Şimdi Ara

DH MARMARALILAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
6.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH MARMARALILAR

(En Son Oy Tarihi: 17.7.2017)
Giriş
  • Merhaba.Her ilin bölgenin grubu açıldı.Marmara eksik kaldı.Can sıkıntısı nelere kadir.

RADYO MARMARA TIKLA DİNLE

İmza linki ölmüş.Yeni birtane yapıcam yakın zamanda.
     DH MARMARALILAR

DH MARMARALILAR

ÜYE LİSTESİ

ORBJK

MANERO

ASPCİ

CANN®

SİNANATESH

KEREM17

EOZDENİZ1907

HHCİHAN

ANTHİS

ELECTRA

NERAZZURİ

BORAAA

:::SpyNet:::

JOHNBJK

C@NEER

SNSNC

EAGLE_EAGLE

COMENNİAS

FORİOUS

GENÇİBRAAM

GOXEL54

ATTENTİON!CENQ

SONNER22

RADYASYO_N

ATİYBA

ByMsKN

|MYT|YoK

PEÇİTO

COOL_RECEP

TÜMERMETİN

GANEA

DEJ@WU

İMPOSSİBLE İS NOTİHNG!

RİETVELD

snsnc

Turk_Oyuncu

DreqLex

Brooklyn

DaRk ChAos

ecasa_69

senamss

Brooklyn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 20 Ağustos 2009; 18:37:54 >

• benide eklermisin o listeye.

siyah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 4 Eylül 2006; 21:15:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manero

benide eklermisin o listeye.

gruba hoşgeldin listeye eklendin
  • bni de ekler msin?
    kocaeli
    siyah-beyaz (harf harf olursa sewinirim, olmaz ya da uraşamam dersen siyah yap arkadaşım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aspci

bni de ekler msin?
    kocaeli
    siyah-beyaz (harf harf olursa sewinirim, olmaz ya da uraşamam dersen siyah yap arkadaşım)

ooo hemşerim bende kocaelindenim körfezden ve renk neden olmasın ne de olsa beşiktaşımız
  • yalnız beyazlar gözükmüyor sırf siyah yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: orbjk

quote:

bni de ekler msin?
    kocaeli

ooo hemşerim bende kocaelindenim körfezden ve renk neden olmasın ne de olsa beşiktaşımız

ben de karamürselden
    bu arada harflerimin bazıları gözükmüo
    kalın ve siyah yap istersen,beyazlar arada kaynamış, a p i olmuş:D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [DH] MALATYALILAR Grubu ###
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaşlar TÜRKİYE'mizin güzide bölgesi olan MARMARA BÖLGESİ'ni DH da bir grup haline getirdim

iyi yaptın. gerçekten çok ihtiyacımız vardı buna...

bana artık gına geldi bu grup konularından. canı sıkılan grup kurmaya başladı. konu dışındaki konulara bakıyorum yarısı bunlarla dolu. bence modlar tarafından bi düzenleme getirilmesi lazım bu duruma

not:tepkim şahsi değil.üstüne alınma yani
  • beni de ekle kocaelidenim bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs

quote:

arkadaşlar TÜRKİYE'mizin güzide bölgesi olan MARMARA BÖLGESİ'ni DH da bir grup haline getirdim

iyi yaptın. gerçekten çok ihtiyacımız vardı buna...

bana artık gına geldi bu grup konularından. canı sıkılan grup kurmaya başladı. konu dışındaki konulara bakıyorum yarısı bunlarla dolu. bence modlar tarafından bi düzenleme getirilmesi lazım bu duruma

o senin fikrin arkadaşım renkler ve zevkler tartışılamaz

not:tepkim şahsi değil.üstüne alınma yani
  • quote:

quote:

quote:

bni de ekler msin?
    kocaeli

ben de karamürselden
    bu arada harflerimin bazıları gözükmüo
    kalın ve siyah yap istersen,beyazlar arada kaynamış, a p i olmuş:D

şimdi de aspi olmuş:S baya uraştırdım ya:(

• quote:

Orjinalden alıntı: cann®

beni de ekle kocaelidenim bende

eklenmeden önce bir renk seç arkadaşım ve kocaelinin neresinden?
  • ehhehehe grup Ankara'nın karşısına İstanbul olarak çıkamadınız Marmara olarak mı çıkmaya çalışıyorsunuz?

