Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • topluluga benı de eklemenızı rıca etcem.cihazım m6 sp 2gb
  • Herkese Selam.Bende yeni aldım fakat içinden kılıf çıkmadı kılıf alanlar nerden aldılar yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ? Teşekkürler.
  • kulaklığım bozuldu,orjinal kulaklığını nasıl temin ederim ya da aynı kalite de hangi modeli önerebilrsiniz?
    (silikon kılıf ben de düşünüyorum)
  • arkadaslar benim bir sorunum varrr Format Factory'le çeviriyom filmi çevirirken çok yavaş çeviriyo duruyo ağır ağır ilerliyo neden ? mp4 olarak film izlemek istiyorum ama meizu iyi göstermiyor takılıyor videoda donmalar meydana geliyor yardımcı olurmusunuz lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelmaSanda91 -- 31 Mart 2009; 12:55:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinanhas

kulaklığım bozuldu,orjinal kulaklığını nasıl temin ederim ya da aynı kalite de hangi modeli önerebilrsiniz?

orjinalini degil de senhseiser ın modellerinden birini al. 17 ytlye satılan güzel bir modeli vardı. orjinal kulaklıgından daha iyi performans alırsın.
  • benim soruma cewap yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: esmerlady

benim soruma cewap yokmu?

format factory yerine loli converter ı kullanmanı öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rabindranath

quote:

benim soruma cewap yokmu?

format factory yerine loli converter ı kullanmanı öneririm.

işe yararmı donmaz dimi yine :S
  • loli converterı indirebilecegim bi yer söylermisin bulamadım da :S
  • Loli Video Convertor > http://rori.parba.cz/videoconverter/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 1 Nisan 2009; 14:31:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

Loli Video Convertor > http://rori.parba.cz/videoconverter/

çok teşekkür ederim hepinize
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: frux

Loli Video Convertor > http://rori.parba.cz/videoconverter/

çok teşekkür ederim hepinize

loli de türkçe karakter sorunu yaşayabilirsin. böyle bir problem yaşarsan yapılacakları öğrenmek için tekrar buraya yazabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

quote:

Orjinalden alıntı: sinanhas

kulaklığım bozuldu,orjinal kulaklığını nasıl temin ederim ya da aynı kalite de hangi modeli önerebilrsiniz?

orjinalini degil de senhseiser ın modellerinden birini al. 17 ytlye satılan güzel bir modeli vardı. orjinal kulaklıgından daha iyi performans alırsın.

önerebileceğiniz model var mı,bilmeden direk almak istemiyorum
  • arkadaşlar bu üründe müzik dinlerken aynı anda resimlerimize bakabiliyormuyuz acaba?birde müziklerimizi klasör klasör ayırarak istediğimiz klasörü dinleyebiliyrmuyuz yoksa şarkıları karıştırıyormu hepsini?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeCCCe

arkadaşlar bu üründe müzik dinlerken aynı anda resimlerimize bakabiliyormuyuz acaba?birde müziklerimizi klasör klasör ayırarak istediğimiz klasörü dinleyebiliyrmuyuz yoksa şarkıları karıştırıyormu hepsini?

Resimlere bakarken müzik dinlenebiliyor.. Meizu m6'nın browser'i var;klosör ve albümleri seçebiliyorsun..
    Ses olarak;10 band kullanıcı eqolayzer modu ve ayrıca bas-tiz ton ayarları ile değişik tonlamalar elde edilebiliyor..
    iriver t60'ta kullanıyorum;meizun'un ses rengi ve kalitesii iriver t60'ı aratmıyor.. tavsiye ederim..
  • saol ya cevabın için gogo t100 le meizu ya bakıodumda baya bi farkediolar galiba biçok bakımdan..meizular çok pahalı ama şu anda uygun satılan bi yer varmı acaba bildiğiniz? bide merak ettim hepsiburadada satılanlarda 36 saat şarj gidiyor yazıyor hızlıaldakilerde 26 saat farklı modeller sanırım?biri m6 biri ye-m6 farklımı bunlar
  • pek satılan yerde yok yaw netten bi baktımda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 2 Nisan 2009; 2:05:33 >
  • quote:

saol ya cevabın için gogo t100 le meizu ya bakıodumda baya bi farkediolar galiba biçok bakımdan..meizular çok pahalı ama şu anda uygun satılan bi yer varmı acaba bildiğiniz? bide merak ettim hepsiburadada satılanlarda 36 saat şarj gidiyor yazıyor hızlıaldakilerde 26 saat farklı modeller sanırım?biri m6 biri ye-m6 farklımı bunlar

şarjı 36 saat gider ama şöyle gider. ekranın ışığını falan kaparsan gider. standart kullanımda 20-25 saat arası gidiyor. şöyle diyeyim günde 2 saat kadar kullanıyorum ve random da çalışıyor. buna rağmen şarjı 1.5-2 hafta gidiyor. güzel ürün bence. alınmasında fayda var ama şuan çok da ucuz değil.

not: bu arada sanırım yeni satılan meizular sl versiyon olduğundan pil ömrü daha az. yani bende sp var 30 saat görüyor. ama sl lerde sanmam o kadar. zaten kendi sitesinde sl için verdiği ölçü 26 saat max.

http://en.meizu.com/m/MiniplayerSL.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabindranath -- 2 Nisan 2009; 19:42:34 >

• sizler ne kadara almıştınız bu ürünleri yani 4 gblığını 8 olanını ne kadardı bunlar? şu anda 4 gb olan 172 tl 8 gb olanda 223 tl
  • quote:

sizler ne kadara almıştınız bu ürünleri yani 4 gblığını 8 olanını ne kadardı bunlar? şu anda 4 gb olan 172 tl 8 gb olanda 223 tl

ben aldığımda 115 liraydı taksitle 128 liraya gelmişti 4 gb lık olanı ama benimki eksi kasa. yani biraz daha kalın ama her özelliği aynı.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.