Arkadaşlar merhaba gerçekten fikirlerinize ve yardıma ihtiyacım var. Işıklarda kırmızıdan yeşile dönünce kalkarken dalgınlıkla önümdeki taksiye arkadan dokundum. Hızım 5 falandı yani daha ayağımı frenden yeni çekmiştim. Benim arabamda hiçbir şey yok ancak taksinin kaportası daha önce kazalı olduğu ve vidayla tutturulan yerinden vidası attığı için açıldı. Belki de öyle açık geziyordu onu da bilmiyorum yine de arkadan dokunduğum için hatamı kabul ettim problem yok. Şoförün müşterisi vardı sonra halledelim dedi numaramı aldı gitti tutanak tutmadık. Daha sonra aradı konuştuk 1000 1500tl takma parası verelim dedik kabul etmedi. Kendi kaportacıya sormuş 4000tl demiş (kazayı kendi yaptığını söylemiş yoksa 6000 isterlermiş), tamponda çatlak varmış boyanacakmış. Zaten full boyalı macunlu eskiden kazalı tampon ben onu o hızla nasıl çatlatayım. Neyse yine problem yok benim tamponcuma anlattık 2500e hallolur dedi, şoföre de bunu ilettik istersen 2500 verim ya da gel burda yaptır dedik gelirim dedi ama 40 gün ne aradı ne sordu 40 gün sonra yine ortaya çıktı ben güvenmiyorum ve kötü niyetli olduklarını düşünüyorum belki 40 günde başka kaza da yaptı ne bileyim ben ve hiçbir şey yaptırmak ödemek istemiyorum. O yüzden taksicinin telefonunu açmıyorum numaramı taksi sahibine de vermiş taksi sahini ben seni her türlü bulurum merak etme sen diye tehditkar mesaj attı. Kaza olduğu hafta gel haftasonu yaptır dememize rağmen gelmediniz 40 gündür aklınız neredeydi anlam veremiyorum gerçekten. Şimdi sürekli aranıyorum ve mesaj alıyorum. Polise gitsem yardımcı olur mu gerçekten stres altında hissediyorum ve yardıma ihtiyacım var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Trafik kazası ve tehdit
-
-
Eğer cevap verirseniz çok sevinirim her türlü fikre ihtiyacım var ne yapmalıyım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
Karakola gidebilirsiniz bu tehdit mesajı ile ilgili
-
Bence ilk yaptığınız teklifi tekrarlayıp orta yol bulun. Bunlar sıkıntılı tipler huzursuzluk yaratma potansiyelleri var. Sokakta / caddede arkanıza bakarak gitmenin stresine girmeye gerek yok.
Tutanak tutmamışsınız senin vurduğunu ispatlayamaz. Hiçbir şey yapamaz. Sen insanlık yapmaya çalışmışsın ama karşındaki insan olmadığı için seni yolmaya çalışmış. Ben olsam engeli basar geçerim.
-
Taksinin 1 günlük cirosu bile değil ne işsizlermiş 40 gün sonra hala uğraşıyorlar engelle geç hocam biraz uğraşır salarlar nereden bulacak seni hatırlamaz bile
öncelikle geçmiş olsun. 2500ü veren 4000i de verir. iban iste 4000i gönder dekont ve tüm yazışma ekran fotolarını kaydet, ne olur ne olmaz. karşı tarafa da daha da aranmak istemediğini aksi halde avukatına gideceğini belirt. olsun bitsin.
Bu devirde sanayide 4 bin liraya herhangi bir iş yaptırmak normal fiyat sayılıyor. Hadi diyelim 2-3 bine de yaptırılabilir ancak zaten arkadan çarpan olarak %100 kusurlusunuz bu tarz insanlarla uğraşmaya değer mi ? bence parasını atın konu kapansın.
-
Siz haksızsınız ve para ödememek için kaçıyorsunuz.
Adam taksisini yatırmak istememiş olabilir, müsait olamamış olabilir.
Gider bakarsınız, hasar hala sizin bıraktığınız gibiyse parasını ödersiniz olur biter. Neden adamlardan kaçmaya çalışıyorsunuz anlamadım.
Bu arada hasar sizin bıraktığınız gibi değilse bile o tamponun komple boya ve masraflarını ödemek durumundasınız. Nihayetinde tampon sizin verdiğiniz hasardan daha kötü bir durumda olsa bile sizin de orada payınız var. Ben olsam böyle düşünür ne gerekiyorsa yapar karşı tarafı mağdur etmezdim.
-
iban iste 4000 lirayı gönder sonra engelle
-
Kaza gerçekleştikten 5 iş günü içerisinde tutanak tutulup sigorta şirketlerine iletilmesi gerekir. Siz kendi aranızda halledeceğinizi söylemişsiniz ancak 40 gün bir anlaşma için fazla bir süre, fazlasıyla olay zaman aşımına uğramış. Bu kadar zaman geçtikten sonra geriye dönük bir işlem yapılabileceğini sanmıyorum ama vicdanen rahatsız olacağınızı düşünüyorsanız o zaman sorduğunuz zaman size söylenilen 2500 lirayı arkadaşa gönderin, açıklamaya da belirtin, sonra da hayatınıza devam edin, ben açıkcası böyle yapardım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Taksici sensin galiba bu kadar delirdiğine göre. Ayrıca adam ödemem dememiş ki üzerine düşeni yapmış zaten kimse kimsenin keyfini beklemek zorunda değil. Adam taksi yatmasın diye bahane olamaz peki diğer adamın vakti değersiz mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hem adama hasar vermiş hem de çok gün geçti masrafı ödemem diyen birine karşı taksiciyi savunmak haktır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kardeşim fotoğraf çekmedin mi sen vurduktan sonra? Sen kendin vurduktan sonra oluşan hasarı bilmiyormusun?
