Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oo çok uygun almışsın yaaa 115 nerde 170 nerdeee fiyat çok kafamı kurcalıyo bide şu hızlıaldaki ile hepsiburadadakinin farklı olup olmadığını çözemedim bi türlü hepsiburadann yorumlarında 30 saat kullandm diyenler war zaten ordaki ürünn pil ömrü 36 saat yazıo..hızlıaldaki 26 saat birim6 biri ye-m6 linklerinide koyucam resimleri aynı ama bu konua bilgisi olanlar söyleyebilirlermi bunlar aynımı farklımı pil saatleri arasında 10 saat oynuyor..

http://www.hepsiburada.com/nextmeizu-ye-m6-4gb-fm-radyolu-mp3mp4-player-turkce-menu4-gb/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49865&SKU=BD49865-4GB

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=05.016.4399.0004

edit:bi iki fark daha buldum mavibilgisayardada biri 36 saat biri 26 saat ama modellerde farklı biri M6SSL diğeri YE-M6SL
    http://www.mavibilgisayar.com/ud/12122

http://www.mavibilgisayar.com/ud/12121

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 2 Nisan 2009; 21:03:36 >

• rabindranath senin verdiğin linki şimdi fark ettim gerçekten sitesinde tek çeşit var oda 26 saat ilginç bi çelişki var hepsiburada ile hızlıalda

http://en.meizu.com/m/MiniplayerSL.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeCCCe

rabindranath senin verdiğin linki şimdi fark ettim gerçekten sitesinde tek çeşit var oda 26 saat ilginç bi çelişki var hepsiburada ile hızlıalda

abi, aslında bu ürünün sp olan versiyonu, yani bendeki versiyonu, fabrika verilerine göre 36 saat di. hatta eskiden meizunun sitede de 36 saat yazardı. ama bu yeni üretilen sl ler ki çoğu yerde artık sl var pil ömrü 26 saat. bunun nedeni ürünün daha ince olması. yani sl, sp versiyonuna göre daha ince. ama pil ömrü daha fazla. bunu arkadaşlarımda bulunan sl versiyonlarında gördüm. ayrıca sl de bass ve tiz dengesi daha iyi ama bana ekran biraz daha donuk renkli geldi.

yani kısacası sen şu an nerden alırsan al sl gelecek ve pil ömrünü 20 saat gibi düşün. maks. 26 saat. bu arada GeCCCe, abi bak sende de acer 5920g varmış, sende ucuz fiyata kaliteyi seviyosun. bende de o laptop dan var. al abi bu meizu yu. fiyatı ne olursa olsun hak ediyor bence. piyasada bunca kalitesiz ürüne 150 lira fiyat biçerlerken bu ürüne 170 küsür lira az bence.

benim ucuz alma dönemim de şuna denk geldi sanırım. bu ürünü türkiyede tanıtmaya çalışıyorlardı. o arada çılgın bir indirim oldu. yoksa avrupa fiyatı bile bu kadar uygun değildi.

• quote:

Orjinalden alıntı: rabindranath

quote:

rabindranath senin verdiğin linki şimdi fark ettim gerçekten sitesinde tek çeşit var oda 26 saat ilginç bi çelişki var hepsiburada ile hızlıalda

GeCCCe, abi bak sende de acer 5920g varmış, sende ucuz fiyata kaliteyi seviyosun. bende de o laptop dan var. al abi bu meizu yu. fiyatı ne olursa olsun hak ediyor bence. piyasada bunca kalitesiz ürüne 150 lira fiyat biçerlerken bu ürüne 170 küsür lira az bence.

