benim aelt kapanmıyor ne yapmam gerekiyor bide artık mp3 leri görse dahi çalmıyor ama radyo çalısıyor
kullanıcılardan biri şöyle yazmış aynen:Yanlız kardtaki müzikler çalarken diğer işlevleri yapamıyorsunuz(eq ayarı,fotoğraflarda dolaşma) acaba sadece karttaki müzikler çalankenmi yapıyor genel bişeymi onuda bu ürünü kullananların dernekten birine sormak lazım galiba..eğer öyleyse resimleri karta atıp müzik bellekten çalarken yine aynı işlevi görebilirmi ama oda merak konusu...kombinasyon problemi gibi oldu yaw
quote:
Orjinalden alıntı: tuturuk
benim aelt kapanmıyor ne yapmam gerekiyor bide artık mp3 leri görse dahi çalmıyor ama radyo çalısıyor
hiç bi fikrim yok onu dr. alphi iyi bilir ama o da görülmüyor artık pek.
quote:
Orjinalden alıntı: GeCCCe
kullanıcılardan biri şöyle yazmış aynen:Yanlız kardtaki müzikler çalarken diğer işlevleri yapamıyorsunuz(eq ayarı,fotoğraflarda dolaşma) acaba sadece karttaki müzikler çalankenmi yapıyor genel bişeymi onuda bu ürünü kullananların dernekten birine sormak lazım galiba..eğer öyleyse resimleri karta atıp müzik bellekten çalarken yine aynı işlevi görebilirmi ama oda merak konusu...kombinasyon problemi gibi oldu yaw
hocam boşver sen al meizu ya :)
card işin içine girdi mi illa bir yavaşlama bi problem olur bence. sen al meizuyu :)
sende heeeee bi öle dion bi böle karar ver:D:D
quote:
sende heeeee bi öle dion bi böle karar ver:D:D
hocam şöyle, arada fiyat farkı olmasa zen alırım. ama işlevsellik nasıl bilmem. ama creative sesde iyidir. fiyat farkı var arada. git al meizu. ondan öyle diyorum. bi de sen resim falan bakmak istiyosun. o zaman bildiğimiz meizu olsun. sonra zen de yoktur falan öyle bi özellik. kötü olur. ondan.
yani öyle tbide creativi sen dedin ilk sonrada salla meizu al dedin koptum ben burda valla:D:D benmi karar veremiom senmi karıştı..zen sayfasına yazdım sorumu cevaplarlar bakalım..
quote:
yani öyle tbide creativi sen dedin ilk sonrada salla meizu al dedin koptum ben burda valla:D:D benmi karar veremiom senmi karıştı..zen sayfasına yazdım sorumu cevaplarlar bakalım..
hocam olsasılıkları sıraladım
creative de iyi meizu da. ama araya para girince işler değişiyor işte.
senin isteğin doğrultusunda meizu daha mantıklı. onu anlatmaya çalışıom
sonuçta film izlemiyeceksen 16 milyon renk ekrana ne gerek var.
ondan tekrar meizu ya döndüm ben.
ewet bide o var 16 değil 116 milyon pikseli olsa ne olur 15.4 ekranda izlediğim film beni kesmiyo onda filmmi izlicem oturupda hedef hala meizu
hmm creativde de müzik dinlerken resim bakabiliyormuşsun ama sadece o anda müziği kısıp açamıyormuşsun müzik menüsüne dönmen lazımmış tekrar..meizu da nasıl bu iş
quote:
hmm creativde de müzik dinlerken resim bakabiliyormuşsun ama sadece o anda müziği kısıp açamıyormuşsun müzik menüsüne dönmen lazımmış tekrar..meizu da nasıl bu iş
meizuda da öyle. ama play pause tuşu sp versiyonda tepede olduğundan play pause yapabiliosun ama sl de play tusu touchpad üstünde.
dostum cowon d2 var bide 185 e o nasıl 52 saat pil diyo:D görüntüsü biraz kayık ama öz.iyimiş
quote:
dostum cowon d2 var bide 185 e o nasıl 52 saat pil diyo:D görüntüsü biraz kayık ama öz.iyimiş
cowon d2 iyimiş. fiyatıda iyimiş ama ben almam. neden dersen full dokunmatik. bana gelmez :) iki günde bozarım ben onu.
hmm evet ya o kötü olmuş biraz bnde onu çözmeye çalışıodum dokunmatikmi bu diye sen yetiştn nyse oda dursun bi kenarda 52 saat müzik 10 saat video boru değil yani sen yorulmadınmı daha yaw
quote:
hmm evet ya o kötü olmuş biraz bnde onu çözmeye çalışıodum dokunmatikmi bu diye sen yetiştn nyse oda dursun bi kenarda 52 saat müzik 10 saat video boru değil yani sen yorulmadınmı daha yaw
insan kaynakları yönetimi sınavım var hocam. ondan takılıyorum. yalnız o fiyata cowon iyimiş. ama kullanımı zor.
hmm bn turizm okudum ama bizdede öle bi ders vardı pek sıkıcı değildi yanlş hatırlamıyosam daha geçen yıl mezun oldm halbuki yinede bu saatte sıkar ama adamı allah kolaylık versin sana..bu cowon baya kalite bişey galiba namı varda baya bugün duydum bu markayı daha bu dokunmatikliği parmaklamı kullanılıo yoksa özel kalem gibi bişeyimi var
quote:
hmm bn turizm okudum ama bizdede öle bi ders vardı pek sıkıcı değildi yanlş hatırlamıyosam daha geçen yıl mezun oldm halbuki yinede bu saatte sıkar ama adamı allah kolaylık versin sana..bu cowon baya kalite bişey galiba namı varda baya bugün duydum bu markayı daha bu dokunmatikliği parmaklamı kullanılıo yoksa özel kalem gibi bişeyimi var
ya sıkıcı değil de ben aslında psikoloji okuyorum o bağlamda biraz kafa kurcalıyor. ama yinede bizim derslere göre daha rahat.
cowon a gelince. cowon sağlamdır. ama cebinde kullanamazsın hocam o aleti :D
kalemi de var galiba ama parmak da iş görür. forumlarda cowon fanatizmi vardır. laf ettin mi en ağır lafları yersin. alet süper de abi kullanım olaı zor olduktan sonra....bi de biraz kalıplı bi alet o.