kesinlikle . bu dünyada taksiciler ve insanlar olduğunu unutmayalım. |
Trafik kazası ve tehdit (2. sayfa)
-
-
Hocam ha 40 gün önce ha 40 gün sonra sorun nerde anlamadım. Hatalı olduğunuzu kabul ediyorsunuz ama 40 gün geçti diye yaptırmam diyorsunuz. Keşke kazadan hemen sonra fotoğraflandırsaydınız kazayı.
-
Biz kendimiz anlaşalım gibi bir yaklaşım zaten başından yanlış. Kaza olduysa polis gelecek. Ben dümdüz yolumda giderken, bir insansı sokaktan çıktı, geldi benim arabaya arkadan direkt çarptı mesela. Polisi aradım, çağrı merkezi, Siz kendiniz belgeleri hazırlayın, polise gerek yok dedi. Onu bile kabul etmedim, Polis gelsin dedim.
Ne idüğü belirsiz adamlarla, böyle bir meseleye girmek baştan hata zaten, bu, sen ne istesen ben veririm, sorun yok demek anlamına geliyor. Resmiyete dökmeden olmaz. Çağıracaksın polisi, gelecek. Kim kusurlu, kim değil, resmi bir şekilde bu meseleler çözülecek..
Resmiyete dökülmediyse de mafya usulü, Ben borçluyum abi bunu öderim ayağı olmaz. Ister 40 gün geçsin ister 400 gün..
-
Haklı yorum..
-
Normalde adlî durum olmadığı sürece polise gerek yok. Trafik kaza tutanağı e devlette bulunuyor. Hiç birisi olmuyorsa en azından belgelemek açısından fotoğraflamak en iyisi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Olsun ben yine de polis istedim ve geldi adam ben imzalamıyorum şunu bunu, resim mesim çekmiyorum, haydi bana eyvallah da diyebilir. Polis gelmeli mutlaka.
Neyse bu şekilde resmiyete döktüm bu zaten yüzde yüz kusurlu çıktı. Tali yoldan gelmiş, direkt bana arka yan taraftan çarpıyor zaten. Artık uyusturucu etkisinde mi, gözü mü kör ne sorunu var bilemiyorum normalde erkek sürücü böyle kaza yapmaz zaten. Sonra arabamı yaptırdım parasını karşı tarafın sigortası ödedi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Kasım 2024; 10:46:8 > -
Aramaları aç hocam, Kafanda sorun yaşayacağına bir defa problemi yaşa.
Sen o telefonu açmadıkça problem senin problemin, telefonu açıp iyi veya kötü söylediklerini söyledikten sonra problem artık onların problemi.
Benim tavsiyem, tamponu ben zaten yaptıralım dedim, gelin şu şu adrese halledelim de tamircine yönlendir. Ha yok ona rağmen de sana atar gider yapmaya devam ederse, elinden geleni ardına koyma, bir defa daha bu telefon sizden dolayı çalarsa tehtid mesajını da savcılığa veriyorum de geç kapat hocam.
-
ne oldu son durum nedir. Taksici buldumu sizi merak ettim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X