bu konuda haklısınhemen hemn bu formattaki tüm playerlara baktım ama en mantıklı bu kaldı elimde..bnm için ilginç gelicek belki başkanlarına ama müzik dinlerken resimlere falan bakmak güzel oluyor+yine müzik çalarken aleti kurcalayabilmek..onun için bu özelliğe takıldım birde şarj olayına..gogot100 e niyetlendim 100 lira ama şarj 8 9 saat video şarjıda 3 saat fln +müzik dinlerken başka bişy yapamıyormuşsn o yüzden eledim gibi bişey onu sadece meizu kaldı uygun bi fiyat bulmaya çalışıyorum şu anda..peki bu sendeki sp lerden artık yokmu piyasada?bide ilginç ama çok az yerde satılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 2 Nisan 2009; 22:26:52 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: esmerlady

quote:

Orjinalden alıntı: frux

Loli Video Convertor > http://rori.parba.cz/videoconverter/

çok teşekkür ederim hepinize

loli de türkçe karakter sorunu yaşayabilirsin. böyle bir problem yaşarsan yapılacakları öğrenmek için tekrar buraya yazabilirsin.

şimdilik sorun yok rahatlıkla izliyorum beni aydınlatanlara tekrar tesekkür ederim burayada yazmasam böyle izlicektim

• quote:

quote:

quote:

GeCCCe, abi bak sende de acer 5920g varmış, sende ucuz fiyata kaliteyi seviyosun. bende de o laptop dan var. al abi bu meizu yu. fiyatı ne olursa olsun hak ediyor bence. piyasada bunca kalitesiz ürüne 150 lira fiyat biçerlerken bu ürüne 170 küsür lira az bence.

bu konuda haklısınhemen hemn bu formattaki tüm playerlara baktım ama en mantıklı bu kaldı elimde..bnm için ilginç gelicek belki başkanlarına ama müzik dinlerken resimlere falan bakmak güzel oluyor+yine müzik çalarken aleti kurcalayabilmek..onun için bu özelliğe takıldım birde şarj olayına..gogot100 e niyetlendim 100 lira ama şarj 8 9 saat video şarjıda 3 saat fln +müzik dinlerken başka bişy yapamıyormuşsn o yüzden eledim gibi bişey onu sadece meizu kaldı uygun bi fiyat bulmaya çalışıyorum şu anda..peki bu sendeki sp lerden artık yokmu piyasada?bide ilginç ama çok az yerde satılıyor nedeni ne acaba

önce gogo ya döneyim. sonra diğer sorunu ceveplayacağım. primier, orite, gogo, piranha, starcom, ogatech, minton, smash, bross. vs. vs. vs. bunların hepsi ar-ge si olmayan, çinli üreticilere mal yaptıran firmalar. yani sen ben gidip istediğimiz miktarda istediğimiz özellikte ve kalitede ürün yaptırabiliriz. ama bu ürünler genelde sorunlu olur. örneğin bir trident vardı bende. böyle alet olmaz olsun. neyse. meizu kendi argesi olan kaliteli bir firma. belki çin menşeli ama kalitesi kanıtlanmış bir ürün. ilerde bir iriver, cowon olabilir.

sp olayına gelince. SP versiyonu artık üretilmiyor. o yüzden bulman zor. çok az yerde olması da tamamen next' in ürünü ön plana çıkartamaması.

• quote:

Orjinalden alıntı: esmerladyşimdilik sorun yok rahatlıkla izliyorum beni aydınlatanlara tekrar tesekkür ederim burayada yazmasam böyle izlicektim

yardımcı olmak ne güzel. keyifli kullanımlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabindranath -- 2 Nisan 2009; 22:37:05 >
  • doğru sölüyosun bende aslında gogo qx vardı 1.5 ay önce servisine gönderdim adamlar ürün yapılamıyo teminde edilemio üretimi durdu dedi ee ne yapcaz dedim bana kalkmş diolarki t100 var sadece fiyat farkını verip onu alabilirsiniz ben mecburmym ddm fark ödemeye bnm sorunum değil sonuçta adamlar bişe yapamadı bende aldığım siteye iade etmek zorunda kaldım..servise kabul ettirene kadarda bi ayrı uğraştım ürünü vs. vs.ama bu başlıkta meizu servisi hakkında iyi şeyler okudum..inşallah bi alabilirsem pişman olmycam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 2 Nisan 2009; 23:06:13 >
  • quote:

