Şimdi Ara

# DH Marmara Üniversitesi Topluluğu # (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.187
Cevap
34
Favori
58.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EYPGNGRN

Hiç mi aranızda Fransızca Öğretmenlik yok,en azında Fransızca hazırlık okuyacak?

İlk sayfayı karıştırırsanız bulabilirsiniz, bir arkadaş Kamu Yönetimi(Fransızca) okuyacak.
  • Spor olanaklarindan faydalana biliyomuyuz?
    Mesela benim kampusum goztepede anadoluhisarindaki yuzme havuzu olsun tenis kortlari olsun bunlardan faydalanabiliyomuyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

Spor olanaklarindan faydalana biliyomuyuz?
    Mesela benim kampusum goztepede anadoluhisarindaki yuzme havuzu olsun tenis kortlari olsun bunlardan faydalanabiliyomuyuz

Çok mantıklı bi soru

• hedefbounygslys H kullanıcısına yanıt
    Hepsi kullanılabiliyor fakat ders çalışmaktan pek vakit bulamazsın diyor üst sınıflar bir de uzak kalıyor bizim okula

• Yüzde 30 hazirlikla yüzde yuz İngilizce hazirlik hakkında bilgisi olan var mi

• yuvanacuu kullanıcısına yanıt
    marmaranın sitesinde hepsi yazıyordu zorunlu mu istege baglı mı falan ama işletmede hicbir sey yazmıyor
    bilgibelgede mesela istege baglı yazıyordu
  • Çevre Mühendisliğindeyim ben. Yokmudur başkası ?
  • Ekleyin, endüstri mühendisliği.
  • arkadaşlar ön kayıt işlemini yaptım sonra e devlet üzerinden kesin kaydımı da yaptım. belgeyi yarın yazdırcam. üniversitenin yayınladığı "yeni kayıt kılavuzu" nda e devlet üzerinden kayıt yapanların herhangi bir belge götürmesi gerek yoktur diye belirtilmiş. anlamadığım olay şu; e devlet üzerinden kayıt yapmayanlardan fotoğraf, sonuç belgesi, diploma hatta duruma göre askerlik durum belgesi istenmiş. bizden de bunları illa ki isteyecekler. ne zaman isteneceği hakkında bir bilgisi olan var mı?

bir de arkadaşım başka bir üniversiteye kayır oldu. 7 ağustostan sonra e devlet kayıt belgesini verip öğrenci kimlik kartını vs. alacakmış. bizde böyle bir duyuru göremedim ben. bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winston84 -- 30 Temmuz 2015; 2:32:37 >
  • winston84 W kullanıcısına yanıt
    Bende önkayıt ve e-devlet kaydını gerçekleştirdim ama son belgeyi gerekli kuruma teslim ediniz diyor. Ne zaman teslim edeceğimizi söylememiş. Diploma falan hep bizde mi kalacak bir öğrenmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawloo -- 30 Temmuz 2015; 17:45:00 >
  • arkadaslar lutfen biliyorsanız cevaplayın ; ikinci ogretimden 1.öğretime gecmek icin yuzde10 kuralı haric nasıl gecebilirim yani hocalar falan aynıysa yoklama sorun olmazsa 1.ögretime gecilir mi?
    sadece 2.ögretim oldugu icin aklımda soru isareti var kayıt yaptırmayabilirim ben hep goztepede sanıyordum isletmeyi....
  • hawloo kullanıcısına yanıt
    yök, e kayıt'ın tanıtım kılavuzunda kaydını tamamlayanlar "üniversitesinin duyurusunu beklesinler" demiş. artık duyursalar güzel olcak.
  • Acaba şuan bys ye giriş yapabilir miyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: yuvanacuu

Acaba şuan bys ye giriş yapabilir miyiz

Evet yapılabiliyor.

• Gazetecilik.

Arkadaşlar önceki mesajları kaçırdım, internetten kayıt olayını birisi özetleyebilir mi bana ? ptt'den şifre falan alınıyormuş ?
  • ..Barış.. kullanıcısına yanıt
    ptt'den e-devlet şifresini 2 lira vererek temin ediyorsunuz, sonra e-devlet hesabına giriyorsunuz. tabii bundan önce isterseniz üniversitenin resmi sitesinde verilen linkten ön kayıt oluyorsunuz. ön kayıt olduktan sonra e-devlet üzerin e-kayıt sistemiyle kaydı sonlandırıyorsunuz.
  • çok teşekkürler.
  • e-devlet'ten kayıt oldum fakat yani bu kadar mı herhangi bir belge istemedi,Kayıt belgesini de isterseniz çıkartırsınız gibisinden bir yazı var sanki diyelim çıkarttık onu ne yapacağız?

İStanbul dışına çıkacağım;ve bayağı teknolojiden yoksun bir yere gideceğim,sizin yazdıklarınızı görünce de terettüte düşmüş
  • hangi bölüm? kampüs?
  • corneliussezski kullanıcısına yanıt
    Fransızca öğretmenlik,Atatürk Eğitim fakültesi
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.