Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: frux

rstm Arkadaşım Meizu'nu güle güle kullan.. Bir kaç gün geçsin de izlenimlerini bizlerle paylaşırsan memnun oluruz.. Özellikle sesini nasıl buldun?

henüz sipariş verdim muhtemelen çarşamba yada perşembe elimde olur haftasonu da izlenimlerimi yazarım :)
  • arkadaşlar şu andan itibaren kendimi

m6killer

olarak ilan ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.alphi

arkadaşlar şu andan itibaren kendimi

m6killer

olarak ilan ediyorum

yine mi bozdun hocam?

• quote:

Orjinalden alıntı: rabindranath

quote:

arkadaşlar şu andan itibaren kendimi

m6killer

olarak ilan ediyorum

yine mi bozdun hocam?

yok be inanmam

• yok be bozmadım hocam yaaa
    baktım en çok ben bozmuşum ki öle ufak tefek bozmalar değil her seferinde yenilediler o yüzden öyle ilan ettim kendimi
  • sonunda benim meiuz m6 da bugün elime ulaştı cihaz hakkında ilk izlenimlerim ;

--cihazın malzeme kalitesine iyi diyebilirim.görünüşü önden çok güzel ama açıkçası arka tarafın gümüş renginde olması biraz çakma gibi göstermiş cihazı orayı da cihazla aynı renk yapsalarmış iyi olacakmıştı ben beyaz rengini aldım siyah renginde de öyle mi bilmiyorum ama.
    --cihazı önce çok kullanışsız buldum. ama sonra yavaş yavaş alışmaya başladım hatta hoşuma gitmeye başladı
    --öyle ortalama bir eq ayarladım ses kalitesi gayet iyi yarın eq üstünde daha çok çalışacam daha iyi olacak muhtemelen. seste herhangi bir boğukluk kesinlikle sözkonusu değil zaten çok geniş bir eq ayarına sahip çok farklı ses karesteriğini yakalayabilirsiniz.
    --ses ayarları baya fazla spatializer özelliklerini ben şimdilik kullanmıyorum. ses kalitesini ve doğallığını bozuyo gibime geldi tabi doğru ayarlarla kullanışlı bir duruma gelebilir ben henüz pek kurcalamadığım için en kolayı onu kapatmaktı :D Şimdilik sadece eq+bass ve tiz ayarlarını kullanıyorum.

ben cihazdan baya memnun kaldım iyiki almışım. frux arkadaşıma tekrar teşekkür ederim :) pek detaylı bir inceleme olmadı ama sorusu olan varsa cevaplayabilirim. daha önce sony a815 kullandım onun ses kalitesi doğal olarak meizudan daha iyiydi ama meizu daha eğlenceli bir makine gibi görünüyo şimdilik. bu arada garanti belgesine baktım ben hatay merkezdeyim sadece burda 3 tane yetkili servis var :)

• rstm hayırlı olsun cihazın emin ol en doğru kararı verdin

rabinim ve diğer kardeşlerim bu gülüşümün ne manaya geldiğini bi tahmin edin bakalım
    not:rstm bu gülüşün seninle alakası kesinlikle yok. sadece benimle ilgili. ve siz değerli arkadaşlardan bi tahmin bekliyorum

• sağolasın. yine mi bozdun yoksa sendeki makineyi o anlama mı geliyo.

bu arada öyle alıngan biri değilimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rstm -- 18 Nisan 2009; 17:02:01 >
  • quote:

rstm hayırlı olsun cihazın emin ol en doğru kararı verdin

rabinim ve diğer kardeşlerim bu gülüşümün ne manaya geldiğini bi tahmin edin bakalım
    not:rstm bu gülüşün seninle alakası kesinlikle yok. sadece benimle ilgili. ve siz değerli arkadaşlardan bi tahmin bekliyorum

ben anladım, kesin bozdun yine cihazı.

