Şimdi Ara

# DH Marmara Üniversitesi Topluluğu # (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.187
Cevap
34
Favori
58.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Orijinalden alıntı: Det.Harvey Bullock

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

aga hiç mi halkla ilişkiler yazan olmaz yaw koskoca forumda

Geçen sene de sadece sen vardın galiba aga. Şans

valla ya 1 tane sınıf arkadaşım cıktı buradan daha yok

İlk Halkla İlişkiler üyemizi sana yönlendireceğim aga rahat ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bu yıl hiç Hukuk gelmiyor, geçen yıl çok vardı.

Ben geldim hocam . Hukuk i.ö.
    Sizin de mi hukuk ?

• anltgl A kullanıcısına yanıt
    Öğrenci işlerine sormamızda fayda var :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Economics.

quote:

Bu yıl hiç Hukuk gelmiyor, geçen yıl çok vardı.

Ben geldim hocam . Hukuk i.ö.
    Sizin de mi hukuk ?

2.sınıf Hukukum evet. Hayırlı olsun.

• Bu okula sözelci gelmemiş bu sene galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Bu okula sözelci gelmemiş bu sene galiba

çıtayı yüksek tutuyoruz biz o zaman boşver

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar marmara gazetecilik okuyacağım ben de.İlk sene malum göztepede olacağım fakat iletişim fakültesinin nişantaşından göztepeye taşınacağı dedikoduları doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: capito13

Arkadaşlar merhabalar marmara gazetecilik okuyacağım ben de.İlk sene malum göztepede olacağım fakat iletişim fakültesinin nişantaşından göztepeye taşınacağı dedikoduları doğru mudur?

Göztepe kampüsü dışında ki çoğu fakülteler için aynı dedikodular ortalıkta dolanıyor. Hangisi doğru hangisi yanlış çoğu kişi bilmiyor.
    Haydarpaşa kampüsü başka bir üniversiteye verileceği için en büyük aday hukuk fakültesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • capito13 kullanıcısına yanıt
    Oo sözelci hayırlı olsun hocam :D

Bizim hoca bana iletişim kesin olarak göstepeye gelecek ama zamanı belli değil dedi. İnşaat halindeki bina tamamlansın hukuk ile gelirsiniz büyük ihtimalle

• PDR kazanan gençler...hoşgeldiniz Sorularınız varsa yazabilirsiniz.
  • A D M I R A L kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevaplar için.Sanırım nişantaşını görme fırsatım olacak fakat okulu göztepede bitiricem :D Bu arada hazırlık sınıfları için sınav varmış 6 eylülde daha önce bu sınava giren tecrübelerini aktarabilecekler var mı?
  • capito13 kullanıcısına yanıt
    Avril<3 girdi hocam ona bir sorun isterseniz kendisi de iletişim fakültesindedir bu sene çok şükür geçti hazırlığı

• Ön kayıt yapmaya calısıyorum sistemde kaydiniz bulunamadı diyo ama e devletten kesin kaydi yapabiliyorum ben bisey anlamadim bu isten. Marmara siyaset bilimi ve uluslararası iliskiler(ingilizce)yi kazandim bu arada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasimkuzi K kullanıcısına yanıt
    Sabah açılır ön kayıt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Avril<3 girdi hocam ona bir sorun isterseniz kendisi de iletişim fakültesindedir bu sene çok şükür geçti hazırlığı

eyv sağolasın

hazırlık muafiyet sınavı çok zor değil ingilizcen orta seviye ise kelime çalış yeter benim ingilizcem yoktu okudum. şöyle söyleyeyim lisede iyi ingilizce görmüş birisi geçebilir kelime bilgisine bakıyor.

Listening,Writing,Reading,Speaking var.

yabancı dizi film izliyorsan altyazılı listening kolay geçer.
    writing en zoru gramere dikkat ediyorlar. advanced-disadvanced ve opinion essay bilmen gerekiyor.
    reading güzel ne çok zor ne cok kolay.
    speakingde karşıdaki hocaya bağlı bazısı heycanlandırıyor bazısı yatıştırıp şakımanı sağlıyor

• anladım çok teşekkür ederim cevap için.Fakat benim bölümümde eğitim dili en az %30 ingilizce ve kılavuzda hazırlık sınıfının zorunlu olduğu yazıyor sanırım muafiyet değil yeterlilik sınavına gireceğim.Bu arada hazırlık sınıfı zorlayıcı mıydı?
  • quote:

anladım çok teşekkür ederim cevap için.Fakat benim bölümümde eğitim dili en az %30 ingilizce ve kılavuzda hazırlık sınıfının zorunlu olduğu yazıyor sanırım muafiyet değil yeterlilik sınavına gireceğim.Bu arada hazırlık sınıfı zorlayıcı mıydı?

iletişimdekilerin çoğu %30 ingilizce benimki de öyleydi halkla ilişkiler okuyorum. zorunlu hazırlık tabi ama muafiyet sınavını geçersen okumuyorsun. ayrıca muafiyet yeterlilik aynı şey hocam ister muafiyet de ister yeterlilik ben o anlamda dedim klavuzda başka bişey yazıyorsa bilemem

Hazırlık sınıfı zorlayıcı değil ingilizceyi seviyorsan ama tabi ingilizcesi kötü olanları görünce korkuyorsun lan bende kalırsam gibisinden. bir arkadaşım var mesela 1 sene okumuş hazırlık kalmış sonra sınavlara giriyordu diğer sene geçmek için en son gördüğümde onu da kazanamamıştı 2 sene öyle gitti.Bir sürü var böyle bide sene ortasında yeterlilik sınavı var giriyorsun başarılı olursan 1.sınıfın 2.dönem derslerini seçip başlıyorsun bölümüne.

• bu senenin kılavuzunda türkçe bölüm okuyacakların zorunlu yabancı dil derslerinden muafiyet sınavına alınacakları, ingilizce ve en az %30 ing olan bölümler içinse zorunlu hazırlıkta sınıfların belirlenmesi için yeterlilik sınavına girmesi gerekiyor diyor durumlar karışık sanırım biraz :D tekrardan çok teşekkür ederim cevaplar için kayıta gidince göreceğiz neler olacağını
  • quote:

bu senenin kılavuzunda türkçe bölüm okuyacakların zorunlu yabancı dil derslerinden muafiyet sınavına alınacakları, ingilizce ve en az %30 ing olan bölümler içinse zorunlu hazırlıkta sınıfların belirlenmesi için yeterlilik sınavına girmesi gerekiyor diyor durumlar karışık sanırım biraz :D tekrardan çok teşekkür ederim cevaplar için kayıta gidince göreceğiz neler olacağını

rica ederim.
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.