Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hehe doğru söylüosun neyse bizim yazdıklarımızı kimse görmez şimdi başka kimse yok çünkü..kalas gibi alet ya o bi ton resmine baktım az önce benim fotoğraf makinamla aynı boy nerdeyse..ayrıca bnm parmaklar dolma gibi pek elverişli olacağını sanmam bnm için:D bide üçgen bi zımbırtı var iple bağlı oda pek hoş durmamş ama cowon d2 kullananlar derneğine bi baktım millet 300 500 bayılmış vallabu yazdıklarımı ordada yazsammı acaba şaka bi yana cacık o dediğin gibi cepte durmaz.
    psikolojiye gelince allah saba sabırlar versin psikoloji ve felsefe nin derdini herkez çekemez..okuyup bitirene kadar zaten kendi ruh sağlığı bozuluyo adamların umarım sen sağlam çıkarsın...
    tüm cevapların için çook teşekkür ederim gerçekten..yine görüşürüz umarım kendine dikkat et

• SONY NWZ-E435F , SONY NW-A805 ,CREATIVE ZEN ve Next-Meizu YE-M6. şimdi bunların hangisi iyi? Tekno sever olarak dolgun bas arıyorum. Philips SA3025 var elimde ve bu cihazın sesi bana berbat geliyor. Aslında yine de kötü değil kaliteli fakat beni kesmiyor. Buna göre yorum yapacak arkadaş var mı? Yukarıdakilerden hangisi ile bas gibi bas tiz gibi tiz alınır. Next-Meizu YE-M6 mi almalıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugsymaloone

SONY NWZ-E435F , SONY NW-A805 ,CREATIVE ZEN ve Next-Meizu YE-M6. şimdi bunların hangisi iyi? Tekno sever olarak dolgun bas arıyorum. Philips SA3025 var elimde ve bu cihazın sesi bana berbat geliyor. Aslında yine de kötü değil kaliteli fakat beni kesmiyor. Buna göre yorum yapacak arkadaş var mı? Yukarıdakilerden hangisi ile bas gibi bas tiz gibi tiz alınır. Next-Meizu YE-M6 mi almalıyım?

selam, açık söylemek gerekirse şu ana dek kullandığım ve dinlediğim hiç bir mp3 seni tatmin etmez. sen bass gibi bass tiz gibi tiz arıyorum demişsin. o zaman mutlaka bir adet kulaklık amfisi alman lazım. bir de iyi bir kulaklık. bilmiyorum ne marka model kulaklığın var ama iyi bir kulaklık ve kulaklık amfisi ile güzel şeyler yapar meizu.

creative den bass konusunda memnun kalacağını düşünmem. tizleri iyidir. meizu da geniş bir ekolayzır, spetilazer ve bass-tiz efekt menüsü var. sonyler hakkında hiç bir fikrim yok ama eski sony modellerinin sesinin çok kısık olduğunu biliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: rabindranath

quote:

SONY NWZ-E435F , SONY NW-A805 ,CREATIVE ZEN ve Next-Meizu YE-M6. şimdi bunların hangisi iyi? Tekno sever olarak dolgun bas arıyorum. Philips SA3025 var elimde ve bu cihazın sesi bana berbat geliyor. Aslında yine de kötü değil kaliteli fakat beni kesmiyor. Buna göre yorum yapacak arkadaş var mı? Yukarıdakilerden hangisi ile bas gibi bas tiz gibi tiz alınır. Next-Meizu YE-M6 mi almalıyım?

selam, açık söylemek gerekirse şu ana dek kullandığım ve dinlediğim hiç bir mp3 seni tatmin etmez. sen bass gibi bass tiz gibi tiz arıyorum demişsin. o zaman mutlaka bir adet kulaklık amfisi alman lazım. bir de iyi bir kulaklık. bilmiyorum ne marka model kulaklığın var ama iyi bir kulaklık ve kulaklık amfisi ile güzel şeyler yapar meizu.

creative den bass konusunda memnun kalacağını düşünmem. tizleri iyidir. meizu da geniş bir ekolayzır, spetilazer ve bass-tiz efekt menüsü var. sonyler hakkında hiç bir fikrim yok ama eski sony modellerinin sesinin çok kısık olduğunu biliyorum.