• quote:

Orjinalden alıntı: rstm

sonunda benim meiuz m6 da bugün elime ulaştı cihaz hakkında ilk izlenimlerim ;

--cihazın malzeme kalitesine iyi diyebilirim.görünüşü önden çok güzel ama açıkçası arka tarafın gümüş renginde olması biraz çakma gibi göstermiş cihazı orayı da cihazla aynı renk yapsalarmış iyi olacakmıştı ben beyaz rengini aldım siyah renginde de öyle mi bilmiyorum ama.
    --cihazı önce çok kullanışsız buldum. ama sonra yavaş yavaş alışmaya başladım hatta hoşuma gitmeye başladı
    --öyle ortalama bir eq ayarladım ses kalitesi gayet iyi yarın eq üstünde daha çok çalışacam daha iyi olacak muhtemelen. seste herhangi bir boğukluk kesinlikle sözkonusu değil zaten çok geniş bir eq ayarına sahip çok farklı ses karesteriğini yakalayabilirsiniz.
    --ses ayarları baya fazla spatializer özelliklerini ben şimdilik kullanmıyorum. ses kalitesini ve doğallığını bozuyo gibime geldi tabi doğru ayarlarla kullanışlı bir duruma gelebilir ben henüz pek kurcalamadığım için en kolayı onu kapatmaktı :D Şimdilik sadece eq+bass ve tiz ayarlarını kullanıyorum.

ben cihazdan baya memnun kaldım iyiki almışım. frux arkadaşıma tekrar teşekkür ederim :) pek detaylı bir inceleme olmadı ama sorusu olan varsa cevaplayabilirim. daha önce sony a815 kullandım onun ses kalitesi doğal olarak meizudan daha iyiydi ama meizu daha eğlenceli bir makine gibi görünüyo şimdilik. bu arada garanti belgesine baktım ben hatay merkezdeyim sadece burda 3 tane yetkili servis var :)

rstm, öncelikle güle güle kullan meizu' nu. incelemen gayet iyi. ancak meizu yu daha iyi bir kulaklıkla kullandığın takdirde, ses kalitesinin ne kadar da iyi olduğunu göreceksin. Sony a815 i denemedim. ama meizu bugüne kadar kullandığım bütün müzik çalarlardan daha iyi ses veriyor... bunlara creative ve ipod un bir çok modeli de dahil.

• sağolasın :) panasonic hje500 kulaklık kullanıyorum. bugün baya inceleme fırsatım oldu. iyi bir eq ayarı yaptım ve spatializer özelliklerini kurcaladım anladım ki sanal 3d özelliği çok başarılı :) arka plan seslerin ayrıntılı bir şekilde duylmasını sağlıyo ve müzik kulağınızı hiç rahatsız etmiyo çok ayrı bir tad katıyo :) çok hoşuma gitti. faz düzenli eq sesi iyileştiriyo ama yüksesk seste kaliteyi bozuyo ortalama bir seste ama iyi sonuçlar elde edilebilir. sanal bass iyileştirme özelliği yani vibe ; ben her ne kadar kullanmasam da daha çok tekno müzik severlerin hoşuna gideceğini düşünüyorum. zaten kendi bassı gayet iyi pek gerek kaldığını söyleyemem :) kullanımı gitgide daha çok hoşuma gidiyo. keşke olsaydı dediğim tek şey kişisel eq ayarının birden fazla olması :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: rstm

sağolasın :) panasonic hje500 kulaklık kullanıyorum. bugün baya inceleme fırsatım oldu. iyi bir eq ayarı yaptım ve spatializer özelliklerini kurcaladım anladım ki sanal 3d özelliği çok başarılı :) arka plan seslerin ayrıntılı bir şekilde duylmasını sağlıyo ve müzik kulağınızı hiç rahatsız etmiyo çok ayrı bir tad katıyo :) çok hoşuma gitti. faz düzenli eq sesi iyileştiriyo ama yüksesk seste kaliteyi bozuyo ortalama bir seste ama iyi sonuçlar elde edilebilir. sanal bass iyileştirme özelliği yani vibe ; ben her ne kadar kullanmasam da daha çok tekno müzik severlerin hoşuna gideceğini düşünüyorum. zaten kendi bassı gayet iyi pek gerek kaldığını söyleyemem :) kullanımı gitgide daha çok hoşuma gidiyo. keşke olsaydı dediğim tek şey kişisel eq ayarının birden fazla olması :)

aslında birden fazla kişisel eq ayarı. eğer klasik, rock ya da herhangi bir başka ayarı kendi isteğin doğrultusunda ayarlarsan istediğine ulaşırsın. bunu yapmak için, kişisel de yaptığın işlemlerin aynını yapabilirsin.

