Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya normalde ilk denemelerden sonra bıraktım firmware işini de 3. 4. ve 5. seferlerde hep no resource hatası veren yeşil ekranlı error durumundan ötürü firmware attım. gerçi onun da bir çözümünü buldum ama bu sonuncu seferde o bulduğum sadece resource güncellemesi de fayda etmedi neyse...

hem zaten ekranın üstündeki jelatin çizilmişti
  • skin değiştireceğim. bu indirdiğim skin dosyası rar halinde açtığımda resource.bin dosyası çıkıyor. Bunu nasıl bir uygulama ile kullanacağız? Tek başına bu dosyayı atınca yeşil ekran geliyor ya da saçmalıyor makina. Şimdi son sürüm fw yükleyeceğim. Skin olayını da bilen varsa yazarsa sevinirim.
  • o indirdiğin dosyanın senin firmwarenle uyumlu olması lazım
    sonra da resource yi atacaksın hocam
  • arkadaşlar bende meizu m6 miniplayer 8gb kullanıyorum. suanda dondu hiçbir şekilde müdahale edemiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecHoTR

arkadaşlar bende meizu m6 miniplayer 8gb kullanıyorum. suanda dondu hiçbir şekilde müdahale edemiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?

en alttaki tuşa play pause ya da seçim tuşu olan tuşa uzun süre basın. resetler kendini. sonra açılacak. sadece 10 saniye kadar basılı tutun o tuşa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rabindranath

quote:

Orjinalden alıntı: ecHoTR

arkadaşlar bende meizu m6 miniplayer 8gb kullanıyorum. suanda dondu hiçbir şekilde müdahale edemiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?

en alttaki tuşa play pause ya da seçim tuşu olan tuşa uzun süre basın. resetler kendini. sonra açılacak. sadece 10 saniye kadar basılı tutun o tuşa.

teşekkürler rabindranath ;)
  • sonunda aldım yine meizumu servisten
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.alphi

sonunda aldım yine meizumu servisten

yine mi sıfır hocam?
  • yine sıfır hocam ama bu sefer manalı manalı baktı servisteki eleman
  • quote:

yine sıfır hocam ama bu sefer manalı manalı baktı servisteki eleman

abi bu meizular çok yormuyor mu ya insanı,fiyat performansı güzel aletin ama çok sorunlu be.üşenmiyor musun gidip gelmeye servise
  • quote:

Orjinalden alıntı: utuman

quote:

abi bu meizular çok yormuyor mu ya insanı,fiyat performansı güzel aletin ama çok sorunlu be.üşenmiyor musun gidip gelmeye servise

Utuman arkadaşım, eğer topic i okuduysan Dr. Alphi dostumun meizularında problem çıkması ürün sorunu odaklı değil. Alphi, tabiri caizse biraz kurcalayan bir arkadaşımız aleti. Bu bağlamda da alete bir çok firmware denemesi yapıyor ve aleti "brick" ediyor tam terimi ile. Ama Next' in iyi servis anlayışı bunu olumsuz görmüyor. Yani firmware güncellemelerinden kaynaklı sorunları da garanti kapsamına alıyorlar. Topici doğru okuyup doğru yorumlayalım. Marka ve model isimleri üzerinden gereksiz değerlendirmeler ve espriler yapmayalım.

• quote:

güle güle kullan dostum. Bu arada alphi, kurcalama artık aleti yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabindranath -- 13 Nisan 2009; 20:01:35 >

•  DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi

eskiden olsa ilerliyordu hemen film izliyordum simdi hic ilerlemiyor yardımcı olacak biri warmı Loli video kullanıyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: esmerlady

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi

eskiden olsa ilerliyordu hemen film izliyordum simdi hic ilerlemiyor yardımcı olacak biri warmı Loli video kullanıyom

loli yi bir daha yükle silip. bir de çok aptalca bir soru olcak ama "run" a basıyorsun demi

• quote:

Orjinalden alıntı: rabindranath

quote:

güle güle kullan dostum. Bu arada alphi, kurcalama artık aleti yahu

walla rabincim adamın bakışlarında da "yeter arkadaşım bu kaçıncı be" dediğni sezdim

• evet run basıyorum silip tekrar yüklesem sorun düzelirmi kesin bi yanıt werirmisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: esmerlady

evet run basıyorum silip tekrar yüklesem sorun düzelirmi kesin bi yanıt werirmisin?

düzelebilir. emin miyim bilmiyorum ama..... bir de tek bir video da mı bu oluyor yoksa bir çok video da mı bu hatayı veriyor. o da önemli....
  • dediğini yaptım silip tekrar yükledim ama hala sorun devam ediyor bunu yaparken sadece bi videoda denemedim baska videolardada böyle yapıyor cevirmiyor:S:S
  • dr.alphi, yeni meizun hayırlı olsun.. Sony servisin de bile bu müsemma yoktur.. Aman bundan sonra güncelleme falan yapma lütfeen..
  • başka bişey öneremezmisin format faktory olmasında ondada donuyodu şimdi bundanda yüklemiyo kaldım böyle
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.