Sennheiser hd202 ve bir de yine kulak içi sennheiser kulaklığım var şu an modelini hatırlamıyorum o da giriş seviyesi bir sennheiser yani öyle ahım şahım değil. Sony'ler kendi birtakım geliştiricilerini kullanıyormuş ses işlerken diye okudum. Patentini aldığı bazı özellikler varmış. Hani telefonlarındaki MEGA BASS efekti gibi. Bir tane Muzio mp3 player aldım methettiler, sözde SRS WOW var ama o da basları tahtaya vurur gibi veriyor. Bir ara w810 dinlemiştim ve sesin karakteri çok çok hoşuma gitmişti. Özellikle baslar iyiydi ama modlanmış versiyonunu dinledim tabi. Kısacası bu sesten biraz daha iyi bir sesi yakalayabilecek her alet işimi görür.

• quote:

quote:

quote:

Sennheiser hd202 ve bir de yine kulak içi sennheiser kulaklığım var şu an modelini hatırlamıyorum o da giriş seviyesi bir sennheiser yani öyle ahım şahım değil. Sony'ler kendi birtakım geliştiricilerini kullanıyormuş ses işlerken diye okudum. Patentini aldığı bazı özellikler varmış. Hani telefonlarındaki MEGA BASS efekti gibi. Bir tane Muzio mp3 player aldım methettiler, sözde SRS WOW var ama o da basları tahtaya vurur gibi veriyor. Bir ara w810 dinlemiştim ve sesin karakteri çok çok hoşuma gitmişti. Özellikle baslar iyiydi ama modlanmış versiyonunu dinledim tabi. Kısacası bu sesten biraz daha iyi bir sesi yakalayabilecek her alet işimi görür.

valla dedim ya meizu da çok güzel ses efektleri var. tekno dinlemediğimden bir şey diyemem bass ile ilgili. ama rock ve metal ağırlıklı dinliyorum. tizler de basslar da bana oldukça yeterli geliyor. ayar imkanı fazla. sony nin walkmaninde de cd çalarında da mp3 çalarında da hep ses azlığı yaşadım. (mp3 çaları bende yoktu ancak yakın çevremde vardı). diyeceğim meizu alsan pişman olmazsın. ama iriver, cowon falan da bakmalısın bence. yalnız creative in bass seslerinden memnun değildim. ama her ne alırsan al 30 lira civarında olan kulaklık amfilerinden bir tane edin. bende almayı düşünüorum, çok farklı geliyor ses.

• Teşekkür ederim, Meizu alabilirim sanırım.
  • quote:

Teşekkür ederim, Meizu alabilirim sanırım.

pişman olacağını sanmam, burada bu kadar kullanıcıdan olumlu yorum almış bir ürün sonuçta.

saygılar.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GeCCCe

doğru sölüyosun bende aslında gogo qx vardı 1.5 ay önce servisine gönderdim adamlar ürün yapılamıyo teminde edilemio üretimi durdu dedi ee ne yapcaz dedim bana kalkmş diolarki t100 var sadece fiyat farkını verip onu alabilirsiniz ben mecburmym ddm fark ödemeye bnm sorunum değil sonuçta adamlar bişe yapamadı bende aldığım siteye iade etmek zorunda kaldım..servise kabul ettirene kadarda bi ayrı uğraştım ürünü vs. vs.ama bu başlıkta meizu servisi hakkında iyi şeyler okudum..inşallah bi alabilirsem pişman olycam

meizu' nun arkasında yüksel elektronik yani next olmasa bende belki tereddüt ederdim ama next serviste iyi bir firma.

next in servisi hakkında detaylı bilgiyi bana sorun abi rabin ne demek istediğimi anlamıştır

• quote:

