Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ana servise telefon edip,sordum.. ''Pili tamamen bitmeden de şarj edebilirsiniz ama mutlaka full olarak şarj edin dediler''
  • quote:

Orjinalden alıntı: DenizAxL

Aranızda allpmp.com'dan alış-veriş yapmış olan var mı? Varsa kaç günde ulaştı sipariş elinize?

Siparişim geldi, belki birilerinin işine yarar diye birkaç ayrıntı yazayım;

allpmp.com'dan 1 adet Meizu M6 SL Crystal Case - Transparent, 1 adet Meizu Battery Pack ve 1 adet Fiio E3 Earphone Amplifier - White aldım. Siparişi 21 Ocak'ta vermiştim ve ürünler 28 Ocak'ta HonKong'dan kargolandı. Üçü kargo dahil 30 TL tuttu ve bugün (4 şubatta) evime geldi.

----------

Şu şarj olayı konusunda da bişeyler yazayım. Yaklaşık 1 yıldır bir 8 GB Meizu M6 SL sahibiyim ve sadece pili tamamen biittiğinde şarj ediyorum. Aldığım günden beri haftada yaklaşık 10 saat kullanmama rağmen, pilin ömrü taş çatlasın %15 düştü diyebilirim.

• Arkadaşlar bu 4GB SL versiyon ne kadar sürede şarj oluyor? En son 6 saat kaldı USB'de ve hala şarj ediyordu çıkarttım ben de. Larj bitince bitti falan yazıyor mu ekranda? Öyle birşey göremedim ben hiç.
  • Şarj bittiğinde "Şarz Tamamlandı" yazıyor ekranda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaksoy1 -- 5 Şubat 2009; 13:28:33 >
  • arkadaşlar creative zen ile meizu 8gb lık arasında kaldım ses ve video olarak hangisi iyi lütfen karşılaştırırmısınız.....şimdiden cvp yazanlara tşklr...
  • arkadaşlar kullana var mı bu akşam sipariş vermeyi düşünüyorum fakat hala karar veremedim.....
  • sevgili sarız

kullanan var mı demişsin ama diğer 12 sayfayı inceleyecek olursan burdaki çoğu arkadaşımızın meizu sahibi olduğunu anlarsın...

ha tavsiye eder miyim?
    tabi ki ederim...

bunun sebebi kendim kullanıyor olmam değil

tamamen bi kıyaslama yapacak olursak ipodlar creativeler sony ve philipslerle kıyaslıyorum...
    elimde bunun dışında bir kaç cihaz daha var ve uzun süreli kullanımlarda gerçekten memnunum
  • meizu nun fiyatları baya artmış zamanında uygun fiyata alanlar şanslı
  • NEXT-MEIZU M8 ilk görüntülere buradan erişebilirsiniz:

http://forum.donanimhaber.com/m_29629531/mpage_1/key_//tm.htm#29629531

Saygılar.
  • meizusunu bir haftadır kullanan birisi olarak çok memnun olduğumu belirtmek isterim

ama radyo olayını hala çözemedim.manuel arama yapamıyorum bir türlü
  • quote:

Orjinalden alıntı: abbuzer

meizusunu bir haftadır kullanan birisi olarak çok memnun olduğumu belirtmek isterim

ama radyo olayını hala çözemedim.manuel arama yapamıyorum bir türlü

System dosyasını aç.. FM yapılandırma ayarlarını notepad olarak açtıktan sonra;

Örnek olarak > (kendi favori kanallarım) bu listeyi kopyalayıp yapıştır.. değişiklik ve eklemeler yapabilirsin (50 kanala kadar)
    Daha sonra radyoyu açınca, harici kanal listesini seç radyo kanalları isimleri ile gözükecektir.. kolay gelsin