(alınganlık yapan arkadaşları alınlarından, kelleri de kelinden öpüyorum)
  • kocaeli karamürsel yeşil
  • quote:

Orjinalden alıntı: un.real

ehhehehe grup Ankara'nın karşısına İstanbul olarak çıkamadınız Marmara olarak mı çıkmaya çalışıyorsunuz?

(alınganlık yapan arkadaşları alınlarından, kelleri de kelinden öpüyorum)

dostum grup istanbul var
  • bu arada benim nickimde iki tane n harfi var
  • bende bende istanbul-tekirdag-kırklareli tam marmaralıyım ben ehueh
  • benide ekleyin Çanakkale siyah
  • Marmara Bölgesi
    Marmara Bölgesi, Balkan Yarımadası ile Anadolu arasın da bir geçiş alanı oluşturur. Avrupa ve Asya bu bölgede birbirine bağlanır. Yaklaşık 67.000 km2lik yüzölçümüyle ülke yüzeyinin %8,5'ini kaplar. Adını bütünüyle toprakları içinde kalan ve boğazlar aracılığıyla Karadeniz ve Ege Denizi'ne açılan aynı adlı iç denizden alır. Ege kıyıları açığında yer alan Bozcaada ve Gökçeada (ımroz) da Marmara Bölgesi alanına girmektedir.

Marmara Bölgesi doğuda Karadeniz ve İç Anadolu Bölgeleri, güneyde Ege Bölgesi, kuzeybatıda da Yunanistan ve Bulgaristan ile çevrilidir. Diğer bölgelerde olduğu gibi, Marmara Bölgesi'nin sınırları da her yerde il sınırlarına uymaz. Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli ve Yalova illeri bütünüyle bölge sınırları içindedir. Sakarya, Bilecik, Bursa, Balıkesir ve Çanakkale illerinin bazı toprakları ise Ege ve Karadeniz Bölgelerinin sınırları içinde yer alır.

Marmara Bölgesi'nin halkı geçimini sanayi, ticaret, turizm ve tarımdan sağlar. Türkiye'nin başlıca sanayi bölgesidir. Bölgedeki en gelişmiş sanayi alanı İstanbul-Bursa-İzmit eksenidir. İlkçağ'dan beri önemli bir ticaret merkezi olan ve kıtalararası ulaşım yolları üzerinde bulunan İstanbul, bölgeye ülke çapında bir üstünlük sağlar. Bölgenin diğer yörelerinde de yaygın sanayi faaliyetlerine rastlanır. ıretilen başlıca sanayi malları arasında işlenmiş gıda, dokuma, hazır giyim, çimento, kağıt, petrokimya ürünleri, beyaz eşya, gemi ve yat sayılabilir.

Bölgede aynı zamanda tarım da çeşitlenmiştir. Ekili alanların yaklaşık yarısı buğday tarlalarından oluşur. Buğdayı şekerpancarı, mısır ve ayçiçeği üretimi izler. Türkiye'nin ayçiçeği üretiminin yaklaşık %73'ünü, mısır üretiminin yaklaşık %30'unu gerçekleştiren bölgenin sebze ve meyve üretimi de önemli bir miktarı bulur. Mısır üretiminde Karadeniz Bölgesi'nden sonra ikinci sırada yer alan bölge, zeytin üretiminde de Ege Bölgesini izler. Sofralık Gemlik zeytinleri ünlüdür. Bağcılık konusunda da gelişmiş olan bölgede, Tekirdağ, Şarköy, Mürefte, Avşa ve Bozcaada üzüm ve şarap larıyla tanınır.

DH MARMARALILAR

Yıldız Sarayı, Harem Kapısı, İstanbul

okuma zahmetine katlanıp okuduğunuz için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 4 Eylül 2006; 22:03:09 >

• Kocaeli - Karamürsel
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.