Şimdi Ara

[DH]-------------Megane I Kulübü-------------[98-04] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.148
Cevap
26
Favori
750.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu resimdeki devir göstergesinin altındaki (ekran) ne?? Vites göstergesimi

[DH]-------------Megane I Kulübü-------------[98-04]
  • Bundada var
    Ben böyle bişeyi hiç görmemiştim

Ama sadece otomatik üst donanımlarda var. 1. resim 2003 Dynamique 2.resim 2002 RXi
  • Kusura bakmayın flood yapıyorum ama
    Ben bunu hiç bilmiyordum RXT 2001 buda:

Arkadaşlar bu vitesi mi gösteriyor çünkü manuellerde yok eminim

• nasıl??? indircem yaaa karar verdım
  • yukarıda sorulan araçların hepside otomatik vites olduğu için vitesin göstergesi olabilir.
  • gule gule kullan Reyha
    temize gorunuyor, masallah
  • arkadaşlar o gösterge otomatik viteslerde var sadece otomativ vites göstergesi
  • yaw arkadaslar, gecen kis ters bir duruma denk geldi
    karli havada silecek on camimi epey cizdi
    acikcasi bu cam masrafi gozumde buyuyor
    cikma sordu, bizim megane'lara cikma cam takilamiyor, dediler
    bilginiz var mi ?
    selamlar
  • Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni geldim.Bende de 2000 model Megane RTE 1.6 16 V var.Bende bu arabanın hastasıyım emsallerine göre performans süper ikili mücadelede hiç yüzümü kara çıkartmadı sagolsun.Aracım da sıralı sistem Lpg sistemi var ve çok iyi bir performans veriyor benzine göre çok daha rahat gidişi var.Lpg li olarak 230 km'yi gördüm.Aranızda olmaktan mutlu oldum.
  • Hoşgeldin arkadaşım Bizde senin aramıza katılmandan mutlu olduk

Bu arada;

@uskan ve @muratinho bilgiler için teşekkürler. Ben bilmiyordum

@felmali bende öyle biliyorum ayrıca biraz daha pahalı olabilir ön camın atermikse

• greatchecker arkadaşım teşekkür ederim.BU arada arabayı alalı bir sene oldu.Müsade edersen kafama takılan bir şeyi sana sorcam.Diger aynı arabalarda gördüğüm ama benim arabamda fall olmayan Radyo gösterge panelindeki dışarı ısı derece göstergesi.Normalde saga dikiz aynasında bir çıkıntı olması gerek ama benimkinde orası boş ve göstergede göstermiyor.Acaba bütün modellerinde varmı bu sistem yoksa benimki mi arızalı
  • Evet büyük ihtimalle kopmuştur

Ama gösterge hiçmi göstermiyo yoksa gene birşeyler varmı
  • Ama bazı modellerde hiç yok bunuda belirteyim
  • Aynanın altında parçanın takılı olması gereken yerde boşluk var.Heralde dediğin gibi kopmuş olabilir.merak ettiğin onun bozuk olması durumundada göstergede 0 da olsa yazı olması gerekirmi.
  • Hiçbir fikrim yok malesef

Ayrıca boşluk varsa kesin kopmuştur Çünkü olmayan modellerde orda hiçbişey yok.
  • yardımın için teşekkür ederim.
  • Önemli değil pek yardımcı olamadım ama
  • dostum ben yorumsuz konuşuyorum megane da kullandım focus da sana samimiyetimle söylüyorum önce git focus kullan sonra bana yaz megane bidaha binmezsin ben öyle yaptım.renault verilen para boşadır.eger megane focusu geçsin yemin ederim eşşek gibi anırırım sana
    quote:

Orjinalden alıntı: canerkoc

arkadsım tabıkı focusu gecen megane goremezsın zaten onde gıdo ayrıca fordun hıcbır zaman 2. elı renault kadar iyi deıldır ayrıca ve ayrıca toyotadan cacık olmaz japonlar kamera pc v.s yapsınlar sıfır araba alıncaksa opel astradan gerısı yalandır
  • quote:

Orjinalden alıntı: green_kemal

dostum ben yorumsuz konuşuyorum megane da kullandım focus da sana samimiyetimle söylüyorum önce git focus kullan sonra bana yaz megane bidaha binmezsin ben öyle yaptım.renault verilen para boşadır.eger megane focusu geçsin yemin ederim eşşek gibi anırırım sana
    quote:

Orjinalden alıntı: canerkoc

arkadsım tabıkı focusu gecen megane goremezsın zaten onde gıdo ayrıca fordun hıcbır zaman 2. elı renault kadar iyi deıldır ayrıca ve ayrıca toyotadan cacık olmaz japonlar kamera pc v.s yapsınlar sıfır araba alıncaksa opel astradan gerısı yalandır

Forumu iyice kirlettin ama yinede cevap vereyim

2000-2004 Yılları arasında üretilen megane I lerde kullanılan 110 BG lik 1.6 16v 'lik motor; 9,8 lik 0-100 hızlanması, 148 NM'lik torkuyla, 200 Km/S lik maksimum hızıyla(ki bu fabrika verisi. modsuz haliyle 230 görebiliyor kanıtlayabilirim zaten burdada yapanlar var) Ford focusun yaklaşık o yıllarda üretilmiş olan 101 BG lik 1.6 16v'lik; 0-100 hızlanması 11Sn olam, torku 145NM olan, 185 Km/s(buda fabrika verisi ama modsuz haliyle maksimum 200 gibi bir hıza çıkabileni duydum) haliyle havada karada megane geçer hiçbir şansı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harimole -- 20 Şubat 2007; 18:57:07 >

• focuscu arkadaşa bir olay anlatıyım.adana gaziantep otoyolunda 2006 model bir focusu yaklaşık 180 km hızla geçtim oda beni sanırım 200 km civarı bir hızla beni geçti.Ben tabiki karşılık verdim.gazı kökledim süratim 230 km buldugunda focuscu arka plakamı okuyordu.Sonra ben yavaşladıgımda focuscu yanıma yaklaştı ve içinde bulunan iki kişibana şöyle bir hareket yaptılar bilmem anlatabildimmi.Bu arada focus Tdi idi benimki ise sıralı sistem lpg li dir.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.