Şimdi Ara

DH+ Mart Sayısı Yayında! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ee bari pdf filan yapsanızda pc de okuyabilsek

• quote:

Orijinalden alıntı: DubSteq

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Android mi...o ne la...Sonra millet diyor ki niye her uygulama-oyun önce ios a çıkıyor..niye olacak androidi 500 modele uyarlamak var, ios u birkaç modele....anlayamazsınız....

IOS'cunun havası da bir başkaymış.Sanki Windows-Linux her bir bisayar için ayrı ayrı optimize ediliyor. Daha dün yazdığım android uygulamasını bugün her telefonda çalıştırabiliyorum. Herhangi bir optimizasyon yapmadım.

Tamam.
  • Bilgisayara indirip okuyamadım sa neyleyim senin dergini derdini beaa.

• Ben dijital falan anlamam getirin dergi olarak satın alalım.

• içeriği full android olan, ama yalnızca ipad için çıkan dijital dergi mi olur muş, editör şakası bu.

çok komikti güldük bitti,
    e hadi haberi kaldırın artık.
  • Madem ücretsiz "export to PDF" deyip buraya yüklemek çok mu zor? Değil. Sadece iOS'a yükleyip Android'i kötülemek DH için zor mu zor? Değil.

• donanımhaber in en büyük ayıbı andrid e niye yok yapamıyormusunuz cidden ayıp birde çıktı diye yayın yapıyorsunuz hakaret gibi

• Android e istiyoruz lutfen teknoloji sever dh ekibi.

• itunes den para alıyorlardır bunlar

• android'te sıkıntı varsa en azından pdf istiyoruz.

• En son DH+ ile ilgili olarak sunulan videoda; Google Play'e bu ay(şubat ayı) içinde geleceğini söylemişti Gün Oksay..

Anlşıllan yetiştirilemedi, ancak çıkmasını, Android markette olmasını dört gözle bekliyoruz. :)

• Apple kullananlar : "bizede mi menü ?"

• Derginin Android versiyonunun gelmesini heyecanla bekliyoruz. Tabi umarım markete ocak, şubat, mart sayılarıyla birlikte gelir.
  • Hadi androidi geçtim . Pc ye çıkmaması çok tuhaf bir olay olmuş pdf şeklinde yapın işte herkez okuyabilsin.

• Hızlı bir şekilde bence android ede çıkmalı hiç olmadı PDF olarak sunulmalı

• Arkadaşlar MWC de tanıtılan cihazların hemen hepsi android cihazlardı apple neredeyse ürün anıtmadı bu nedenle android ağırlıklı olması gayet doğal. Ayrıca apple kullanıcısı android haberleri, bilgileri almayacakmı ıphone kullanıcısı kullandığı cihaz gibi kapalı sistemmi olacak dış dünyadan izole mi olacak androidle ilgili şeyler okuyunki sisteminizin(ios) empoze etmeye çalıştığı kalıba girmeyin :D

ama evet en kısa sürede android içinde istiyoruz artık :D

• Yahu bu insanlar daha fazla kişiye ulaşmak, daha fazla insan tarafından okunmak istemezler mi? Sanki 13 senedir bu dergi vardı da şimdi Android'den kaldırılmış gibi davranıyorsunuz.

Adım adım geliştirme yapılıyor belli ki. Zaten Android'e de çıkacağını birçok defa söylediler. Biraz daha sabır...
  • telefon üreticileri tüketicileri dinlememekle sürekli eleştiriyorsunuz ama o kadar kişi burada bu dergiyi PC ve android için de gelsin isteklerini göz ardı ediyorsunuz..bu ne yaman çelişkidir anlamadım..

• Teknoseyir de yaklaşık bir sene önce dergi çıkarmıştı, oda sadece IOS' a çıkarmıştı. Sebebini de bir video da açıklamışlardı, dünyada, yüzlerce farklı çözünürlükte ekrana sahip android cihaz olduğu için, dergiyi her çözünürlüğe göre tek tek ölçeklendirmek gerekiyor demişlerdi. Bunu derginin her sayısında yapmak çok emek ve vakit isteyen bir şey demişlerdi ama ilerleyen zamanlarda illaki çıkaracağız demişlerdi. Şuan android de teknoseyir' in dergisi var mı bilmiyorum.

• Windows Phone? :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.