doğru sölüyosun bende aslında gogo qx vardı 1.5 ay önce servisine gönderdim adamlar ürün yapılamıyo teminde edilemio üretimi durdu dedi ee ne yapcaz dedim bana kalkmş diolarki t100 var sadece fiyat farkını verip onu alabilirsiniz ben mecburmym ddm fark ödemeye bnm sorunum değil sonuçta adamlar bişe yapamadı bende aldığım siteye iade etmek zorunda kaldım..servise kabul ettirene kadarda bi ayrı uğraştım ürünü vs. vs.ama bu başlıkta meizu servisi hakkında iyi şeyler okudum..inşallah bi alabilirsem pişman olycam

meizu' nun arkasında yüksel elektronik yani next olmasa bende belki tereddüt ederdim ama next serviste iyi bir firma.

• evet öyleymiş..4 gb yetiyormu yaw sana?beyazıda güzlmiş bnun yaa
  • arkadaşlar ilk aldığımda ubs ye takınca mini ikonu çıkıyordu usb bellek yerine bilgisayarımda şimdi çıkmıyor logo nasıl yaparız
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuturuk

arkadaşlar ilk aldığımda ubs ye takınca mini ikonu çıkıyordu usb bellek yerine bilgisayarımda şimdi çıkmıyor logo nasıl yaparız

bende hiç çıkmadı ki

quote:

evet öyleymiş..4 gb yetiyormu yaw sana?beyazıda güzlmiş bnun yaa

valla bana yetiyor çünkü pek film için kullanmıyorum aleti. beyazı güzel ama çok kirlenir ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabindranath -- 2 Nisan 2009; 23:16:12 >

• bnde film için kullanmıcam zaten o kadarcık ekranda filmmi izlenir yaw:D
    rabindranath alırsam ilk sana msj atıcam bütün sayfayı doldurduk yaza yaza

• Arkadaşlar kılıf konusunda yardımcı olacak hiç kimse yok mu next Türkiyeye kılıf getirmemiş
  • quote:

bnde film için kullanmıcam zaten o kadarcık ekranda filmmi izlenir yaw:D
    rabindranath alırsam ilk sana msj atıcam bütün sayfayı doldurduk yaza yaza

Olsun hocam, yazmasak nasıl öğrencez. ben creative zen e de bakmanı öneririm bu arada.
  • creative baktım ama ondada müzik dinlerken pek bişe yapılmıomuş yorumlarda okumuştum yanılmıosam
  • quote:

creative baktım ama ondada müzik dinlerken pek bişe yapılmıomuş yorumlarda okumuştum yanılmıosam

hımm, onu bilmiom bak hocam. bende eskiden zen neeon diye bi creative vardı çok sağlam aletti. ama yenilerini bilemem. bi de zen touch vardı o da süperdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabindranath -- 2 Nisan 2009; 23:59:36 >
  • paralarıda süper ama ben 170 e burun kıvırıom o aletler 200 küsür biliosun dmi
  • quote:

paralarıda süper ama ben 170 e burun kıvırıom o aletler 200 küsür biliosun dmi

o kadar pahalı değil. 2 gb lık zen 178 lira benim bildiğim. ayrıca yanında da 2 gb sd kart var. o alette sd kart girişi olmasa büyük bir artı. açıkcası ben şu an bi tercih yapsam creative den yana kullanırdım. creative 16 milyon renkli bir de. ama ben ucuzken aldığımdan meizu aldım. ama bu demek değil ki meizu kötü aksine ses kalitesi olarak zen den iyi olduğunu düşünüyorum.
  • aleti fabrika ayarları çevirdim alet açırken 5 dakikada açılıyor ve kapanmıyor nası bu sorunu asarım
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.