Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dr.alphi

quote:

Orjinalden alıntı: frux

quote:

evet arakdaşlar ben gene bozdum meizu yu

Geçmiş olsun.. Bu sefer de F/W macerası mı? Bu gidişle Servisle Kanka olacaksın

serwisle kanka olduk ya :) geçen tarık aradı beni halısaha maçları varmış oynar mısın dedi
    yalnız bu sefer çözdüm abi olayı ben resource hatalarında komple firmware yeniliyordum bu kez sadece resource.bin dosyasını güncelledim allaha şükür sorun yok

Hocam yakında teknik serviste açarsın sen

• açmadığım kabahat be kardeş
  • Arkadaşlar video deniyorum. Format Factory programı ile convert ettim. Herşey iyi güzel ama ses geç geliyor. Altyazı olayı falan da çok kolay programda. Çözünürlük ve netlik bakımından problem olmuyor. Hem normal avi olarak çevirdim hem de mobile aygıtlardan meizu'yu seçerek convert ettim fakat durum aynı. Sesin tam senkronlu olmasını nasıl sağlayabiliriz ?

Düzenleme;

Filmin yarısından sonra ses düzeliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trbugrapc -- 14 Mart 2009; 15:02:22 >
  • Aynıları bende de oldu. Bir kaç program kullanmama rağmen yine en iyisi cihazın içinden cd si içinden çıkan program. Gerisinde hep senkron kayması oluyor.
  • Bende cd içindeki programı kullanarak convert ettiğim filmleri izledikten sonra (bitince) video bölümünden çıkarken kitlenme oluyor. Beyaz ekran görünüyor ve bya uzun bir süre düzelmiyor. Benzer sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: trbugrapc

Arkadaşlar video deniyorum. Format Factory programı ile convert ettim. Herşey iyi güzel ama ses geç geliyor. Altyazı olayı falan da çok kolay programda. Çözünürlük ve netlik bakımından problem olmuyor. Hem normal avi olarak çevirdim hem de mobile aygıtlardan meizu'yu seçerek convert ettim fakat durum aynı. Sesin tam senkronlu olmasını nasıl sağlayabiliriz ?

Düzenleme;

Filmi izlerken senkron sorunu ortaya çıktığında biraz ileri alın. Çok değil 3-4 saniye. Düzelene kadar. Çoğu zaman düzeliyor..

• merhaba herkeze bana yaklasık ekimde bir meizu geldi hediye doğum günümde bayadır kullanıyorum cok memnuum ama bu aralar üzdü beni bişeyler yazıyo fosforlu rekte format atıyorum kapanıyo acılıyo gene aynı şarjı bitsin dediler bitti gene aynı yazılımı olan varsa rica ediyorum adresim zeugma30@hotmail.com gönderebilirmi veya yardımcı olabilirmisiniz.... birde bunun silikon korumasını nerden alabilirim ve fiyatı cok teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeugma39

merhaba herkeze bana yaklasık ekimde bir meizu geldi hediye doğum günümde bayadır kullanıyorum cok memnuum ama bu aralar üzdü beni bişeyler yazıyo fosforlu rekte format atıyorum kapanıyo acılıyo gene aynı şarjı bitsin dediler bitti gene aynı yazılımı olan varsa rica ediyorum adresim zeugma30@hotmail.com gönderebilirmi veya yardımcı olabilirmisiniz.... birde bunun silikon korumasını nerden alabilirim ve fiyatı cok teşekkürler

firmware ler imzamda mevcut
    ayrıca ilk sayfada da linkleri var biraz araştırırsan görürsün sen de
  • quote:

Orjinalden alıntı: stillwater

quote:

Orjinalden alıntı: trbugrapc

Arkadaşlar video deniyorum. Format Factory programı ile convert ettim. Herşey iyi güzel ama ses geç geliyor. Altyazı olayı falan da çok kolay programda. Çözünürlük ve netlik bakımından problem olmuyor. Hem normal avi olarak çevirdim hem de mobile aygıtlardan meizu'yu seçerek convert ettim fakat durum aynı. Sesin tam senkronlu olmasını nasıl sağlayabiliriz ?

Düzenleme;

Filmi izlerken senkron sorunu ortaya çıktığında biraz ileri alın. Çok değil 3-4 saniye. Düzelene kadar. Çoğu zaman düzeliyor..

