eyw. bende fabrika açtım yeni günLük 150 kg. kokoin üretiyo, 10 tane de koruma aLdım içim rahat etti hadi bakaLım hayırLısı
quote:
Orjinalden alıntı: FaLLen - AngeL
quote:
Orjinalden alıntı: sefer_101
quote:
quote:
arkadaslar sonunda bi aleye girdim
HayırLı oLsun
saol kardes darısı senin basına
eyw. bende fabrika açtım yeni günLük 150 kg. kokoin üretiyo, 10 tane de koruma aLdım içim rahat etti hadi bakaLım hayırLısı
kardes helal olsun sana ben kafaya koydum azıcık para gelsin 300kg gelecek
Çok saol yeni öğrendim süper
KaptanJarlaxle ne yapacagımı bılmıom :D
quote:
Çok saol yeni öğrendim süper
Tabi çok süper bi oyun
quote:
KaptanJarlaxle ne yapacagımı bılmıom :D
suçLar böLümünden istediğini yapabiLirsin tetikçiLik, suç işLeme, mega suç, organize suç, baskın, kapkaç
beyler sizin aileniz warsa beni de alırmısınız :)
ne biçim iş bu ya sürücü kursundanda lisans almak ne zor hemde 25 tane
fallenben hapisten adam kacırmyı buldum ama polise yakalanmadan
nası diyo derseniz
ilk önce polise rüşvet verin 1saat lik için ama bazen polis serefli cıkıyo ve ve hapise giriyon ama paranız gitmiyo ne zaman aferin polis serefli cıktı senin 1 saat yapacagın suclara gözünü yumacak derse baslayın adam kacırmaya
quote:
fallenben hapisten adam kacırmyı buldum ama polise yakalanmadan
nası diyo derseniz
ilk önce polise rüşvet verin 1saat lik için ama bazen polis serefli cıkıyo ve ve hapise giriyon ama paranız gitmiyo ne zaman aferin polis serefli cıktı senin 1 saat yapacagın suclara gözünü yumacak derse baslayın adam kacırmaya
öyLe şeyLerLe kafanı yorma sen eLaLemi hapisten kurtarıcağana seviye atLamaya bak
up up kardesler bu konuyu yukarda tutalım hadi seviyeleriniz ne oldu ben hala diplomatım seviye ilelermesi %55
quote:
up up kardesler bu konuyu yukarda tutalım hadi seviyeleriniz ne oldu ben hala diplomatım seviye ilelermesi %55
keşke ben de senin gibi oLsam daa benm %36 iLerLeme bende iş yok bütün para fabrikaya veya kumara veriyorum işim gücüm o daa bi kere suç işLemedim uzun zamandır
quote:
quote:
keşke ben de senin gibi oLsam daa benm %36 iLerLeme bende iş yok bütün para fabrikaya veya kumara veriyorum işim gücüm o daa bi kere suç işLemedim uzun zamandır
ne yaptın sen nası seviye atlıcan böyle cok soygun cok seviye demek 2 gün sonra efsaneyim inşallah
up kardesler up hiçmi yok bu oyunu oynayan yokmu yaw
cidden hiç yok mu bunu oynayan başka bu arada tetikçi oldum güncelle pls
Güncellendi.
ya hadiyin ya canlansın şu topic birazcık azcık ucundan bu arada patronum güncellersen sevinirim
ben çaylaklıa çıktım
oyundaki nickkkkimmmmm dreamking41 ayakçı:(
Up !
+ 100 Kontöre Devlet Düşmanı Seviyesinde, oyunun bitimine 3 Seviye kala yani, bir hesabım var ve satıyorum. İlgilenenlere duyurulur