[FM]
    CH00 = 08860,İstanbul Fm
    CH01 = 08920,Alem FM
    CH02 = 09840,Best FM
    CH03 = 09760,Radyo Tatlises
    CH04 = 09230,Lig radyo
    CH05 = 10720,Radio Spor
    CH06 = 09180,istanbulun Sesi
    CH07 = 09330,radyo K
    CH08 = 09410,Polis Radyosu
    CH09 = 09450,K-Rock FM
    CH10 = 09530,SlowTurk
    CH11 = 10540,Radyo Mega
    CH12 = 09600,Radyo Oxigen
    CH13 = 09680,Radyo Moda
    CH14 = 09720,Metro FM
    CH15 = 10600,Pal Station
    CH16 = 09800,Radyo Vatan
    CH17 = 10560,Radyo 1
    CH18 = 09880,Radyo Fresh
    CH19 = 09920,Pal FM
    CH20 = 09960,Melodi FM
    CH21 = 09980,Power Türk
    CH22 = 10000,Power FM
    CH23 = 10020,Power Xl
    CH24 = 10060,Joy Fm
    CH25 = 10120,Radyo Onbeş
    CH26 = 10140,Radyo Z
    CH27 = 10180,LE Chic
    CH28 = 10200,Lounge Fm
    CH29 = 10240,Number One
    CH30 = 10280,Ntv Radyo
    CH31 = 10340,TRT 4
    CH32 = 10400,Radyo D
    CH33 = 10480,Karma Love
    CH34 = 10500,Moral FM
    CH35 = 10560,Radyo 1

• Arkadaşlar Perpa Ticareti buradan kutlamak istiyorum. Hayatımın en hızlı, en sorunsuz ve temiz teknik servis hizmetini verdiler. Valla sizlerle de paylaşmak istedim. Üstelik benden herhangi bir talep olmadan eksik kutu içeriğinide bana ulaştırdılar. Hemde 1 günde. Kutluyorum kendilerini...
  • ne kadar guzel kutu ıcerıgını tamamlamıslar. ben hepsiburadadan aldım kutu ıcerıgı eksık dedım kutu ıcerıgı bu kadar dedıler. sanslısın yanı. degerini bil bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: kozaxinan

ne kadar guzel kutu ıcerıgını tamamlamıslar. ben hepsiburadadan aldım kutu ıcerıgı eksık dedım kutu ıcerıgı bu kadar dedıler. sanslısın yanı. degerini bil bence

ben de hepsiburada dan aldım.. mail attım.. haftasında eksik kutu içeriğimi aldım...

arkadaşlar bu arada meizu mu aldım bu gün servisten

allahımmmm bu sefer bozulmasın....
  • bende maıl attım kutu ıcerıgı bu kadar dedıler. sadece bana mı boyle yaptılarkı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kozaxinan

bende maıl attım kutu ıcerıgı bu kadar dedıler. sadece bana mı boyle yaptılarkı.

sevgili arkadaşım ben mail attığım zaman ürünümü elime geçtiği ilk gündü ve kısa süre içerisinde dönüp eksik kutu içeriğini gönderdiler. daha sonra zaten hepsiburada .com kutu içeriklerini güncelledi.

istersen bir de ürünü aldığın tarihi fatura numaranla birlikte yaz ve bu tarihte sitenizde belirtilen kutu içeriği bunlar olmasına rağmen size kutu içeriği olarak gelenleri ve eksiklerinizin temin edilmesini iste...

ya dawww.sikayetvar.com a yaz derdini sanırım bu siteden yazmak fayda gösterecektir.
    ama önce bahsettiğim gibi bir mail at hepsiburada ya

• Merhaba

Bence Next Servisi ara oradan sana yardımcı olacaklardır..Bende Hepsiburada'dan Meizu aldım ve içerik eksikti servisi aradım.. Adresimi verdim ve gönderdiler servisten aldığım bilgiye göre meizuların içinden kullanma kulavuzu,usb kablo,Cd,kulaklık çıkmakta diğer içinden çıkmış olanlarda ilk gelen seride (SP versiyon) Meizu fabrikası tarafından gönderilmiş firmaya ama SL serisinde şu anda piyasada satılan ve satılacak hiçbir üründe Kılıf,İp ve temizle bezi çıkmayacakmış..... fakat elinde bulunan kılıf,ip ve temizle bezinden adresime müşteri memnuniyeti olarak gönderim yaptılar...Bence Şansını dene derim sanada firmadan gönderim yapabilirler eğer ellerinde kaldıysa Next&Meizu Servis Telefonu 444 3 666 dan ulaşabilirsin....
  • Cowonların ses kalitesiyle kıyaslayan oldumu meizu yu??
  • kutu içerigi hakkında verdiginiz bılgıler için sagolun aradıktan sonra sonucları yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozaxinan -- 13 Şubat 2009; 22:59:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: disasterx

Cowonların ses kalitesiyle kıyaslayan oldumu meizu yu??

ben tam kıyaslamadım çok detaylı ama kıyaslayanlar birbirlerine epey yakın olduklarını söyledi
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.