• quote:

quote:

walla çok anlayışlısınız arkadaşlar no resource falan yazısı çıktı ellemedim duruyor öyle ğazartesi bırakacağım servise çünkü elleyince bi şeyler oluyo

• quote:

quote:

quote:

walla çok anlayışlısınız arkadaşlar no resource falan yazısı çıktı ellemedim duruyor öyle ğazartesi bırakacağım servise çünkü elleyince bi şeyler oluyo

Alphi, sence SL ile ilgili bir problem olabilir mi? SP kullanan az kişiyiz, ama bütün resoruce sorunları SL den kaynaklı sanırım. Ne dersin?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alphi, sence SL ile ilgili bir problem olabilir mi? SP kullanan az kişiyiz, ama bütün resoruce sorunları SL den kaynaklı sanırım. Ne dersin?

aslında haklı olabilirsin rabinim.. sl ile ilgili de olabilir sl in genel firmwareleri ile ilgili de olabilir... sonuçta bütün sürümler bir öncekinin azar azar değiştirilmişi...

bunu next ile bir görüşmek lazım

• bu arada rabincim next kendi firmwarelerini yayınlamış sitesinde
    ordan uygun yazılımı çektim resource yi güncelledim maşallah çalışmaya başladı
    sevindim yaw
  • quote:

bu arada rabincim next kendi firmwarelerini yayınlamış sitesinde
    ordan uygun yazılımı çektim resource yi güncelledim maşallah çalışmaya başladı
    sevindim yaw

sanırım içindeki yazılımda bir problem vardı. çünkü bugün sl kullanan bir arkadaşım da " abi bir anda alet yeşil ekran verdi" deyince iyice kıllandım.

bakalım bende şu an hiç bu sorun yaşanmadı. bende de olursa meizudan soğur muyum? sanmam

bence bu alete saygılı davranmalıyız. şaka bir yana. çin malı gitarlar gibi bunlarda. deneyerek alınmalı galiba. ağacı iyi olan gitar hesabı...

• walla rabincim bahsettiğin çin malı gitarların elektro olanlarından bir tane bende var (gitar çalıyoruz kendi çapımızda) washburn wr154 marka siyah bi elektro... emin ol ibanez in aynı sınıftaki gitarlarından çok daha iyi... manyetik modifiyesi floyd rose ve mekanik modifiyelerinden sonra japon ya da amerikan elektrolar kadar güzel tonlar veriyor

meizuyu da şöyle bi modlama imkanı olsa var ya neler yaparım ben neler

• quote:

walla rabincim bahsettiğin çin malı gitarların elektro olanlarından bir tane bende var (gitar çalıyoruz kendi çapımızda) washburn wr154 marka siyah bi elektro... emin ol ibanez in aynı sınıftaki gitarlarından çok daha iyi... manyetik modifiyesi floyd rose ve mekanik modifiyelerinden sonra japon ya da amerikan elektrolar kadar güzel tonlar veriyor

meizuyu da şöyle bi modlama imkanı olsa var ya neler yaparım ben neler

modlama olayı zor be alphi. bak bende de bi aria var klavye falan güzel de kendine komple bi mod lazım, hatta atıp yenisini almak lazım.

şaka bi yana gitar benden geçti artık ya...

• yok be abi istedin mi çalarsın be
    bak aslında eklesene msn den atim sana bi kaç demomuzu
    benim sağlam bi grup var yaaaa
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.