Şimdi Ara

VEKALETNAMEMİ KAYBETTİM. (Çok Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
52.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vekaletnamemi kaybettim notere gitsem tekrar verir mi?
    Ücreti ne kadar olur çok olur mu?
    Yardımlarınız için teşekkürler gerçekten acil...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vekaletnamemi Kaybettim. Ne Yapmalıyım?

Vekaletnameyi kaybetmek, özellikle acil durumlarda oldukça stresli bir durum olabilir. Böyle bir durumda yapman gerekenler şu şekildedir:

• Sakin kal: Paniğe kapılmamak önemlidir. Kayıp vekaleti nasıl geri alabileceğine odaklan.
    • Vekaletnameyi ne zaman ve nerede kaybettiğini hatırlamaya çalış: Bu bilgi, vekaleti tekrar almak için gerekli olabilir.
    • Notere başvur: Vekaletnameyi veren noter, kaybolan vekaleti tekrar çıkarmana yardımcı olabilir. Noter, kimlik bilgilerini teyit edecek ve kayıp vekaletin iptal edilmesini sağlayacaktır.
    • Kaybolan vekaleti noterden tekrar alma ücreti: Vekaleti tekrar almak için genellikle noter ücreti ödemen gerekir. Ücret, noterlere göre değişebilir.
    • Vekaletname kaybolursa ne olur: Kaybolan vekaletname geçersiz sayılır ve artık kullanılamaz. Bu nedenle, kayıp vekaleti en kısa sürede iptal ettirmek önemlidir.
    • Kaybedilen vekaletname nasıl alınır: Vekaleti tekrar almak için notere başvurabilir veya vekalet veren kişiden yeni bir vekaletname isteyebilirsin.
    • Kaybolan vekalet belgesi nereden alınır: Vekaleti tekrar almak için vekaletnameyi veren notere başvurmalısın. Noter, gerekli işlemleri yaparak yeni bir vekaletname düzenleyecektir.
    • Vekaleti kaybettim ne yapmalıyım: Vekaleti kaybettiğinde, derhal notere başvurmalı ve gerekli işlemleri başlatmalısın. Kayıp vekaletin geçersiz sayıldığını ve iptal edilmesi gerektiğini unutma.
    • Vekalet kağıdını kaybettim: Vekalet kağıdını kaybettiğinde, öncelikle sakin kalmalısın. Kayıp vekaletin nerede ve ne zaman kaybolduğunu hatırlamaya çalış. Ardından, vekaleti veren notere başvurup yeni bir vekaletname çıkarabilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Maalesef ücretsiz işlem yapılmıyor.Vekaletnameler arasında farklı fiyatlar var yazdırdığınız şeye göre.Tahminen 70-110 arası bi meblağa hallolur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eldarion kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkür ederim.

Notere gitsem tekrar verir mi?

Yoksa vekaletnameyi veren kişiyle mi gitmem lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: emocicili

Cevabın için teşekkür ederim.

Notere gitsem tekrar verir mi?

Yoksa vekaletnameyi veren kişiyle mi gitmem lazım?

Suret çıkartılıyor diye hatırlıyorum.Suret çıkartmak için vekalet veren kişinin olmasına gerek yok diye biliyorum.Yine de gidip öğrenin notere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eldarion kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Başka fikri olan varsa yardımcı olursa çok memnun olurum.

• onaylı suret alacaksınız. onun da ücreti var
  • noter vekaletin süresi bitene kadar yeniden vekalet verme yerine suret çıkartır. ortalama aynı ücrettedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.