Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçmiş olsun arkadaşım seni çok iyi anlıyorum benimde başıma geldi :(
  • Merhaba arkadaşlar. Bir süre önce mp4 alma isteğimi gerçekleştirmek adına, yaptığım araştırmalardan sonra meizu' da karar kıldım ve next & meizu m6 sl 8gb modelini aldım. Doğru bir karar verdiğime cihazı kullandıktan sonra kanaat getirdim açıkcası Daha sonra firmware' dı, skin' di, şuydu buydu arama uğraşlarına girmişken bu gruba rastgeldim ve size katılmaya karar verdim, umarım beni de aranıza kabul edersiniz Uğraşmama rağmen bir sonuca varamadığım sorunumu sizlere danışmak istedim, yardımcı olursanız çok sevinirim

Şu anda cihazımdaki mevcut firmware versiyonu 2.004.6. Geçen gün warcraft' ın 3 kitabının pdf halini buldum ve bunları cihazımda okumak için txt dosyasına çevirdim. Buraya kadar herşey normal, ancak arkaplanı değiştirme konusunda sorun yaşamaktayım. Hangi resmi denersem deneyeyim, e-book arkaplanı, sürekli cihazın default arkaplanı(mavi renkli olan) olarak kalıyor. Oysa müzik, kayıt ve diğer bölümlerin (e-book hariç) arka planını cihaza attığım resimlerle değiştirebiliyorum. Önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim, çünkü default arkaplan gerçekten kötü görünüyor. Şimdiden hepinize teşekkürler

• muhteşem bir ürün, 4aydır kullanıyorum vede herkese tavsiye ederim, şuana kadar hiç bir mp3 playerdan bu kadar memnun kalmamıştım vede eskiden ipod kullanıyordum ama next kesinlikle daha iyi, özellikle şarj olayı muhteşem
  • bu arada dr. alphi beni eklememiş şimdi farkettim
  • arkadaşlar verdiğiniz engin bilgiler için çok teşekkürler birçok sorunu sayenizde çözüyoruz da yaklaşık 1 ay önce silikon kılıfla ilgili bi mesaj yazmıştım benden sonra da soran arkadaşlar olmuş şu kılıflardan temin edebileceğimiz arkadaşlar bi cevap verirse sevinirim... şimdiden teşekkürler
  • slm herkese.ben de kılıflar hakkında bilgi almak istiyorum.ilgili şahısa mesaj attım ama hala bir cevap alamadım.
  • evet kılıftan ben de arıyorum...
  • Arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum bir meizu lakin sl ve sp versiyonları arasında ne fark var söyler misiniz?
  • sp, eski versiyonu ve biraz daha kalın..
    Zaten şu an yeni versiyon sl satılıyor.. Arada başka bir fark yok!
    Pil ömrü 36 saat yazsa da;müzik dinlerken 25-26 saat rahat gidiyor.. Tavsiye ederim..
  • Meizu ya bir lirik odsyası atıp deniyim dedim. Herşeyi tamı tamına yaptım. Dosya adlarını aynısı yaptım. Ama şarkıyı açtığımda sadece şarkının adını gördüm. Dha önce şarkıda ola bilgiler de yoktu. sadece şarkı adı vardı. Nedir sorun? nasıl düzeltebilirim? Firmware yüklemeyi düşünüyorum

bu arada arkadaşlar kılıf sormuş. Kılıfı satan arkadaş çok uzun zamandır foruma girmemiş. oyüzden umudu kesin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetmesud -- 8 Mayıs 2009; 20:56:08 >
  • ya o yana resim atma olayınımı soruyorsun?
  • arkadaşlar ben de bugün itibariyle bir meizu ml 4 gb kullanıcısıyım. benim bir kaç sorum olacaktı .meizu ilk şarjı 2 saatten za sürdü. şarjı doldu dedi. ben deçıkarıp biraz baktım işte müzik falan dinledim sonrasında pc den bir dosya atayım diye mp3 çaları pc ye taktım. yine şarj oluyor. ve veri aktarılmıyor. alet kapalı.ne yapayım çıkarıp taksam başa döneceğiz. çıkarmasam kaç saat daha şarj olacak?
  • SP-SL farkları SP'nin pil ömrünün biraz daha iyi, SL'nin ekranın biraz daha parlak ve cihazın daha ince olması.

İstanbul elden 4GB SP almak isteyen olursa ikinci el bölümünde ilanım var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mefeti

arkadaşlar ben de bugün itibariyle bir meizu ml 4 gb kullanıcısıyım. benim bir kaç sorum olacaktı .meizu ilk şarjı 2 saatten za sürdü. şarjı doldu dedi. ben deçıkarıp biraz baktım işte müzik falan dinledim sonrasında pc den bir dosya atayım diye mp3 çaları pc ye taktım. yine şarj oluyor. ve veri aktarılmıyor. alet kapalı.ne yapayım çıkarıp taksam başa döneceğiz. çıkarmasam kaç saat daha şarj olacak?

Şarj ederken;cihaz kapalı ve tuş kilidi açık olacak..
    Dosya atarken;cihazı açtıktan sonra pc'ye bağlanacak..
    Ayarlar >Usb modu (msc) olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 10 Mayıs 2009; 12:43:54 >
  • kulaklığım kablosu kırıldı kırılna yeri galiba girişinde bir yerde şimdi ben bu kuklığı kestirip tekrar bir lehimle griş eklettirebilirmiyim 4cm kadar kablo kısalır ama en azından kurtarmış olurmuyum
    alternatif kullaklık ne olabilir
  • Elektronikçilerden bir tane walkman jackı alıp, Temassızlık yapan yerden kesip lehimletebilirsin..
  • ewet arkadaslar kulaklığı kurtardım üstelik 2 tl ye süper oldu diyeblirim ses aynı resim geliyor

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi
  • işte bi resim daha

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi
  • Selamlar arkadaşlar .. Bu cihazdan almayı düşünüyorum
    cihazın film izlerken dışarıya verdiği ses nasıldır acaba bahseden
    kimseyi görmedim konuda , aslında dışarıya ses veriyormu onu
    önce sormak lazım.Orjinal cx300 kulaklık kullanıyorum sanırım
    asimetrik jaka en uygun cihaz bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇöÇan -- 18 Mayıs 2009; 2:08:01 >
  • Meizu m6 dışarıya ses vermez.. Dışarıya ses veren 2.4 ekran kaliteli bir cihaz istiyorsan;iriver E100 tavsiye ederim..
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.