Orjinalden alıntı: dr.alphi

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GeCCCe

doğru sölüyosun bende aslında gogo qx vardı 1.5 ay önce servisine gönderdim adamlar ürün yapılamıyo teminde edilemio üretimi durdu dedi ee ne yapcaz dedim bana kalkmş diolarki t100 var sadece fiyat farkını verip onu alabilirsiniz ben mecburmym ddm fark ödemeye bnm sorunum değil sonuçta adamlar bişe yapamadı bende aldığım siteye iade etmek zorunda kaldım..servise kabul ettirene kadarda bi ayrı uğraştım ürünü vs. vs.ama bu başlıkta meizu servisi hakkında iyi şeyler okudum..inşallah bi alabilirsem pişman olycam

meizu' nun arkasında yüksel elektronik yani next olmasa bende belki tereddüt ederdim ama next serviste iyi bir firma.

next in servisi hakkında detaylı bilgiyi bana sorun abi rabin ne demek istediğimi anlamıştır

alphi yukarıda bir arkadaşın sorunu vardı meizu ile ilgili. sen anlarsın abi bi baksana yukarıya.

• sevgili rabin cim eğer sorunu olan arkadaş bass isteyen arkadaşsa cx500 + m6 sl süper bi uyum oluşturuyor ve her tarzda keyifle müzik dinlemene olanak sağlıyor not:cx500 arkadaşımın henüz ben alamadım da bir aydır falan test ediyorum m6 mda
  • quote:

sevgili rabin cim eğer sorunu olan arkadaş bass isteyen arkadaşsa cx500 + m6 sl süper bi uyum oluşturuyor ve her tarzda keyifle müzik dinlemene olanak sağlıyor not:cx500 arkadaşımın henüz ben alamadım da bir aydır falan test ediyorum m6 mda

bence bir de kulaklık amfisi aldı mı en kral ses sisteminden bile iyi ses çıkartır.
  • rabincim alıcam bi amfi bende bakalım belki bi arkadaştan test etmek için alırım gene bi kulaklık amfisi şöyle güzelinden
  • quote:

rabincim alıcam bi amfi bende bakalım belki bi arkadaştan test etmek için alırım gene bi kulaklık amfisi şöyle güzelinden

bende alıcam umarım bir ara. 5.1 sistem var onda kullanabilir miyim acaba ya şaka bi yana süper olur meizu onunla. böyle bile iyi. çakma cx300 diyorum başka bir şey demiyorum. bir arkadaşta 60 küsur liraya alınmış bir sony vardı kulakiçi, aynı cx300 gibi adam benim çakma kulaklığı ve fiyatını görünce hayata küstü, bi tane de cx300 aldı çakma :)

• yaw aslında cx300lerin çakmaları süper ise cx500ünki nasıldır? tamam bir süredir arkadaşın cx500 bende de herşeyin bi sınırı var walla yalan yok müziğin tadına bu aletle vardım ben
  • Şimdi aklınıza uyduk az önce bir tane de biz aldık hızlıaldan Herkes çıkan sese inanamazsınız tarzında yorumlar yapmış satış yerinde. Şunu sormak istiyorum ses çok çıkıyormuş bunu anladım ama sesin kalitesi hakkında ne yorum yaparsınız bunu merak ediyorum. Bass nasıl? Mesela w810i var bilirsiniz, ondaki mega bass seçeneği ve iyi bir kulaklık bass olarak harikaydı. Bu kadar kaliteli bass alabilir miyim? Bende modelini tam bilmediğim ama hatırladığım kadarı ile mx200 sennheiser kulaklık var. Bir de HD202 sennheiser var. HD202 ile iyi performans alırım fakat diğer kulaklığımla da iyi bir bass alabilir miyim?
  • hocam eğer cx500 alabilirsen müziği damalarında hissedersin
  • quote:

Şimdi aklınıza uyduk az önce bir tane de biz aldık hızlıaldan Herkes çıkan sese inanamazsınız tarzında yorumlar yapmış satış yerinde. Şunu sormak istiyorum ses çok çıkıyormuş bunu anladım ama sesin kalitesi hakkında ne yorum yaparsınız bunu merak ediyorum. Bass nasıl? Mesela w810i var bilirsiniz, ondaki mega bass seçeneği ve iyi bir kulaklık bass olarak harikaydı. Bu kadar kaliteli bass alabilir miyim? Bende modelini tam bilmediğim ama hatırladığım kadarı ile mx200 sennheiser kulaklık var. Bir de HD202 sennheiser var. HD202 ile iyi performans alırım fakat diğer kulaklığımla da iyi bir bass alabilir miyim?

