Şimdi Ara

# DH Marmara Üniversitesi Topluluğu # (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.187
Cevap
34
Favori
58.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neden_acıklanmıyor

quote:

Orijinalden alıntı: mevlana torunu

quote:

Konuyu canlandıralım bugun kayıt yapanlar anlatabilir mi nasıl işliyor sistem

gidiyorsun her bolumun ayri ayri standi var..kendi bolumune gidiyorsun belgeleri veriyorsun sana iki ogrenci belgesi veriyor birde imza atiyorsun he birde tc ni soyluyorsun blgisayara kayit ediyor ..bitti 😄😄😄
    dedim ogrenci karti onun icin bir sey demediler bize dedi ordaki gorevli

Benim arkadaşlar akbil falan çıkartmış hocam siz akbili naptınız?

ben yapmadim daha nerden yapmislarr acaba 😊😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• neden_acıklanmıyor N kullanıcısına yanıt
    ya oluşturdukları şifre ile giriş yapıyorum girmiyor meret
  • quote:

Orijinalden alıntı: corneliussezski

ya oluşturdukları şifre ile giriş yapıyorum girmiyor meret

https://posta.marun.edu.tr Öğrenciler burdan giriş yapıyor on numara olmuş ben beğendim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden_acıklanmıyor N kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, ben de burdan giriyordum https://posta.marmara.edu.tr/p/index.php bura daha iyi gibi. arayüz falan.

edit: neden marmara.edu.tr uzantılı değil de marun ya. ben marmara edu istiyorum banane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corneliussezski -- 3 Ağustos 2015; 20:57:42 >
  • e devlet kaydı yaptıranlar durum nedir? okula gitmiyoruz dimi?
  • Okulun baslama tarihi nedir arkadaslar. Birde okul numarasini nerden ogrenebiliriz? Yardimci olursaniz sevinirm

• kayıt ne kadar suruyor peki
    birde bys de foto degisirsek bi sorun olur mu acaba osymde foto baska falan diye
    o degisilen foto ogrenci kimligine mi geciyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tağaneer

Okulun baslama tarihi nedir arkadaslar. Birde okul numarasini nerden ogrenebiliriz? Yardimci olursaniz sevinirm

https://bys.marmara.edu.tr/v2/Account/Login Adresinden ilk şifre oluştur sonra bilgilerini gir kullanıcı adı olarak numaranı veriyor

• Ben de Marmaralıyım, hukuk 1.öğretim

• Keşke e devletten yapsaymışım diyorum kadına kağıtları veriyorsunuz bi imza bitti kayıt sıra falanda yoktu

• Arkadaşlar erkekler nerede kalıyor kalacak yer ayarladınız mı? Bir de yurtların falan standları var mı kampüste?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Keşke e devletten yapsaymışım diyorum kadına kağıtları veriyorsunuz bi imza bitti kayıt sıra falanda yoktu

Başka sehirde olmama ragmen on kayit ile birlikte 7 8 dkda hallettim.cidden çok büyük nimet e devlet.üstüne bide universite ogrenci islerini aradim tcmi verdim kaydiniz yapilmis dedi oh kebap

• İster istemez sistemde hata olur diye tereddüt ediyordum. Üniversiteden mail de geldi kendimi mutlu sona ulaşmış gibi hissediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodentia

Arkadaşlar erkekler nerede kalıyor kalacak yer ayarladınız mı? Bir de yurtların falan standları var mı kampüste?

Kayit gunlerinde goztepe kampusunun onunde tonla yurt stabdi oluyo hocam
    Kyk erkek yurdu altunzadede diye biliyorum
    Kizlarin ki kampusun yaninda hatta icinde

• quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

Iktisat tr 1.ogretimim
    Beyler akademik takvime baktim da 14 eylul baslangic diyor guz yariyili icin.ben ne hayallerle gelmistim universite dedigin biraz gec baslar :(

bu arada iktisat icin istege bagli hazirlik yokmus o kadar bolume varken iktisata ing hazirlik olmamasi buyuk kusur

Hocam hayırlı olsun. Benimde iktisat 1.öğretim.

• quote:

Orijinalden alıntı: faatihb

quote:

Iktisat tr 1.ogretimim
    Beyler akademik takvime baktim da 14 eylul baslangic diyor guz yariyili icin.ben ne hayallerle gelmistim universite dedigin biraz gec baslar :(

bu arada iktisat icin istege bagli hazirlik yokmus o kadar bolume varken iktisata ing hazirlik olmamasi buyuk kusur

Sana da hayirli olsun hocam kısmet olur tanisiriz belki de

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faatihb

quote:

Iktisat tr 1.ogretimim

Sana da hayirli olsun hocam kısmet olur tanisiriz belki de

Kısmet

• Arkadaşlar çıkıcam birazdan kayıt olmaya gidicem. Var mı bugün orada olacak olan, tanışırız :))

• arkadaşlar mail geldi, kesin kaydınız gerçekleşti diye. gelmenize gerek yok yazıyordu ama benim için rahat etmedi. ne bilim belki kayıt olmamışımdır, kayıt olurken bilgileri(diploma no, notu) yanlış girmişimdir diye korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: corneliussezski

arkadaşlar mail geldi, kesin kaydınız gerçekleşti diye. gelmenize gerek yok yazıyordu ama benim için rahat etmedi. ne bilim belki kayıt olmamışımdır, kayıt olurken bilgileri(diploma no, notu) yanlış girmişimdir diye korkuyorum

Okb belirtileri hocam

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.