Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • m6 sp nin türkçe firmware sini bulan varmı???????
  • quote:

Orjinalden alıntı: YCC029

m6 sp nin türkçe firmware sini bulan varmı???????

Cihaz'ın Next&meizu'sa, Next sitesine;firmware isteğini ve cihazı'nın seri numarasını mail olarak gönderirsen, orjinal Türkçe yazılımı gönderiyorlar.. Ya da Servisine gidip, yükletebilirsin..
    http://www.next.com.tr/default.asp?git=3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 4 Mart 2009; 13:07:28 >
  • M3 music card tavsiye ederim. Ben çok memnunum. Eğer video önemli değilse M6'yı sallayın. Çünkü M3 mp3 sıkıştırma özelliğine ve daha ileri teknolojiyle üretilmiş ses entegrelerine sahip.
  • Arkadaşlar ben de yeşil ekran geldi. Firmware atacağım içine ama konunun başındakş Türkçe firmwarelerin 10 tane indirme hakkı var. Nereden bulacağım firmware yi yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkaydogan

Arkadaşlar ben de yeşil ekran geldi. Firmware atacağım içine ama konunun başındakş Türkçe firmwarelerin 10 tane indirme hakkı var. Nereden bulacağım firmware yi yardımcı olur musunuz?

iki mesaj üstte frux gayet güzel açıklamış hocam
  • Ben linki tekrar vereyim...

http://r.a.p.i.d.s.h.a.r.e.com/files/206097984/NextMeizu_M6_SL_TR-20.01.2009.rar

Firmware'i en son 1-1,5 ay önce kurmuştum ve sorunsuz bir kurulum yaşadım. Nasıl kurulacağını bu başlık altında bulabilirsiniz.

Yine de elektrik kesilmesi, kullanıcı hatası, cihaz arızası gibi sebeplerle sorun yaşayan olursa sorumluluk kabul etmiyorum...

Not: Dosyanın da üzerinde yazdığı gibi sanırsam firmware dosyası 20.01.2009 tarihli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neowho -- 6 Mart 2009; 19:22:25 >
  • vay be. zamanında world play club ile 87 ye maloldu, şimdi 170 lerde.

arkadaşlar bendeki ürün ye-m6sl. hiçbir sorun yok. bu firmwareyi yüklersem bana bir artısı olur mu? yani bu fw de ne gibi yenilikler var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

vay be. zamanında world play club ile 87 ye maloldu, şimdi 170 lerde.

arkadaşlar bendeki ürün ye-m6sl. hiçbir sorun yok. bu firmwareyi yüklersem bana bir artısı olur mu? yani bu fw de ne gibi yenilikler var?

Sorun yoksa kesinlikle yükleme Arkadaşım.. Her fw yüklerken bir risk vardır..
    Konuyu incelersen;cihazı çöken ve servislik olan Arlkadaşlara rastlarsın..
  • Evet ben de @frux arkadaşımızla aynı kanıdayım ben sorun yokken yükledim ama bi artısı da yok gibiydi. Bence cihazı çöken, açılmayan arkadaşlar varsa bilgisayardan atmaya çalışsın yoksa pek bi artısı yok gibi sanki (gerçi yükleyeli baya oldu, önceki hali ile çok da fazla kıyaslamadım).
  • incelemesine gerek yok ki arkadaşlar ben buradayım yani
    rabindranath, frux ve diğer bir çok arkadaş meizumu 3 kere yenilediğimi bilirler
  • merhabalar arkadaşlar ben de yaklaşık 2 aylık meizu kullanıcısıyım her zamanki gibi bugün de işe giderken dolmuşa bindim cebimden meizumu çıkarttım açmaya çalıştım ama şu yeşil ekran ve "no resource! please upgrade resource again" hatasıyla karşılaştım. konuyla iilgili ne yapmalıyım acaba ??? bir de arkadaşım çok önceden yurtdışından getirtmişti cihaz çok hoş silikon kılıfıyla birlikte geldi konuda biraz araştırdım da eski tarihli başlıklarda temin edilebileceği yazılı acaba şimdi de bu kılıflardan temin etme imkanımız var mı ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.alphi

incelemesine gerek yok ki arkadaşlar ben buradayım yani
    rabindranath, frux ve diğer bir çok arkadaş meizumu 3 kere yenilediğimi bilirler

evet biliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: beYdeNbeY

quote:

incelemesine gerek yok ki arkadaşlar ben buradayım yani

evet biliyoruz

bu arada ekranı koruyan filmde kılcal çizikler oluştu yine mi yenilesem

• Selam arkadaşlar,
    Kısmetse 3-4 güne kadar ben de meizu kullanıcısı olacağım inşallah
    Yorumlarınız falan tek tek okudum, incelemeyi yapan arkadaşa ayrıca teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: trbugrapc

Selam arkadaşlar,

teşekkürler hocam sizleri de aramızda görmekten mutlu oluruz

• quote:

quote:

Selam arkadaşlar,

İnşallah hocam. Siparişi verdim kargoyu bekliyorum bakalım

• Arkadaşlar silikon kılıfını gören oldu mu? Meizu m6sl modelinin?
  • quote:

quote:

quote:

Selam arkadaşlar,

hcam baştan uyarayım da ben
    aleti benim gibi kurcalamayın fazla

• quote:

quote:

quote:

quote:

Selam arkadaşlar,

hcam baştan uyarayım da ben
    aleti benim gibi kurcalamayın fazla

Valla hocam ben elektronik aletleri çok kurcalayan biriyim.
    Çok kurcalayacağıma emin olabilirsin

• alphi kurcalama artık şu aleti ya. ben içine şarkı atmaya üşenirdim senin yerinde olsam yahu...
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.