Şimdi Ara

[DH] MALATYALILAR Grubu ### (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
621
Cevap
2
Favori
37.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki

[DH] MALATYALILAR Grubu ###

(En Son Oy Tarihi: 29.2.2020)
Giriş
  • Hey hfy44 oralar tam nere bu arada Malatyaya ne zamandır gelmiyordum,malatyapark diye bi yer açılmış gerçekten orası güzelmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Hey hfy44 oralar tam nere bu arada Malatyaya ne zamandır gelmiyordum,malatyapark diye bi yer açılmış gerçekten orası güzelmi.

Kernekten Merkez Manzarası Diyelim Kısaca,vergi dairesinden şehir mezarlığına kadar birçok yer var resimde

Malatya Park güzel dersem az gelir mutlaka görmen lazım Memleketimize ayrı bir hava kattı
  • malatyalılar toplanmış dediler geldim ekle!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hfy44

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Hey hfy44 oralar tam nere bu arada Malatyaya ne zamandır gelmiyordum,malatyapark diye bi yer açılmış gerçekten orası güzelmi.

Kernekten Merkez Manzarası Diyelim Kısaca,vergi dairesinden şehir mezarlığına kadar birçok yer var resimde

Malatya Park güzel dersem az gelir mutlaka görmen lazım Memleketimize ayrı bir hava kattı

Hey,dostum sen okuyormusun bende elazığda oturuyorum ve çalışıyorum,malatyaparkı kesin görmem lazım evet ayrıca;malatyalı kızlarda bitane be

• quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

sürekli burada doğuluları aşağılayıp hakir görüyolar şu zavallılara burda olduğumuzu gösterelim

la ne takisin boş ver doğunun adamını hiç bir şeye değişmem. Mert, delikanlı, saf, kültür, toprak, örf, adet kokar benim insanım bizim tırnağımız da ki pislik olamaz o aşağılayanlar...
  • Batıdaki şehirler cidden çok güel,hayat çok güzel ama doğuyuda çok küçümsememek lazım,İzmirde feribotta bi kadın gördüm herkesin içinde çıkardı aynayı,cımbızı kaşını bıyığını aldı valla cinselliğim öldü birden :) bunu doğulu kızlar yapmıyor işte :))
  • benide ekleyin hemşolar ARAPGİR KORU KÖYÜ ÇAVUŞ EMMİ GİL :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackal34 -- 9 Haziran 2010; 1:39:54 >
  • benide ekleyin
    Malatya/Arapgir
  • Yukarı alalım.
  • Malatya / DOğanŞehR
  • ekle
  • canım nasılda kuru biber dolması çekti..
  • Beni de Yaz
  • merhabalar hemşehrilerim. forumda böyle bir malatya bölümü ve kalabalık malatyalıları görmek inanın çok mutlu etti beni. bende hekimhanlıyım ama merkezde büyüdüm. şimdide ankara da ikamet etmekteym okuldan dolayı. aynı zamanda Ankara Malatyalilar Derneği'nde çalışıyorum.

7-10 Ekim de Ankara AKM'de dillere destan Malatya Günleri yapılacak Malatya valiliği organize edecek ve bizde Ankara Malatyalılar Derneği ve protokol imzaladığımız, çatımız altında bulunan diğer 20 Malatyalı derneklerle organizasyonun içerisinde yer alacağız.

Arkadaşlar bizim sizden istediğimiz etkinliğe katılmanızın yanına bir de Ankara'daki 30 Bin civarı malatyalıyı derneğimizle irtibata geçirmeniz, tabi başta siz olmak üzere.

Şimdiden herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar.

Cahit ÖZER
    Ankara Malatyalılar Derneği-İnternet site yöneticisi

Bilgi için:www.malatyalilar.com.tr
    info@malatyalilar.com
    kendi mail adresim: cahitozr@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahitKAN -- 12 Ağustos 2010; 17:56:30 >

• Hemşehrilerim biliyorsunuzki Malatyaspor artık bitti.

Şehrimizin yeni kulübü kuruldu.Adı;

YENİ MALATYASPOR

Yeni armamız

Gördüğünüz gibi renklerimizde değişti.Malatyaspor'umuzun ilk renkleriymiş bu büyüklerden aldığım bilgilere göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fanfinifon -- 12 Ağustos 2010; 18:16:37 >

• ARKADAŞLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR MALATYADA OĞUSHAN ALGİL DOLANDIRICI BU ŞAHIS BANA YARDIM EDECEK BİRİ VARMI

