Şimdi Ara

# DH Marmara Üniversitesi Topluluğu # (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.187
Cevap
34
Favori
58.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar günlerdir ön kayıt yapamıyorum öncelikle şu adresten girdim
    http://bys.marmara.edu.tr/ogrenci/ogr0209/
    bişeyler doldurdum sonra şuraya yönlendirdi
    https://bys.marmara.edu.tr/v2/Account/Login
    burdan giriş yaptım bi kere sonra şifremi unuttum yeni şifre aldım yeni şifreyle girişyapamıyorum kullanıcı adı veya şifre yanlış diyor. 50 kere yeni şifre istedim 50 kere denedim girmiyor. şimdi ön kayıt yaptımmı yapmadımmı bilmiyorum

edit:ilk şifreni oluştur diyor şifreyi veriyor giriş yapamıyorum bilgiler yanlış diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuzet -- 2 Ağustos 2015; 23:57:06 >

• Beyler bysye ne için gireceğiz? Ön kayıtı yaptım daha girmem lazım mı bysye? Yarın kayıt için göztepeye gideceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci öğretim katkı payı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler var mı üniversitede olan kayıt sırasındayım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayıt nasıl oluyor bugun kayıt olanlar anlatsın bu arada ilahiyat benimki
  • tmm bys işinide hallettim
  • evet ya kayıt olan varsa anlatabilir mi
  • Kimse kayıt olmadımı arkadaş o kadar tıp kazanan vardı konuda onların bugun bizede anlatın beyler nasıl işliyo sistem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet merak ediyoruz misal öğrenci kaydını dağıtıyorlar mı?

• Evet merak ediyoruz misal öğrenci kaydını dağıtıyorlar mı?

• Çarşamba günü kayıt olmaya gidicem. Benim gibi o gün gidecek varsa okulda tanışabiliriz :))

BYS'ye girebiliyorum artık. Giremeyen varsa şifre değiştire tıklayıp yeni şifre alsınlar... BYS'de foto değiştiren var mı?
  • Maramara üniversitesi tekstil mühendisliği
  • ben bugün, yarın tel'den çekip değiştircem. çok kötü bu, yalnız değiştirdiğimde öğrenci kartına değiştirdiğim fotoyu mu koyuyorlardır?
  • An itibariyle önce marmaraya on kayit ardindan e devlet uzerinden kesin kayiti yaptirmis bulunmaktayim.hicbir yerde sorun cikmadi ve en son indirdigim dosyada kayit oldugum yaziyordu(cikti yapilcak dosya).bu vakitten sonra yapacak birsey yok degil mi beyler kesin kayit islemini de yaptim.artik 14 eylulde direk gidecegim galiba?

• corneliussezski kullanıcısına yanıt
    bende ondan değiştirmek istiyorum. İnşallah öğrenci kartına yeni fotoyu koyarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

An itibariyle önce marmaraya on kayit ardindan e devlet uzerinden kesin kayiti yaptirmis bulunmaktayim.hicbir yerde sorun cikmadi ve en son indirdigim dosyada kayit oldugum yaziyordu(cikti yapilcak dosya).bu vakitten sonra yapacak birsey yok degil mi beyler kesin kayit islemini de yaptim.artik 14 eylulde direk gidecegim galiba?

Help

• https://hesap.marmara.edu.tr/olustur.php Adresinden üniversiteden @marun.edu.tr yada @marmara.edu.tr uzantılı email alabilirsiniz ancak bys şifrenizin olması lazım

• Konuyu canlandıralım bugun kayıt yapanlar anlatabilir mi nasıl işliyor sistem

• quote:

Orijinalden alıntı: neden_acıklanmıyor

Konuyu canlandıralım bugun kayıt yapanlar anlatabilir mi nasıl işliyor sistem

gidiyorsun her bolumun ayri ayri standi var..kendi bolumune gidiyorsun belgeleri veriyorsun sana iki ogrenci belgesi veriyor birde imza atiyorsun he birde tc ni soyluyorsun blgisayara kayit ediyor ..bitti 😄😄😄
    dedim ogrenci karti onun icin bir sey demediler bize dedi ordaki gorevli

• quote:

Orijinalden alıntı: mevlana torunu

quote:

Orijinalden alıntı: neden_acıklanmıyor

Konuyu canlandıralım bugun kayıt yapanlar anlatabilir mi nasıl işliyor sistem

gidiyorsun her bolumun ayri ayri standi var..kendi bolumune gidiyorsun belgeleri veriyorsun sana iki ogrenci belgesi veriyor birde imza atiyorsun he birde tc ni soyluyorsun blgisayara kayit ediyor ..bitti 😄😄😄
    dedim ogrenci karti onun icin bir sey demediler bize dedi ordaki gorevli

Benim arkadaşlar akbil falan çıkartmış hocam siz akbili naptınız?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.