Şimdi Ara

# DH Marmara Üniversitesi Topluluğu # (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.187
Cevap
34
Favori
58.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Karışık değil hocam. Bölümün Türkçe olanların yani benim gibi, zorunlu ingilizcd dersi var haftada 2 saat. Ama onun için de sınav yapmışlar o sınavı geçersen sene içindeki zorunlu ingilizce dersinden muaf oluyorsun. 50 soruluk test yapıyorlar yanlış hatırlamıyorsam. Ben girdim muaf oldum.

Hazırlıta ise Avril'in anlattığı gibi her şey :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi forumlar ahali. Kayıt şeysini halletmeye çalışıyorum ama beceremedim sanırım. İlk olarak E-Devlet'ten Üniversite E-Kayıt şeysini hallettim. Ardından Marmara'nın sitesinden Ön Kayıt işlemlerini halletmek istediğimde Ön Kayıt tarihlerini kontrol ediniz hatasını alıyorum. Bir de Kılavuzda şöyle bir şey yazıyor ;E-Devlet üzerinden herhangi bir hata nedeniyle kayıt yaptıramayan adaylarımız bireysel kayıt yaptırabilir. Ne yani şimdi benim okula gitmeme gerek yok mu kayıt için? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
  • Yigilante kullanıcısına yanıt
    Ön kayıtta ben de aynı hatayı alıyorum. E-devlet'ten kaydı yaptırdıktan sonra üniversiteye gitmeye gerek yok.

E-devlet üzerinden kayıt yaptırmış olan adayların
    Üniversitemize herhangi bir belge teslim etmelerine gerek yoktur.

Kılavuzda böyle yazıyor.
  • Öncelikle herkese bölümleri hayırlı olsun. Ben tarih bölümü kazandım, görüyorum ki sözel sayısı bile az buralarda :)

Neyse, ön kayıtta sorun yaşıyorum yardımcı olabilecek var mı ? Bilgileri eksiksiz girmeme rağmen "İşleminizin gerçekleşmesi için sayfadaki tüm bilgileri eksiksiz ve hatasız giriniz!" hatası ile karşılaşıyorum. Diploma puanı vs. her şey doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmerC.

Öncelikle herkese bölümleri hayırlı olsun. Ben tarih bölümü kazandım, görüyorum ki sözel sayısı bile az buralarda :)

Neyse, ön kayıtta sorun yaşıyorum yardımcı olabilecek var mı ? Bilgileri eksiksiz girmeme rağmen "İşleminizin gerçekleşmesi için sayfadaki tüm bilgileri eksiksiz ve hatasız giriniz!" hatası ile karşılaşıyorum. Diploma puanı vs. her şey doğru.

Aynı sorun bende de var
  • anltgl A kullanıcısına yanıt
    Genel bir sorun var sanırım, neyse bekleyeceğiz galiba.
  • Arkadaşlar ön kayıtların ilk günü olduğu için problemler olması normal. Yarın tekrar deneyin, eğer gene aynı problemle karşılaşırsanız öğrenci işlerini arayın.

• Det.Harvey Bullock kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Artık yarın halledeceğiz.
  • Ben giriş bile yapamıyorum şuan. Yarın düzelir inşallah.
  • Şimdi bir kez daha denedim, hata aldığım kısmı geçtim. Yeterlilik ve Muafiyet kısmındayım, bu kez kaydet dediğimde "Sms ile bilgilendirme seçeneklerinden birini seç" tarzında bir yazı çıkıyor. Ancak öyle bir seçenek sunulmamış sayfada. Genel sorunlar var, umarım halledilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmerC.

Şimdi bir kez daha denedim, hata aldığım kısmı geçtim. Yeterlilik ve Muafiyet kısmındayım, bu kez kaydet dediğimde "Sms ile bilgilendirme seçeneklerinden birini seç" tarzında bir yazı çıkıyor. Ancak öyle bir seçenek sunulmamış sayfada. Genel sorunlar var, umarım halledilir.

Halledilir, merak etmeyin.

Bu arada tüm arkadaşlara duyurulur,

Kampüs Kart Dağıtım İşlemleri

-2016-ÖSYS Yerleştirme Sonucuna göre ve lisansüstü öğrenci alımı ile Üniversitemize yerleşen tüm öğrencilerimizin kampüs kartları(Öğrenci kimlik kartları) 19.09.2016-30.09.2016 tarihleri arasında bağlı bulundukları birimin bulunduğu yerleşkede dağıtılacaktır.
    -Kampüs kartların teslim edilebilmesi için kimlik fotokopisi ve kimliğin aslının bulundurulması zorunludur.
    -Orta Doğu ve İslam Ülkeleri Araştırmaları Enstitüsü öğrencilerinin kartları 19.09.2016-20.09.2016 tarihlerinde Sultanahmet Yerleşkesinde, 21.09.2016-30.09.2016 tarihleri arasında Göztepe Yerleşkesinde dağıtılacaktır.

• Gençler desteğe mesaj attım ve "Gerekli düzeltmeler yapılıyor. ilerleyen sürelerde tekrar deneyiniz lütfen. iyi günler." şeklinde cevap verdiler. Daha vakit var telaşa da gerek yok.
  • Arkadaşlar bu hata marmaranın size hoşgeldin deme şekli.

İster internetten, ister bireysel ne yaparsanız yapın çoğu işlemde hata olur ama sonunda düzeltilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomasson85 -- 12 Ağustos 2016; 19:50:03 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaydı tamamladım sonunda. Bu arada önce e devlet kaydını yaptım sonrasında ön kayıt işlemini yaptım. Sorun olur mu acaba?

• Sistem düzeltilmiş arkadaşlar telefondan denedim işleminiz tamamlandı dedi hata vermedi, hadi hayırlı olsun

• ÖmerC. Ö kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şekilde yaptım
  • e-devletten kaydımı yaptım. Ön kayıtta hala problem var. Kesin Kayıt Tarihi Belirtilmemiş diyor giriş yapmayı deneyince. Herkes halletmiş bende niye böyle anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHeaven

e-devletten kaydımı yaptım. Ön kayıtta hala problem var. Kesin Kayıt Tarihi Belirtilmemiş diyor giriş yapmayı deneyince. Herkes halletmiş bende niye böyle anlayamadım.

Telaş yapmayın, yarına kadar bekleyin olmazsa öğrenci işlerini arayın.

• ÖmerC. Ö kullanıcısına yanıt
    Oo hocam hayırlı olsun. Bende tarih bölümündeyim varsa bir sorunuz seve seve cevaplarım :))

• Gençler okulda hazırlık okumuş olan var mı bir yakınım kazandı da ingilizcesi iyi değil sizce okuduğuna değer mi?
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.