Madem tamponcun var, karşı tarafta bunu kabul ettiyse. 40 gün sonra gelmeleri neyi değiştirir?
40 gün geçti benim sorumluluğum bitti filan mı sanıyorsun?
Kendi kendine zaman aşımına mı uğrattın konuyu?
Sen kendi verdiğin hasarı biliyorsan,
Gidersiniz kaportacıya durum bu bu bu dersin bir macun bir boya atıp tamponu tutturacak alt tarafı.
Adam 40 gün sonra sana parçalanmış tamponla mı geldi de kaçıyorsun? Sen vurduğun malın durumunu bilmiyor musun?
Şuan üçkağıtçılık yapan taraf sensin adam seni yada aracını yakalarsa ne yaparsa haklı
"Yok belki ben vurmadan öncede kırıktı"
"yok 5 km hızla vurdum"
" yok aradan 40 gün geçti banane" demeler filan ....
sen madem bu kadar iş bilmez birisin ne diye hallederiz aramızda diye adamla anlaşmayı kabul ediyorsun.
Tutacaksın tutanağı ben uğraşamam diyeceksin adama anlaşamayabiliriz daha sonra diyeceksin kaza anında tutanağı tutucan o yoluna sen yoluna.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Zaten patlak tamponu senin uzerine yikmaya calismis tabii anlatimina gore..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Kasım 2024; 17:53:42 >
Ben olsam yol falan bulmazdım. Bir şey yapamazlar. Yapacak gibi konuşabilirler ama yapamazlar. O tarz çok adam gördüm. Bir şey yapamıyorlar. O ilk yumruk gelmiyor.
Fakat şöyle de bir şey var, yaş ilerledikçe yani olgunluğa erişince, uğraşmak istemiyorsun. Tampon parasını zaten ödemem ama öbür türlü kanun önünde çene cerrahı parası ödemek gerekir. Para ödemek istemiyorum..
O yüzden ben olsaydım şöyle yapardım, parayı ödemezdim çünkü tampon zaten daha öncesinden patlakmış, belli ki beni keriz yerine koyup, gıcır gıcır tamponu bana yaptırtmak istiyorlar. Dayılanma ve diklenme konularını da sallamazdım. Karşı karşıya gelmemeye çalışırdım. Ancak eğer ki beni bulurlarsa ve karşıma dikilip dayılanırlarsa, ilk yumrugu beklerdim.. Sonrası artık kaderdir fıtrattır yapacak bir şey yoktur.. Adam ölürse yumruk yumruğa meşru müdafaa sayılır ya da belki taksirle, yaralanırsa üste ben para öderdim ama tamponu yine ödemezdim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Kasım 2024; 18:13:50 >
-
Herşey sıcağı sıcağına olur benide 3 ay sonra aradı ustama yaptırdım masrafın şu kadar dedi banami sordun yaptirirrken dedim herkese tamam diyeceksiniz evin yolunu bulamazsiniz
Bana kalırsa hata sende de var.Adamla orta yolu bulamayınca bir daha muhatap olmamıssın.Aradan 40 gün geçtiğine göre senin de zararı ödemek nedense hic aklına gelmemiş.Nasıl olsa adam aramıyorsa ben de ödemem demek olmaz.Bence ilk gün adamdan iban isteyip 4000 lira kabul etmesen bile 2500 lira hesabına göndermeliydin.Diğer taraftan da taksicinin 2500 lira icin birsey yapabilecegini zannetmiyorum.Bugün cokbir para degil,bir yemek parası Ama gene de sen adamın parasını gönder hak gecmesin
Tamponu vidalamıs ben dokununca düştü diyor.. Tampon zaten patlak ben de olsam kurus vermezdim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Kasım 2024; 21:47:43 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Taksici sensin galiba bu kadar delirdiğine göre. Ayrıca adam ödemem dememiş ki üzerine düşeni yapmış zaten kimse kimsenin keyfini beklemek zorunda değil. Adam taksi yatmasın diye bahane olamaz peki diğer adamın vakti değersiz mi?
|
Tutanak tutmamışsınız senin vurduğunu ispatlayamaz. Hiçbir şey yapamaz. Sen insanlık yapmaya çalışmışsın ama karşındaki insan olmadığı için seni yolmaya çalışmış. Ben olsam engeli basar geçerim. |
Siz haksızsınız ve para ödememek için kaçıyorsunuz. Adam taksisini yatırmak istememiş olabilir, müsait olamamış olabilir. Gider bakarsınız, hasar hala sizin bıraktığınız gibiyse parasını ödersiniz olur biter. Neden adamlardan kaçmaya çalışıyorsunuz anlamadım. Bu arada hasar sizin bıraktığınız gibi değilse bile o tamponun komple boya ve masraflarını ödemek durumundasınız. Nihayetinde tampon sizin verdiğiniz hasardan daha kötü bir durumda olsa bile sizin de orada payınız var. Ben olsam böyle düşünür ne gerekiyorsa yapar karşı tarafı mağdur etmezdim. |
Benzer içerikler
- kaybolan vekaleti noterden tekrar alma
- bağış yoluyla tapu devri bozulur mu
- özel güvenlik sakal bırakabilir mi
- noterde ortak tapu
- avukata düşen kredi borcu nasıl ödenir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X