i5 1.70 GHz 128 GB SSD Mac OSX Lion 10.7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suvarsahayatvar -- 29 Eylül 2011; 19:54:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

Beni de eklermisiniz. 9 yıldır kullanıyorum. G4, G5, Mac, Mac pro ve simdi iMac

Cihaz iMac

8GB 1333MHz DDR3

2TB Serial ATA Drive

Performans canavari mac diye buna denir.Hayirli olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: leopard10

quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

Beni de eklermisiniz. 9 yıldır kullanıyorum. G4, G5, Mac, Mac pro ve simdi iMac

Cihaz iMac

8GB 1333MHz DDR3

2TB Serial ATA Drive

Performans canavari mac diye buna denir.Hayirli olsun

Eyvallah...

Eh iste mac pro'ların yerini tutmasada fena değil. Sonuçta incecik alana sıkıştırıyorlar ve çok fena ısınıyor. Bana sorsan mac pro tercih ederim ama buda güzel :)

• quote:

Orijinalden alıntı: civilbugra

Arkadaşlar inşaat mühendisi olup da mac kullanan varmı acaba eğer varsa bi sorum olacak
    artık autocad mac os da da çalışıyor ama diğer çizim programlarını ne yapıyorlar idecad yada sap2000 i falan ve son olarak inşaat mühendisliği için macbook pro alınırmı tavsiye edermisiniz

arkadaslar soruma cevap verecek kımse yok mu acaba
  • Benden eskisi yok herhalde. Hem Mac kullanan (1990'dan bu yana) Hem de Foruma üye olan (2002'den beri buralardayım.)

Beni de eklerseniz sevinirim. teşekkürler.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar inşaat mühendisi olup da mac kullanan varmı acaba eğer varsa bi sorum olacak
    artık autocad mac os da da çalışıyor ama diğer çizim programlarını ne yapıyorlar idecad yada sap2000 i falan ve son olarak inşaat mühendisliği için macbook pro alınırmı tavsiye edermisiniz

artık sadece "mac os" olarak düşünmemek lazım mac'leri. bootcamp ile çok başarılı şekilde çalışan windows 7 kurulumu ve kullanımı yapmanız mümkün
  • quote:

Orijinalden alıntı: zGr.

quote:

quote:

artık sadece "mac os" olarak düşünmemek lazım mac'leri. bootcamp ile çok başarılı şekilde çalışan windows 7 kurulumu ve kullanımı yapmanız mümkün

bootcamp yada paralels olabilir ama sadece autocad icin macbookpro almak cok mantıklı degıl sonucta dıger 3 4 program icin gene win7 kurmak gerekecek onun icinde 5bın tl vermek cok mantıklı olmuyor bence bende ondan dolayı foruma sordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zGr.

quote:

quote:

bootcamp yada paralels olabilir ama sadece autocad icin macbookpro almak cok mantıklı degıl sonucta dıger 3 4 program icin gene win7 kurmak gerekecek onun icinde 5bın tl vermek cok mantıklı olmuyor bence bende ondan dolayı foruma sordum

anladım , zaten demek istedigim şu; mac alıcaksanız , mac'in herşeyiyle çok iyi bir ürün oldugunu düşünerek 5000 tl vericeksiniz. oyuzden bir çok avantajı cok olucak. ama siz sadece autocad kullanmak için bilgisayar alıorsanız , yazık tabiki o paraya. 1000 liraya alıcagınız notebook'la bile üst düzey performans alısınız ztn o iş için

