Şimdi Ara

# DH Marmara Üniversitesi Topluluğu # (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.187
Cevap
34
Favori
58.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ön kaydımı yaptım. marmara bys ye kayıt oldum. Bys ye girebiliyorum artık yani.
    ön kayıt sonrası da yazdı ayın 6 sında saat 10 ile 16 arası gelin diye.
  • hocam ben sadece ön kayıt yaptım. kayıt için kendim gideceğim. bende giriş yapabilir miyim? ön kayıtta öğrenci numaram belli olmuş zaten :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

hocam ben sadece ön kayıt yaptım. kayıt için kendim gideceğim. bende giriş yapabilir miyim? ön kayıtta öğrenci numaram belli olmuş zaten :))

marmara üniversitesinin sitesine girdiğinizde bir pop-ıp çıkıyor ya hani yeni kayıt kılavuzu diye bir sekmeye gönderiyor sizi.
    link:http://dosya.marmara.edu.tr/oidb/kay%C4%B1t/2015-2016_Yeni_Kayit_Kilavuzu_v36.pdf
    o dosyanın 22. sayfasında ÖBYS KULLANICI OLUŞTURMA adımları gösterilmiş. Ben öbys ye kayıt oldum, hesabıma girdim.
    üniversitenin e-okulu gibi bir şey sanırım.

• Rena34 kullanıcısına yanıt
    Sağolun da ben daha okula kesin kayıt yapmadım. Yine de yapabilir miyim? :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sağolun da ben daha okula kesin kayıt yapmadım. Yine de yapabilir miyim? :))

ben de sizin gibi okula gidip kayıt yaptıracağım. ön kaydımı yaptırdım. sonra verdiğim pdf linkinin altında öbys oluşturma falan yazıyordu. bende ordan oluşturdum bys hesabımı. hatta şifre vs. ile giriş yaptım. şimdi girmek istiyorum oraya ama şifre veya kullanıcı adı hatalı yazıyor. 2 gün önce girmiştim sisteme ama şu anda giriş yapamıyorum. anlayamadım pek.
    aynı durumda olan var mı?
    Ne zaman gideceksiniz? Benim 5'inde

ya ben ön kayıt yapmıştım, bir daha gireyim olmuş mu diye ama beni bys'ye atıyor. bys'den giriyorum, kullanıcı adı ve şifre veriyor giriyorum yanlış diyor. deliricem ya.
  • quote:

Ne zaman gideceksiniz? Benim 5'inde

@JilberProduct ayın 6 sındaymış iktisat fakültesi. bu arada şu anda bys ye girebiliyorum. sanırım o mesajı attığım saatte sistemde bir sorun vardı. şu anda bysye girebiliyorum. orda harç borcum falan yazıyor.

@corneliussezski ben de giremiyordum sanırım sistemde bir hata vardı ama şu anda bys ye de girebiliyorum ön kayıt sistemine de.
    Harç borcu?
    2. Öğretim misiniz?

ben şuan giremiyorum.
  • quote:

Harç borcu?
    2. Öğretim misiniz?

aynen
  • e mail adresime aktivasyon linki geldi fakat sisteme girmeye çalışınca terkar aktivasyon için mail ve cep numarası istiyor. Siz böyle bir şeyle karşılaştınız mı?
  • arkadaşlar kyk başvuralı ne zaman başlıyor ve bizim konu neden bu kadar ölü ?

edit:

bu arada benim ön kayıt ve e-devlet işi sorunsuz halloldu, ikisinde de kayıt yapıldı gözüküyor, daha istanbul'a gitmeme gerek yok değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Barış.. -- 31 Temmuz 2015; 16:14:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Barış..

arkadaşlar kyk başvuralı ne zaman başlıyor ve bizim konu neden bu kadar ölü ?

edit:

bu arada benim ön kayıt ve e-devlet işi sorunsuz halloldu, ikisinde de kayıt yapıldı gözüküyor, daha istanbul'a gitmeme gerek yok değil mi ?

Diğer okulların konularını görmediniz sanırım konumuz diğerlerine nispeten daha canlı :)) İstanbula gitmenizi gerektiren bir durum gözükmüyor, bölümünüzde hazırlık var mı bilmiyorum ancak yoksa 15 Eylülde muafiyet sınavı var bilginiz olsun. Eğer başka sorularınız varsa ilk sayfaya bir Facebook grubu editledim, okuyan öğrenciler sorulara cevap veriyor orada sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

• Iktisat tr 1.ogretimim
    Beyler akademik takvime baktim da 14 eylul baslangic diyor guz yariyili icin.ben ne hayallerle gelmistim universite dedigin biraz gec baslar :(

bu arada iktisat icin istege bagli hazirlik yokmus o kadar bolume varken iktisata ing hazirlik olmamasi buyuk kusur

• quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

Iktisat tr 1.ogretimim
    Beyler akademik takvime baktim da 14 eylul baslangic diyor guz yariyili icin.ben ne hayallerle gelmistim universite dedigin biraz gec baslar :(

bu arada iktisat icin istege bagli hazirlik yokmus o kadar bolume varken iktisata ing hazirlik olmamasi buyuk kusur

Okul 14'unde açılıyor,15 Eylülde muafiyet sınavı var ama ust sınıflar dersler bayramdan sonra başlar diyor, çoğu kişi bayramdan sonra gitmeyi planlıyor ama ben genede zamanında gideceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren1905tr

quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

Iktisat tr 1.ogretimim

Okul 14'unde açılıyor,15 Eylülde muafiyet sınavı var ama ust sınıflar dersler bayramdan sonra başlar diyor, çoğu kişi bayramdan sonra gitmeyi planlıyor ama ben genede zamanında gideceğim.

Ben %100 turkce okuyorum muafiyet sinavi beni nasil ilgilendiriyor ki

ilk gun gitmenin keyfi bi baska olur bilgi felanda almis olurum baslangic icin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ön kayıt+kesin kayıt yaptım bys ye de girdim
  • ben de geç başlar diye düşünüyordum ta ki takvime bakana kadar. ayın 14 ünde ders mi olacak 15 inde de muafiyet sınavı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mendie

quote:

Orijinalden alıntı: airstream

1 yıldır bunların hiç biriyle karşılaşmadım öğrenci işlerine en az 10 kere gittim en fazla 25 dakika sürdü işim tek bildiğiniz bok atmak bğenmiyosan zorla tutan yok arkadas türkiye ortalamasının çok üzerinde bir okul.

412 puanla almış teknoloji fakülteside 385 ile almış :D

bunu kim eksiledi
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.