Evet hocam söylediğini denemiştim önceden. Düzeliyor fakat hiç bozulmadan tam senkronla gitmesi lazım değil mi ?

• evet slikon gercekten hosuma gıttı ne kadar acaba fıyatı?
  • tekrar merhaba bana yardımcı olursanız cok sevinirim makina acılıyo loading yazısı cıkıyo sonra ekrana ilginc bi yazı cıkıyor. ondan sonra hiç bi işlem yok... arkadaşların dediklerini yaptım play tuşuyla sağ tuşa 110 saniye kadar bastım format ekranı geliyo ve format bittikten sonra aynı ekran gene geliyo format atılmıyo yani şarjını bitirmiş bazı arakdaşlar iki kere şarj bitirdim gene olmadı ne yapmalıyım rica ediyorum yardım edin!!!!!!!!!!!
  • ilk önce imzamdaki linkten meizuna uygun yazılımı çek ve sıkıştırılmış dosyaların içinden mesela Meizu M6 SL versiyon için M6SL.ebn ve Resource.bin dosyasını playerinin içine kopyala ve kapaıp baştan aç playerini...

yok usb den falanda görmüyorsa benim yaşadığım problemleri yaşıyorsun demektir.
    o zaman

bana ne cihazdan şarjdan
    bana ne formattan falan
    AŞAĞIDAN YUKARIDAN
    SERVİS YOLU GÖRÜNÜYOR türküyle karışık bi cevpa oldu ama
  • quote:

ilk önce imzamdaki linkten meizuna uygun yazılımı çek ve sıkıştırılmış dosyaların içinden mesela Meizu M6 SL versiyon için M6SL.ebn ve Resource.bin dosyasını playerinin içine kopyala ve kapaıp baştan aç playerini...

o zaman

bana ne cihazdan şarjdan
    bana ne formattan falan
    AŞAĞIDAN YUKARIDAN

Koptum ya

• quote:

ilk önce imzamdaki linkten meizuna uygun yazılımı çek ve sıkıştırılmış dosyaların içinden mesela Meizu M6 SL versiyon için M6SL.ebn ve Resource.bin dosyasını playerinin içine kopyala ve kapaıp baştan aç playerini...

o zaman

bana ne cihazdan şarjdan
    bana ne formattan falan
    AŞAĞIDAN YUKARIDAN

• quote:

o zaman

bana ne cihazdan şarjdan
    bana ne formattan falan
    AŞAĞIDAN YUKARIDAN

gide gele servis yollarında bestelenmiş bir türkü

• bu firmwareler çok sorunlu oluyor ya. ben bekliyorum yeni bir firmware çıktıgında önce millet yüklesin diye. eski ve sorunsuz firmware ile devam ediyorum çogu zaman.
  • türküyü yaptık sırada rock parçası var servis yollarında :)

Yollarda bozarım seni
    Servislerden toplarım seni
    Garantinin süresince
    ayda bir yenilerim seni

neyse arkadaşlar ciddileşelim bu son verdiğim firmwareleri denedim bizzat :)
    m6sl için olanını tabiki sonuçta cihazım m6sl sorunsuz çalışıyorlar çok şükür
  • quote:

türküyü yaptık sırada rock parçası var servis yollarında :)

Yollarda bozarım seni
    Garantinin süresince
    ayda bir yenilerim seni

günün birinde şarkıcı olursan umarım sana şarkı yazmaya ve söylemeye nasıl nerede başladın diye sormazlar

• quote:

Orjinalden alıntı: beYdeNbeY

quote:

türküyü yaptık sırada rock parçası var servis yollarında :)

Yollarda bozarım seni
    Garantinin süresince
    ayda bir yenilerim seni

günün birinde şarkıcı olursan umarım sana şarkı yazmaya ve söylemeye nasıl nerede başladın diye sormazlar

profesyonel manada müzikle uğraşıyorum zaten hocam gitar çalıyorum yıllardır

• arkadaşlar, biliyorsunuz ben meizu m6 sp kullanıcısıyım. şu silikon kılıflardan SP ler için olanı var mıdır ya. gerçekten güzel görünüyorlar. varsa alıcam hemen.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.