Şimdi Ara

# DH Marmara Üniversitesi Topluluğu # (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.187
Cevap
34
Favori
58.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kayıt oldum bu gün. O kadar belge hazırladım, insan Allah için bir bakar ya. Sadece diploma, 3 foto ve kimlik istedi, verdim. Bana öğrenci belgemi verdi, bir kağıt imzalattı, hayırlı olsun deyip gönderdi. Bu kadar. Bu olay 30 sn bile sürmedi hatta çıkmadan bu kadar mı diye sordum güldüler

Yenibosna'ya gittim Akbil çıkarttım kendime. 10 tl, öğrenci belgesi ve 1 fotoğraf istiyorlar. 2 dk bile sürmüyor o da... Hayat ne hızlanmış be
  • nasıl 3 foto nette oyle yazmıyor sonuc belgesi falan da mı istemediler
    zaten harc icin denizbank yazıyodu nette onu bile guncellememisler denizbankl degilmis yani bravo marmara
  • quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Kayıt oldum bu gün. O kadar belge hazırladım, insan Allah için bir bakar ya. Sadece diploma, 3 foto ve kimlik istedi, verdim. Bana öğrenci belgemi verdi, bir kağıt imzalattı, hayırlı olsun deyip gönderdi. Bu kadar. Bu olay 30 sn bile sürmedi hatta çıkmadan bu kadar mı diye sordum güldüler

Yenibosna'ya gittim Akbil çıkarttım kendime. 10 tl, öğrenci belgesi ve 1 fotoğraf istiyorlar. 2 dk bile sürmüyor o da... Hayat ne hızlanmış be

yenibosnaada nerde bu yer hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @zzppzz siz 2. öğretimsiniz galiba. Kayıt kılavuzunda 3 foto yazıyor, diploma dışında bir şey istemedi. Sonuç belgesi falan hazırdı yanımda ama sormadı bile

@mevlana torunu Merkez otobüs durağı var hocam. Bütün otobüsler oradan kalkıyor. Yanında o koca gökdelen inşaatlar falan var. Orada kime sorasanız gösterecektir, küçük bir kulübe :))
  • e-kayıt olanlar fotoyu nasıl verecek?
  • neden_acıklanmıyor N kullanıcısına yanıt
    ?

e-kayıt olduk ya, barkodlu belgeyi ne yapacağız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corneliussezski -- 5 Ağustos 2015; 17:40:49 >
  • corneliussezski kullanıcısına yanıt
    istenen belgeleri okullar açılınca isteyecekler galiba
  • Üniversiteye gidip kayıt olanlar öğrenci kartı veriyolarmı yoksa daha sonra mı verecekler?
    Bir de ben e devletten kayıt oldum.Akbil çıkartmam için okula gidip belge mi almam lazım?
  • Öğrenci kartlarını ilk gün mü alıcaz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • öğrenci kartını onlar veriyor, siz şimdiden mi aldınız?
    7 eylülde verilecemiş. Kimseye vermiyorlar

• darkrock0808 D kullanıcısına yanıt
    Edevletten öğrenci belgesi alabilirsiniz :))

• siz neden öğrenci kartı için başvurdum demiştiniz?
    Nerede demişim onu ya :D
    Akbil çıkarttım dedim

• pardon ben galiba sıcaktan demek istediğimi yazamadım :D
    öğrenci kartı nerden çıkyı ya, işte akbili soracaktım. akbili okul veriyor, siz gidip neden çıkardınız?
    Akbili eylülde vereceklerini söylediler. Benimde ihtiyacım oluyor arada hazır yolumun üstüyken çıkarttım bende :)) 2 dk'da verdiler akbili

Sabah metrobüse gidiş dönüş 7 tl verdim, çok koydu bana

• fotoğraf?
  • 1.sınıflar ders seçimini internetten mi yapıcak ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    1 tane istiyorlar. Tarayıp geri iade ediyorlar fotoyu

• quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Kayıt oldum bu gün. O kadar belge hazırladım, insan Allah için bir bakar ya. Sadece diploma, 3 foto ve kimlik istedi, verdim. Bana öğrenci belgemi verdi, bir kağıt imzalattı, hayırlı olsun deyip gönderdi. Bu kadar. Bu olay 30 sn bile sürmedi hatta çıkmadan bu kadar mı diye sordum güldüler

başka üniversitelerde öğrenci kartını vermişler. bizde ne zaman verecekler bir bilginiz var mı?
    bende yarın gideceğim kayda.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.