• Merhaba arkadaşlar. Ben de Satürn'den MacBook Pro 13 aldım. İntel I5 2,3GHZ İşlemci, 4GB Ram, 320GB HDD ve MacOs Snow Leopard işletim sistemi var. İlk defa Mac kullanıcam, yalnız ben PC'de Windows'tan F Klavye yapıp kullandım hep. Acaba Mac'te de böyle birşey mümkün mü? Mümkünse nasıl? Ayrıca bu sistemde 384MB paylaşımlı Intel Graphics 3000HD grafik kartı var, acba nasıl bir performansı var? Uyduruk onboard grafik kartlarından mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Merhaba arkadaşlar. Ben de Satürn'den MacBook Pro 13 aldım. İntel I5 2,3GHZ İşlemci, 4GB Ram, 320GB HDD ve MacOs Snow Leopard işletim sistemi var. İlk defa Mac kullanıcam, yalnız ben PC'de Windows'tan F Klavye yapıp kullandım hep. Acaba Mac'te de böyle birşey mümkün mü? Mümkünse nasıl? Ayrıca bu sistemde 384MB paylaşımlı Intel Graphics 3000HD grafik kartı var, acba nasıl bir performansı var? Uyduruk onboard grafik kartlarından mıdır acaba?

Öncelikle hayırlı olsun! Mac kendi içinde stabil bir sistem.. Grafik kartından şüpheniz olmasın..
  • [MacBook Pro 15" | Intel Core i7 2.0 GHz | 4 GB Ram | 500 GB HDD]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Merhaba arkadaşlar. Ben de Satürn'den MacBook Pro 13 aldım. İntel I5 2,3GHZ İşlemci, 4GB Ram, 320GB HDD ve MacOs Snow Leopard işletim sistemi var. İlk defa Mac kullanıcam, yalnız ben PC'de Windows'tan F Klavye yapıp kullandım hep. Acaba Mac'te de böyle birşey mümkün mü? Mümkünse nasıl? Ayrıca bu sistemde 384MB paylaşımlı Intel Graphics 3000HD grafik kartı var, acba nasıl bir performansı var? Uyduruk onboard grafik kartlarından mıdır acaba?

Sistemi kurarken F klavye seçeneği oluyor galiba. Çıkartmalarla F klavyeye çevirebilirsiniz.
  • Ben Macbook Air'imi degistirdim, iMac imi update ettim. Su sekilde dgistirebilirsiniz:

Centauri [iMac 27'' | 2560x1440p | Intel Core i5 3.6 Ghz | 12 GB RAM | ATI Rodeon HD 5750 1 GB | 2 TB 7200rpm HDD ] + [Macbook Air 4.2 13'' | 1440x900p | Intel Core i5 1.7Ghz | 4 GB RAM | 128 GB SSD Storage] + [Macbook Pro 4,1 | Core2 Duo 2.5 | 4 GB RAM | 250 GB HDD | Mac OS X Snow Leopard | NVidia Geforce 8600 GT]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centauri -- 20 Eylül 2011; 22:01:35 >
  • Ben de mid 2010 unibody MacBook'umu MacBook Pro 13" Early 2011 i5 ile değiştirdim. Güncelleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centauri

Ben Macbook Air'imi degistirdim, iMac imi update ettim. Su sekilde dgistirebilirsiniz:

Centauri [iMac 27'' | 2560x1440p | Intel Core i5 3.6 Ghz | 12 GB RAM | ATI Rodeon HD 5750 1 GB | 2 TB 7200rpm HDD ] + [Macbook Air 4.2 13'' | 1440x900p | Intel Core i5 1.7Ghz | 4 GB RAM | 128 GB SSD Storage] + [Macbook Pro 4,1 | Core2 Duo 2.5 | 4 GB RAM | 250 GB HDD | Mac OS X Snow Leopard | NVidia Geforce 8600 GT]

Hocam ne yaptın sen! 12 GB Ram le ne yapıyosun öyle . Güle güle kullan diyelim bari :)))
  • benide ekler misiniz
    [MacBook Pro 13.3" | Intel Core i5 2.3 GHz | 4 GB Ram | 320 GB HDD]
  • Benide ekleyin arkadaşlar bugün almış bulunmaktayım

Macbook Pro 13" 2011 | Intel Core i5 2.3 GHz | Intel HD 3000 | 4 GB 1333 MHz DDR3 Ram | 320 GB HDD
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.