Şimdi Ara

# DH Marmara Üniversitesi Topluluğu # (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
2.187
Cevap
34
Favori
58.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marmara Üniversitesi Hukuk ve Diplomasi Kulübü bünyesinde Hukukçular için Whatsapp grubu kuracağız. Katılmak isteyenler pm atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 9 Ağustos 2017; 18:15:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Det.Harvey Bullock kullanıcısına yanıt
    Geçen sene baya grup açılmıştı bizim okulla ilgili. Ben bir kaç arkadaşımla okul başlamadan gruplar sayesinde tanışmıştım. Bu soğuk davranma olayı da bölümden bölüme değişiyor herhalde. :) Bizim Almanca hazırlıkta herkes çok rahat kaynaşmıştı.

Bu arada tekrar yazıyorum. Almanca Hazırlık ile ilgili sorusu olan arkadaşlar bana ulaşabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UGzeg

Geçen sene baya grup açılmıştı bizim okulla ilgili. Ben bir kaç arkadaşımla okul başlamadan gruplar sayesinde tanışmıştım. Bu soğuk davranma olayı da bölümden bölüme değişiyor herhalde. :) Bizim Almanca hazırlıkta herkes çok rahat kaynaşmıştı.

Bu arada tekrar yazıyorum. Almanca Hazırlık ile ilgili sorusu olan arkadaşlar bana ulaşabilirler.

Sizinki bir istisna sanırım. :) Maalesef çoğu bölüm bu durumdan şikayetçi.

• Herkese hayırlı olsun metalurji ve malzeme müh. için bir grup var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHeaven

2'ye geçtim. Kampüsle vs. ile ilgili merak ettikleriniz varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Tamamdır bir ara pm'den uğrayabilirim

• Bir tip konusu actik topu topu benim disimda 3 kisi var onlar bile wp grup kuralim vs dendiginde ortada yoklar. Nasil bir istir anlamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Det.Harvey Bullock

quote:

Orijinalden alıntı: Patatos

Tesekkurler fakat cogu aylar once bakmis.

Bu arada yukarida dendigi gibi surekli Ege kapistirmasi ve laf atan var okula.

Okula laf atılmasının en büyük sebebi asosyallik malesef. Okulun genlerinde var, her sene böyle oluyor. En az ilgi gören okul konusu Marmara konusu oluyor, bölümdaşlar Whatsapp grubu kuramıyor, Egeliler çoktan kaynaşmış bile. :) Bu işin sanaldaki yüzü, okulda da arkadaşlıklar çok geç kuruluyor, insanları baya soğuk falan. Neden böyle oluyor anlamıyorum.

Cidden bütün okullar bölümler whatsapp grupu falan açmış bizim okulda tık yok

• Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Hocam kuralim diyorum 2017 girisliler olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatos -- 9 Ağustos 2017; 18:59:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Orijinalden alıntı: Det.Harvey Bullock

quote:

Tesekkurler fakat cogu aylar once bakmis.

Bu arada yukarida dendigi gibi surekli Ege kapistirmasi ve laf atan var okula.

Okula laf atılmasının en büyük sebebi asosyallik malesef. Okulun genlerinde var, her sene böyle oluyor. En az ilgi gören okul konusu Marmara konusu oluyor, bölümdaşlar Whatsapp grubu kuramıyor, Egeliler çoktan kaynaşmış bile. :) Bu işin sanaldaki yüzü, okulda da arkadaşlıklar çok geç kuruluyor, insanları baya soğuk falan. Neden böyle oluyor anlamıyorum.

Cidden bütün okullar bölümler whatsapp grupu falan açmış bizim okulda tık yok

Hukukçular için Marmara Üniversitesi Hukuk ve Diplomasi Kulübü olarak 2017 girişliler için grup kuracağız. DH'den bağımsız olacak, facebook'tan ve başka platformlardan gelenler de grupta olacak. Akşam kuracağız, dilerseniz numarayı pm atın.

• quote:

Hocam kuralim diyorum 2017 girisliler olarak?

Bölüm bölüm kurmanız daha sağlıklı olur. Genel gruplar verimli olmuyor. Facebook gruplarını araştırın, illaki bölümdaşlarınızdan grup kuranlar vardır.

Hocam bolum olarak kurdum cevap veren yok 0 mesaj bir yerde de 3 kisi buldum o da konulardan o kadar baska kimse yok bolum bolum kursak 1 sayfa etmez. En azindan Marmara'ya girisliler diye acsak bir ise yarar sohbet konusu olur. Bolumler arasi arkadas ediniriz. Hazirlik okuyacaklara da yardimci olur.

• quote:

Hocam bolum olarak kurdum cevap veren yok 0 mesaj bir yerde de 3 kisi buldum o da konulardan o kadar baska kimse yok bolum bolum kursak 1 sayfa etmez. En azindan Marmara'ya girisliler diye acsak bir ise yarar sohbet konusu olur. Bolumler arasi arkadas ediniriz. Hazirlik okuyacaklara da yardimci olur.

O zaman konu başlığını ve içeriğini WP grubu kuruldu şeklinde değiştireyim, görüp de katılmak isteyenler gelir size pm atar. Siz bir grup kurun şimdiden. Katılmak isteyenlere davetiye linkini atarsınız.

• Marmara Üniversitesi Hukuk fakültesi whatsap grubu varsa alın arkadaşlar pm atabilirsiniz

• Hukuk grubu açıldıysa pm alabilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Always Best -- 9 Ağustos 2017; 19:58:44 >
  • Hocam 2017 girişliler olarak mı kurmam isteniliyor kendi bölümüm olan tıpa yönelik mi?

@burakky99 Bu arada pm atamıyorum yöneticilere mesaj attım. Bir sorun var. Çözümlemeye çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatos -- 9 Ağustos 2017; 20:15:31 >
  • Hukukçular için grup henüz kurulmadı. Kulübümüz grubu kurduğunda ekleneceksiniz arkadaşlar, dileyen numarasını pm atabilir ya da davetiye linkini pmden paylaşırım sizinle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 9 Ağustos 2017; 20:35:52 >
  • Diş hekimlliği fakültesi. Arkadaşlar bi wp grubu varsa beni de bilgilendirir misiniz?
  • ÖNEMLİ DUYURU: Genel Whatsapp grubuna girmek isteyenler fouineur nickli arkadaşa pm atabilir.

pm atarsanız gruba alıcam arkadaşlar
  • Hukuk için WP grubu bekleyenlere:

Arkadaşlar, biraz daha kalabalıklaşmasını bekliyoruz, üyeler sadece DH'den olmayacak, diğer sosyal platformlardan da talepler var, bugün ya da yarın açmayı planlıyoruz, bilginize. Açıldığında direk ekleneceksiniz.

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.