Şimdi Ara

[DH] MALATYALILAR Grubu ### (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
621
Cevap
2
Favori
37.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki

[DH] MALATYALILAR Grubu ###

(En Son Oy Tarihi: 29.2.2020)
Giriş
  • Her zaman yukarda kalsın.
  • Malatyalı Was Here.......

-

Bende malatyalıyım panpa, bu kadar malatyalı oldugunu bilseydim, toparlıyamadım la cümleyi
  • 3 yıldır gitmim la derendeye... Özledim boklu tohma çayında yüzmeyi
  • benide ekle toprak. Malatyalıyım (merkez / dörtyol) 12 senedir ankara da yaşıyorum.
  • Toplansakmı bir gün,ne dersiniz.Avmde felan Sinemaya gidebiliriz.Hatta Perşembe ve Pazartesine gidersek Genç Turkcellden biletleri dahada ucuza denk getiririz.Mezarcı oldum ama birde bir menü alana bir menü bedava yemek işini halledersek 10 numara olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 30 Mart 2012; 2:08:10 >
  • Dostum 10 tane sap sinemaya gitmek yerine go-kart gibi birşey yapsak.2 saat film izleyip muhabbeti kaçıracağımıza 10 dk go kart yapılır sonra bi cafeye oturup birşeyler içer muhabbet ederiz ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Toplansakmı bir gün,ne dersiniz.Avmde felan Sinemaya gidebiliriz.Hatta Perşembe ve Pazartesine gidersek Genç Turkcellden biletleri dahada ucuza denk getiririz.Mezarcı oldum ama birde bir menü alana bir menü bedava yemek işini halledersek 10 numara olur.

Sali malatyadayim
  • benide benide ekleyin malatya-kale (izollu)
  • Malatyalı değilim ama Malatya'da oturuyorum. Fena şehir değildir Malatya
  • Benide Ekleyin Malatya-Battalgazi
  • ekleyin. pötürge doğanyol. daha gitmek nasip olmadı memlekete
  • Haftaya buluşalım mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yakında malatyaya gelecem. yeşilyurt veya akçadağ olacak. atama yazımı bekliyorum. yeşilyurt merkeze yakın dediler ama akçadağ biraz uzakmış.

sizin oralarda (yakında bizim oralar olacak inşalah ) memur yaşamı nasıldır? merkezde oturmak istersem hangi mahallelerden ev bakmalıyım? ya da ev bulana kadar kalınabilecek pansiyon, otel tarzı uygun biyer bulabilirmiyim? sizden kiralar, konut sıkıntısı, sosyal hayat, hayat pahalılığı, doğal güzellikler gibi kısaca yaşanılabilirlik hakkında bi değerlendirme alabilirmiyiz?

bu arada buluşma muhabbeti ertelendiyse kesin ben de gelirim. çünkü daha kimseyi tanımıyorum.

• Laaan beni de ekleyin pm de attım...
  • benide ekleyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide ekleyin arkadaşlar.İstanbuldayım ama 8-9 ay sonra temelli dönüyorum. Ebediyen
    Malatyadayım.
    Tecdeli:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemersin -- 28 Ekim 2012; 23:48:41 >
  • Ben de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyyyy hemşerilerim
  • Nedisiniz la konu uyuyor mübareek
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.