Trafik kazası ve tehdit
Arkadaşlar merhaba gerçekten fikirlerinize ve yardıma ihtiyacım var.
Işıklarda kırmızıdan yeşile dönünce kalkarken dalgınlıkla önümdeki taksiye arkadan dokundum. Hızım 5 falandı yani daha ayağımı frenden yeni çekmiştim. Benim arabamda hiçbir şey yok ancak taksinin kaportası daha önce kazalı olduğu ve vidayla tutturulan yerinden vidası attığı için açıldı. Belki de öyle açık geziyordu onu da bilmiyorum yine de arkadan dokunduğum için hatamı kabul ettim problem yok. Şoförün müşterisi vardı sonra halledelim dedi numaramı aldı gitti tutanak tutmadık. Daha sonra aradı konuştuk 1000 1500tl takma parası verelim dedik kabul etmedi. Kendi kaportacıya sormuş 4000tl demiş (kazayı kendi yaptığını söylemiş yoksa 6000 isterlermiş), tamponda çatlak varmış boyanacakmış. Zaten full boyalı macunlu eskiden kazalı tampon ben onu o hızla nasıl çatlatayım. Neyse yine problem yok benim tamponcuma anlattık 2500e hallolur dedi, şoföre de bunu ilettik istersen 2500 verim ya da gel burda yaptır dedik gelirim dedi ama 40 gün ne aradı ne sordu 40 gün sonra yine ortaya çıktı ben güvenmiyorum ve kötü niyetli olduklarını düşünüyorum belki 40 günde başka kaza da yaptı ne bileyim ben ve hiçbir şey yaptırmak ödemek istemiyorum. O yüzden taksicinin telefonunu açmıyorum numaramı taksi sahibine de vermiş taksi sahini ben seni her türlü bulurum merak etme sen diye tehditkar mesaj attı. Kaza olduğu hafta gel haftasonu yaptır dememize rağmen gelmediniz 40 gündür aklınız neredeydi anlam veremiyorum gerçekten. Şimdi sürekli aranıyorum ve mesaj alıyorum. Polise gitsem yardımcı olur mu gerçekten stres altında hissediyorum ve yardıma ihtiyacım var.
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.172 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar