ben böyle bir soruna rastlamadım, ayrıca, sevgili greatchecker,aracın olmadığı halde neden böyle bir girişimde bulundun,biede şuan hiç aracın yokmu,yoksa ne almayı düşünüyorsun?
quote:
Orjinalden alıntı: greatchecker
Arkadaşlar megane I lerde oluşan bir sorundan bahsediliyor.
Megane I lerin özellikle 2000-2001 arası üretimlerde otomatik sol ön cam motoru arızalanıyormuş. benim aracımda da böyle bir sorun olmuştu fakat kendiliğinden düzeldi Sizde de böyle bir sorun yaşandımı?
dostum bendede megane 1 vardı hiç ısınamadım lanet olsun öyle arabaya çok sorunlu bir araç.sattım focus aldım sen bi focus kullanda serilik gör her yönüyle megane dan çok üstün arabaymış
sonunda basardim
quote:
Orjinalden alıntı: reyha
İLGİNÇ BİR DURUM... BENDE DE 15000 kilometrede şeklinde bilgi var. Benim araç 2003 dynamique 1.6 16v Merak ettim sizin aracınız nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: canerkoc
quote:
ARKADAŞIM ....
BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA RENAULT, MEGANE ARAÇLARINI HER 15000 KM'DE BİR ÇAĞIRIYOR. SİZ 60000 BAKIMINI YAPTIRDIĞINIZA GÖRE 75000 BAKIMINA GİTMELİSİNİZ.
quote:
arkadslar yaa ben arabanın 70,000 bakımını yaptırcam acaba ne kadar tutuo bılgınız varmı 60,000 de herseyını yaptrmıstım genel bakımıydı yanı sımdı sadece yagı degıscek bılgınıze...
bende arabanın alınca verılen bakım kıtabı var kullanım klavuzuyla bırlıkte sayfa 11 de her 10,000 km de bir dıo nyse yaa tsk ederım genede
walla 2001 megane 1.6 16v gumus gri rxt var 15000 de bir ise bosa gıtmeyeyım ama son bkımda ya 10000 km için ya koymuslarsa kartında 70,000 de gelın dıyo yani yagı 70,000 de degısmesı lazım dıo ben bır sorayım zaten gıdınce amortısorlerıde ındırcem yeni egzozda aldım
arkadsım tabıkı focusu gecen megane goremezsın zaten onde gıdo ayrıca fordun hıcbır zaman 2. elı renault kadar iyi deıldır ayrıca ve ayrıca toyotadan cacık olmaz japonlar kamera pc v.s yapsınlar sıfır araba alıncaksa opel astradan gerısı yalandır
doğrudur,senin aracın bakımları 10.000 km.de bir,diğer arkadaşınki de 15.000km. araçlar aynı motorlar aynı olmasına karşın,bu araçlar fransada 20.000 km.de bir bakıma girer,maalesef ülkemizde yolların ve ortamın tozlu olmasyla bakım süreleri düşüktür,firmalarda zaman zaman rekabet vs. adına bu şekilde kararlar alabiliyor.bilginize.
quote:
quote:
İLGİNÇ BİR DURUM... BENDE DE 15000 kilometrede şeklinde bilgi var. Benim araç 2003 dynamique 1.6 16v Merak ettim sizin aracınız nedir?
quote:
quote:
ARKADAŞIM ....
BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA RENAULT, MEGANE ARAÇLARINI HER 15000 KM'DE BİR ÇAĞIRIYOR. SİZ 60000 BAKIMINI YAPTIRDIĞINIZA GÖRE 75000 BAKIMINA GİTMELİSİNİZ.
quote:
arkadslar yaa ben arabanın 70,000 bakımını yaptırcam acaba ne kadar tutuo bılgınız varmı 60,000 de herseyını yaptrmıstım genel bakımıydı yanı sımdı sadece yagı degıscek bılgınıze...
bende arabanın alınca verılen bakım kıtabı var kullanım klavuzuyla bırlıkte sayfa 11 de her 10,000 km de bir dıo nyse yaa tsk ederım genede
walla 2001 megane 1.6 16v gumus gri rxt var 15000 de bir ise bosa gıtmeyeyım ama son bkımda ya 10000 km için ya koymuslarsa kartında 70,000 de gelın dıyo yani yagı 70,000 de degısmesı lazım dıo ben bır sorayım zaten gıdınce amortısorlerıde ındırcem yeni egzozda aldım
ALIN SİZE MODİFİYELİ MEGANE LAR
BULDUKCA EKLERİM ARKADAŞLAR
hocam beni de alın aranıza 99 model 1.6 RTE Buz beyazı 25000 km de aranızdayım ben de artık
ya arkadaslar aranızda 70,000 veya 75000 bakımını yaptıran varmı ne kadar tutuo ben yaptırdım yag+motorun altında takoz varmıs o +işcilık = 115 ytl yaptı sizce iyimi bu fiyat 4 lt elf 5/30 yag ne kadar bilen varmı yorumlarınız beklıyorum
megane-1 lerin yağ karteri 5lt dir.
quote:
ya arkadaslar aranızda 70,000 veya 75000 bakımını yaptıran varmı ne kadar tutuo ben yaptırdım yag+motorun altında takoz varmıs o +işcilık = 115 ytl yaptı sizce iyimi bu fiyat 4 lt elf 5/30 yag ne kadar bilen varmı yorumlarınız beklıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: acu___men
megane-1 lerin yağ karteri 5lt dir.
quote:
tsk ederım yaga baktım yagda zaten 5ltr bakım fiyatı nasıl sizce yardımcı olabılırmsıınız
Arkadaşlar kısa bir aradan sonra tekrar buradayım @patronokan Arkadaşım hoşgeldin @MuRaTiNhO dostum resimler gayet güzel hoş eline sağlık
Muratinho kardes bu mudahalelerle araba iyice alcalmis Istanbul yollarinda nasil gidecek ?
ya bende alcaltıcaktım arabayı amortısorlerın patlar daha cabuk eskır dıye falan ıkna ettıler greatchecker msnde cevrımıcı olsanda su bendekı resımlerı atsam muthıs resımler var yaaa hadi
ya arkadaşlar orası öyle tabi ama sonucta modifiye aracın uzun ömürlü olması için yapılan eylem değil performans düşünülerek hareket edilen bir eylem bu yüzden böyle olanakları düşünmek lazım ama megane I sınıfndaki aracları modifiyeli haliyle tanımayacaktır performans konusunda
ya olede murathınyom arabayı cok sevdıgım için kıyamadım yaa napiiimm
performansin artacagi kesin ama araba gunluk kullanim ihtiyacina cevap veremez hale gelecek bu is, tuzu kuru adamlara uyar onlar da 'hafta sonu arabasi', ya da 'yaris arabasi' olarak kullanabilirler. biz, servis parasini bile dert ediyoruz selamlar
BU YAKIŞIKLI DA BENİMKİ....
Güzel araç kazasız belasız
Evet aracın çok güzel reyha kazasız belasız kullan