Arkadaşlar ikinci el satan bir sitede ps2 satıyordum birisi msj attı almak istediğini söyledi anlaştık ps2 yi yaklaşık 1 yıldır çalıştırmıyordum açtım denyim bakaım sorun olmasın dedim açtım 10 oyun denedim 4 ünü çalıştırdı deidm belki ps2 dedir sorun msj gönderdim açıklaım olayı diye anlattım böyle böyle diye oda dedi kardeş olsun sen gönder oyunlarda sorun v ardır falan diye bende dedim tamam ben sana göndereyim sen paayı yatırma bak dene olursa sonra parayı yetir insalık yapalım dedik güvendim nesene oda ALLAH RAZI OLSUN DEDİ GÖNDERDİM BAKTI DEDİ BÖYLE BÖYLE BU ARIZALI HİÇ BİR OYUNU ÇALIŞYIRMIYOR DEDİM BAK BEN SANA AÇIKLADIM BÖYLE BÖYLE DİYE AMA OYUNLARIN 4 ÜNÜ ÇALIŞTIRIYOR FALAN DİYE NESE DEDİM GERİYE GÖNDER SORUN DEĞİL TAMAM DEDEİ SONRA İSTERSEN ÜRÜNLERİMDEN BEĞENDİĞİN OLURSA GÖNDEREYİM BENDE TAMAM DEDİM ÜRÜN BEĞENDİM DEDİM BUNLARI GÖNDER SONRA Bİ BAKIM BENİ KARA LİSTEYE ALMIŞ ŞAŞIRDIM SONRA HAKKINDAKİ YORUMLARA BAKTIM BENİM PSY Yİ BALKASINA SATMIŞ DEMEM O Kİ BU ŞAHISA DİKKAT ADRESİDE BU GÖREN TANIYAN VARSA GİDİP YÜZÜNE TÜKÜRSÜN YETER

ADRESLE GÖNDERDİĞİ MSJDA BU
    Sizin kadar değerli bir insanla başka ortamlarda karşılaşmak isterim..Allah yar ve yardımcınız olsun..Sizden tek bir isteğim daha var..Kargoyu yurtiçi den şube teslim olarak gönderebilir misiniz?
    Alıcı : Oğuzhan Algil
    Telefon : +90-422-21152201

Adres : Zaviye Mah. Tevfik Temelli Cad. Zaviye Mah.2.Sok.No:3 AYTAÇ İNTERNET CAFE Mustafapaşa Merkez Malatya/ Türkiye

YARDIMCI OLA BİLİCEK VARSA ŞİMDİDEN TŞKLER

• Yakında Malatyaya taşınacağım. Şehirle ilgili bilgi alayım diye girdim. Ama ölü topikmiş. Ağustostan beri uğrayan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengin_47

Yakında Malatyaya taşınacağım. Şehirle ilgili bilgi alayım diye girdim. Ama ölü topikmiş. Ağustostan beri uğrayan yok.

Bende aynı umutla girdim . Sonuc hüsran
  • Bilgi almak isterseniz pm'den ulaşın bana

Karşındakinin MALATYALI Olduğunu Anlama Yolları !!!

Nedisin kivre , yeğen gibi sıfatlar söylise,
    Köprü yerine körpü ,yaprak yerine yarpağ diyise,
    Allahınagurban, Çağam o cegetten gitme...
    Malamat ve perma perişan olmak fiilini biliyse,
    Yaşlı amcalar '' Kaç kök kaysınız var?'' diyise,
    Hele şurda bi çöğdürem , gibi cümleler varsa,
    Patlıcana; balcan diyip küfde pişiriyse,
    Tüm hastalıklar için BEKMEZ İçmeni öneriyse ,
    Yeğen kimlerdensin? ..Ooooo kemal dayının torunumusun gel gel bi yemek yiyek derse,
    Ve bu yemek için ''illaki bırakmam ölümü gör yeğen'' diyiyse,
    İstanbulda plakasının son 2 harfi 44 ise veya 44 sana ölümüne selektör yapıyorsa (babam yapar:),
    Dut'a tut, tut'a da dut diyiyse,
    Kayısı suyunu kendi yapıysa,
    Bayram sabahlarında içliköfte pişiriyse,
    Her nerde olsun ticaret yaptığınızda ''usta nasıl malın ıyı mı'' sorusuna ''yeğen kaygısız ol'' cevabı gelirse,
    Bide ''abla tükan senin'' tabirini kullanıyorsa,
    Deliloy halayından gayrısını bilmiyse,
    Misafirliğe gidersin ve gider gitmez çay suyu koyuyorsa,
    Uzun kış gecelerinde misafirlikte pestil, ceviz, kuru üzüm ve bilimum uçurucu maddeler ikram ediyorlarsa,
    Sitil : Kova.., Anıh : Nane.., Çağa : Çocuk.., Çağla: Olmamış ham kaysı.., Çaput : Bez parçası.., Pirpirim : Semizotu.., Tuman : Külot ise,
    Elazığlıdan haz etmiyorsa :),
    Kızdığında ''dert soykası, cigeri şişesice'' tabirlerini söylüyorsa,
    Tarihiyle ve tarihten çıkmış isimlerle (İsmet İnönü, Turgut Özal, Kemal Sunal, Ragıp Paşa, Oktay Kaynarca... vs. gibi) gurur duyuyorsa,
    ve.. Malatya'nın doğunun Parisi olduğunu biliyse,....................
    vs,
    ÖVÜNMEK GİBİ OLMASIN MALATYALIYIZ GARDAŞ :)

• Up
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.