Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim bildiğim resimleri görmnek için sadece pictures klasörü içine atmak.gerekiyor.tarayıcı dan da resimler gözükmüyor
  • Müzikler için klasörleme yapılabiliyor mu?
  • Ewt music in icine attıgında klasörler halinde dinleyebiliyorsun.Ben bunu ıssız adam
    klasöründe çok yapıyorum
  • ya arkadaşlar m6 sp kullanıyorum. bunun türkçe firmware sini nereden bulacağım hiçbiryerde çıkmıyor
  • merhabalar..ben 2 gün içinde mp3 player alıcam aslında aklımda kafadan NWZ-E435F almak vardı ama,meizu da iştah kabartıyor,sizce hangisini alayım..meizunun bassları güzelmi?
  • bende bu hafta bu cihaza geçtim. kendi üzerinde çıkan kulaklıklarla bile çok iyi ses. Bu makinenin içinde çok iyi ses ayarları var. Sadece ekolayzırla yetinmemişler.
    Radyosu çok şaşırtıcı. Şu ana kadar philips ve creative in mp3 playerlarını denedim ve bu kadar harika çeken radyo dinlemedim.
    Video çevirip yüklemek çok basit.
    Kontrol tuşları çok eğlenceli ve ergonomik. (alışınca)
    Ben ikinci el satın almama rağmen makineyi çok keyifle kullanıyorum. Tavsiyemdir.

quote:

Orjinalden alıntı: nuada

merhabalar..ben 2 gün içinde mp3 player alıcam aslında aklımda kafadan NWZ-E435F almak vardı ama,meizu da iştah kabartıyor,sizce hangisini alayım..meizunun bassları güzelmi?
  • AKINLASINN sağol ilgilendiğin için basslarını nasıl buluyosun Meizu YE-M6SL'nın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuada

AKINLASINN sağol ilgilendiğin için basslarını nasıl buluyosun Meizu YE-M6SL'nın?

kardeş dün aldım BASSLAR SÜPER iyi ki almışım diyeceksin bn Rap dinleyen biriyim(sagopa kajmer) biliyorsun çoğu şarkılarda Bass lgerekli ve bn bayağı memnununm Allah utandırmasın:):):)
  • Merhaba

Meizu m6 ile ilgileniyorum.Benim için en önemli olay kalem pil olduğu için iriver t60 ve cowon g3 e baktım fakat fiyatları kapasiteve özelliklerine göre uçuk ve bulunması zor.

Meizu için seyahat kiti varmış.Kalem pilleri bu kite yerleştirip cihaza bağlayınca çalışıyormuş.Bu kitin bulunma kolaylığı nedir ben bulamadım.illa orjinal olmasına da gerek yok.En önemli konu harici güç kaynağını bağladığınızda şarj yada çalma seçeneği var mı.Yani voltajı M6 ile aynı olan bir pili bağladığımızda çalmaya devam ediyor mu yoksa direk şarj moduna mı geçiyor. Seçim olanağı mevcut mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emirizmir

Merhaba

Meizu m6 ile ilgileniyorum.Benim için en önemli olay kalem pil olduğu için iriver t60 ve cowon g3 e baktım fakat fiyatları kapasiteve özelliklerine göre uçuk ve bulunması zor.

Meizu için seyahat kiti varmış.Kalem pilleri bu kite yerleştirip cihaza bağlayınca çalışıyormuş.Bu kitin bulunma kolaylığı nedir ben bulamadım.illa orjinal olmasına da gerek yok.En önemli konu harici güç kaynağını bağladığınızda şarj yada çalma seçeneği var mı.Yani voltajı M6 ile aynı olan bir pili bağladığımızda çalmaya devam ediyor mu yoksa direk şarj moduna mı geçiyor. Seçim olanağı mevcut mu?

kardeş carrefeurda bir ara orite markalı bu pilli kitlerden geldi gayet kullanışlı bir şey cep teli bile şarj edebiliyorsun AMA şarj ederken müzik dinleyemezsin daha önceden takıp bir kısım şarj etmen yeterli:):):)

bu arada mesizu yu dün aldım çok güzel türkçe menü ses kalitesi sony ve crative iel kıyaslanır:):):) bana güven....

