Şimdi Ara

DH MARMARALILAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
6.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH MARMARALILAR

(En Son Oy Tarihi: 17.7.2017)
Giriş

Tekirdağ kırmızı
  • benide ekle bilecik!
  • <<<<ikinizde eklediniz<<<<<<

@snsnc kardeş bir renk seçermisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 8 Eylül 2006; 12:36:03 >
  • Hocam benide eklermisiniz. Mekanım Marmara Adası.

Rengim Turuncu.
  • tabiki listeye eklendin
  • Marmara Adası'nın Resmi (Cennettepe Bölgesinden Çekilmiştir.)

DH MARMARALILAR
  • güzel resimmiş beyler bayanlar herkes bundan sonra oturduğu yerin resmini koysun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 8 Eylül 2006; 22:31:18 >
  • ekle bakalım dostum g o paşa
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

ekle bakalım dostum g o paşa

tabiki dostum ama bir renk seç
  • renk seçmekle mi gececek bütün muhabbet
  • kardeş konu açıyorum ama katılan yokki ben buraya sizi süs olsun diye eklemedim lütfen sizde başı boş bırakmayın konuyu herşeyi benden de beklemeyin ben açıyorum konu ama katılan yok
  • buyrun oturduğum ilçenin bilgileri ve birde vessikalık resmi almak isteyen varsa bir indirim yaparız artık başlık parasında

buda belediye başkanımızın bir resmi o satılık değildir

DH MARMARALILAR

körfez belediye başkanı:
    Yunus Pehlivan

KÖRFEZ BELEDİYESİ TARİHÇESİ

Körfez, Kocaeli’nin 6 ilçesinden biri olup, son nüfus sayımına göre nüfusu 107.058’dir. İlçe merkezinin nüfusu ise, 83.174’tür. 15 adet köyü, 11 adet mahallesi ve 865 adet cadde ve sokağı vardır.

Denize 13.500 metre kıyısı ve çok eski tarihe sahip olan ilçemiz tarih içerisinde; brunga, Grünge, brunca, Satryas gibi isimleri taşıdıktan sonra 1420 yıllarında Türklerin eline geçmesiyle, yarım kalmış konut yerlerinde oluşmasından dolayı Yarımca ismini almıştır. 27.05.1964 yılında belediye teşkilatının kurulmasıyla çalışmalarına başlamış ve son olarak da 1987 yılında Körfez ismini alarak ilçe olmuştur.

Bölgeye sanayi gelene kadar uğraş olarak (sebze, meyve) bahçıvanlığı ve tarımı seçen yöre halkı 1950’li yıllarda başlayan ve hızlanan sanayileşme sonucu, Körfez’de tüten ve yükselen fabrika bacalarının çoğalmasıyla halkın geçim kaynağı hemen hemen sanayiye kaymış durumdadır. Artık ilçemiz kirazıyla ve sanayisiyle tanınır hale gelmiştir.

Şimdilerde kiraz üretimi Yukarı Yarımca’nın dağlık bölgelerinde yetiştirilmektedir. İlçemiz, toprak, hava, su, ulaşım bakımından uygunluğu endüstriyel alanda gelişmenin nedenleri olmuş, bunun sonucunda kırsal, durgun yaşamdan hızla planlı bir şehirleşmeye gidilmiştir.

Körfez İlçemizden; TEM Otoyolu, D-100 Karayolu ve Demiryolu geçmektedir. Karayollarının İlçemiz boyunca uzunluğu 10,000 metreyi bulmaktadır. Deniz ulaşımı da bulunmaktadır.

Körfez ilçemizde denize açık; rıhtım, iskele ve gezi yerleri bulunmakta, turistik Deniz Köşkü ve Sahil Çay bahçeleri halkımıza çağdaş hizmetler sunmaktadır. Tütünçiftlik Fener Gölü çevre düzenlemesi kapsamında Uluslararası standartlara (Formula yarışlarının da yapılabildiği) uygun oto yarış pisti, yapay göl, halka açık 3 km’lik kıyı bandı ve parklar halkın hizmetindedir. Yine Yarımca’da bulunan Açık Hava Tiyatrosu 12.000 m2’lik alanda 5000 kişilik antik üslup ile kültür faaliyetlerinde büyük hizmet vermektedir.

Yarımca 1950 yılından bu yana sağlanan endüstri ve yol olanakları ile büyük bir kent olmaya yüz tuttu. Yeşili,mavi körfezi temiz havası ve bağları sanayinin gücüne yenilen Körfez, değerlerini ayakta tutmanın çabasını yaşamaktadır.

İlk kez 1964 yılında Yarımca adıyla kurulan belediye örgütü 1987 yılında ilçe statüsüne kavuşarak Körfez Belediyesi adını almıştır. Körfez'de sanayinin yerleşim yerleriyle iç içe girmesi büyük tehlikelere neden olurken özellikle TÜPRAŞ yangınları, halkımızın güvenliğini tehdit eder duruma gelmiştir.

burdanda kocaeliyi izlioz buyrun izleyin tıkla

buda sitesi tıkla

buda resim

DH MARMARALILAR

icraat sırası sizde sizdende böyle çalışmalar bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 8 Eylül 2006; 22:57:44 >

• yeterki sen iste bea

up
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manero

yeterki sen iste bea

up

baba büyüksünnnn
  • bende İstanbuldayım lütfen eklermisiniz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: gençibraam

bende İstanbuldayım lütfen eklermisiniz??

tabiki dostum mutlulukla
  • Arkadaşlar imzaya koymak için
     DH MARMARALILAR

bunu yaptım ama beğenecekmisiniz bilmiyorum. Zamanı olupta uğraşırım diyenleride bekliyoruz.
    Bu arada sevgili kardeşim @orbjk böyle bir girişimde bulunduğum için umarım kızmamışsındır.
    Müsade almadan imzama eklemiyim dedim. Eğer uygundur diyorsanız bunu koyalım...
    Link bu:https://store.donanimhaber.com/37/fa/02/37fa02aa278597ac663bbdde38af1b43.jpg

Buda biraz büyük hali...
     DH MARMARALILAR

• bence fevkalade bende yeni bir imza yapacaktım benim yaptığımdaki Marmara Bölgesi'nin işareti biraz kötü olmuştu bu harika olmuş çok teşekkür ediyorum ve yeni imzamız olrk kabul ediyorum

artık baktıkca seni hatırlarız seni ve 2 3 kardeşimi ilk msj ıma eklicem katkılarınızdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 9 Eylül 2006; 9:58:59 >
  • işte yeni bir rekabet üyeler arasında olacak oylamada Marmara Bölgesi'nde hangi takımın taraftarı daha fazla olduğunu belirleyeceğiz buyrun meydan buyrun seçenekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 9 Eylül 2006; 16:42:49 >
  • msnden cezalı arkiler de üyeolmak istiyor birincisi eagle ikincisi goxel54 listemize eklenmiştir bilginize
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.