şimdi dostum yanlış anlama ama bence w810i ya da herhangi bir telefonla meizu' yu kıyaslama bence. sonuçta meizu gerçekten güzel ses veren, güzelden de öte kaliteli ses veren bir alet. ama ayarları üzerinde iyi çalışmalısın. ben çokca uğraştım ve en güzel ayarı-kendime göre- buldum. w810 un mega bass ı varsa meizu nun normal bass, sanal bass(vibe) özellikleri var. faz düzenli equalizer ı var... kişisel ayar yapabileceğin ekolayzırı var. mx200 standart bir kulaklık. yani onla da deliler gibi bass alman biraz saçma olur. sonuçta adamlar 500 liraya da kulaklık satıyor elbette onun gibi bir ses vermez. ama kulaklıktan da öte sen eğer profesyonel bazda iyi bir müzik istiyorsan "mutlaka cep amfisi almalısın" ama sennheiser cx300 serisi bile seni bass dan öldürür.

• arkadaşlar yabancı bir forumdan bulduğum bilgileri sizinle paylaşmak istiyorum. bilgiler ters mühendislik(reverse engineering) yolu ile toplanmış:

Meizu M6

CPU Marka ve Modeli: Samsung SA58700

SDRAM Marka ve Modeli: 16 MB olmakla birlikte Samsung K4M28163PH

Flash Memory: Samsung/Hynix MLC Type

Power Management: Linear Technology LTC3455

Bu saydıklarım hem Meizu M6 Sp hemde Meizu M6 Sl için geçerli. Hatta M3 de bu özelliklere sahip. Bununla birlikte çokca kafamızı bulandıran SP-SL farkı aşağıda sayacaklarım ile daha anlaşılır olacak:

Audio Codec: Meizu M6 SP Codec olarak(çip diye tabir ettiğimiz parça) Philips UDA1380HN marka ve modelini kullanıyor. Meizu M6 SL de ise bu parça yerini Wolfson WM8987' a bırakmış. Artısını eksisini bilmiyorum bu iki parçanın. Zira teknik bilgim yok bu konularda. Ancak yine siteden aldığım bilgiye göre SP de kullanılan Philips marka çip İriver' ın H1xx ve H3xx serilerinde kullanılıyormuş.

FM Radio: Meizu M6 SP' de kullanılan FM radyo çipi Sanyo LV24000. Bu çip Meizu M6 SP dışında Cowon D2, Sandisk Sansa C200 ve E200 de kullanılıyormuş. Meizu M6 SL ve M3' de kullanılan FM radyo çipseti ise Philips TEA5760.

Sensor-Dokunmatik Tuş Takımı Sensörü: Her iki Meizu versiyonunda da QUANTUM marka sensor kullanılmış. Ancak modelleri farklı. Üretici firmanın açıklamasına göre Meizu M6 SP' de kullanılan QT411 numaralı sensor yeni ürünler için önerilmiyor. Üretici firmanın sitesindeki açıklama şöyle:

"IMPORTANT NOTE

The QT411 is no longer recommended for new designs.
    We are committed to supporting customers currently using this product, but recommend using the QT1106 for any new designs."

Türkçe Tercümesi de şu şekilde:

ÖNEMLİ NOT

QT411 yeni dizaynlar için önerilmemektedir.
    Bu ürünü kullanan müşterilerimize destek vermekle birlikte yeni dizaynlar için QT1106' yı öneririz."

Ve bir ekleme. Meizu M6 SL' de sensör olarak bu bahsedilen üründen, yani QT1106' dan kullanıyor.

Meizular' ımızın içi ile ilgili bulabildiğim bilgi bunlarla sınırlı. Ama benim en çok merak ettiğim şey Lcd ekranlar ile ilgili. Zira Meizu M6 SP ve SL arasında ekran farkı olduğunu düşünüyorum. Bu bilgi ile örtüşen bir kaç yazıyı MeizuMe forumunda okumuştum.

• rabin im ben gene bozdum aleti yaw
  • quote:

rabin im ben gene bozdum aleti yaw

bravo be alphi, na'ptın abi yine güzelim alete
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.