• Resimdeki orite seyahat şarj kitini zamanında bimeksten 9.90 Tl ye almıştım. Bu alet tek pille çalıştığından ve kullandığı kalem pillerin standardı 1.2V (şarjlı piller için) veya 1.5 V (şarj edilmeyen piller için) olduğundan USB standardı olan cihazların şarjı için gereken gerilimi (en az 4.2V) uzun süre sağlayamıyor. 2700mAh lik piller bile 3.7 V ve 700mAh lik mpx200 pilini ancak yarıya kadar dolduruyor. Ve kötü tarafı ise bu cihazda geri akım koruması yok. Yani bir noktadan sonra (bu cihazı kullananlar bilir) alet aşırı derecede ısınır. Sebebi geri akım koruması olmadığından şarj edilmesi gereken aygıtın pili belli seviyeye kadar şarj olunca (ortalama 400mA) ondaki akım Orite ın içindeki pili şarj etmeye başlar.

Ama piyasada geri akım korumalı ve en az 2 kalem pille çalışan benzer şarj kitleri markası ne olursa olsun çok daha performanslı ve sağlıklı çalışacaktır. İllaha Meizunun USB Battery Pack ini almaya gerek yok.

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi

• Pil konusuna kafayı acayip taktım.Bu konuda bir sayfada vardı ipod bataryası bağlamış eleman.

Garantisi dolduktan sonra pil modu yapma konusunda düşünceniz nedir.Yapan deneyen yada düşünen var mı.
  • cihaz çok iyi arkadaşlar. pil olayına takılıp canınızı sıkmayın.
  • quote:

Pil konusuna kafayı acayip taktım.Bu konuda bir sayfada vardı ipod bataryası bağlamış eleman.

Garantisi dolduktan sonra pil modu yapma konusunda düşünceniz nedir.Yapan deneyen yada düşünen var mı.

Cihazın şarjı bencede çok iyi gidiyor. Pil mod yapmaya gerek yok çünkü yedek pilleri Çin sitelerinde bulunabiliniyor. Kaldı ki Perpa Elektronik ilerde talep olunca bu yönde müşterilerine muhakkak gerekli hizmeti sunacaktır.
  • Karaköy'de ki ana servise daha evvel sormuştum.. yedek pili elerinde varmış..
  • aslında bugün aklımda meizu almak vardı ama teknosada SONY NWZ-A815'yi 169 TL'ya görünce dayanadım onu aldım:)bence iyi bi alışveriş oldu çünkü sırf içinden çıkan ex-82 kulaklık bile fiyatının yarısını amorti eder,cihazın zaten sesine laf yok...
    umarım bi gün meizuyu yu dinleme imkanı bulabilirim..
  • ankara izmir caddesindeki teknosadan, 4gb olanıda 199 TL
  • Tp ile Sp mevzusu .Tamam birinde samsung ekran diğerinde toshiba var.Ama dış görünüş yada kullanıcı klavuzunda yazmıyor mu elimizdekini modeli.Firmware olayında yamulmayalım.

Hepsiburada biraz içerikten kısmış hızlıal'dan alan arkadaş varsa tam olarak kutu içeriğini açıklar mı?
    Silikon kılıfı ve elektrik şarjını merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirizmir -- 3 Mart 2009; 11:32:59 >
  • quote:

Tp ile Sp mevzusu .Tamam birinde samsung ekran diğerinde toshiba var.Ama dış görünüş yada kullanıcı klavuzunda yazmıyor mu elimizdekini modeli.Firmware olayında yamulmayalım.

Hepsiburada biraz içerikten kısmış hızlıal'dan alan arkadaş varsa tam olarak kutu içeriğini açıklar mı?
    Silikon kılıfı ve elektrik şarjını merak ediyorum.

Ben hızlıal dan 2GB SP versiyorunu 84tl ye almıştım önceden.
    Paket içeriği; 1)2GB meizum SP
    2)Bez kılıf
    3)USB'den şarj için kablosu
    4)Kullanım Kılavuzu
    5)Kendi Kulaklığı(performansı yeterli benim için)
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.